![]() |
netko je nekoliko stranica ranije preporučio britansku seriju utopia, a ja se pridružujem preporuci, vrlo zanimljivo i kvalitetno odrađeno.
trailer cristobal tapia de veer - dijelovi soundtracka iščekuje se druga sezona. Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja isto malo pogledo game of trons i ono nije me uvuklo, reko ženi da pogleda koju ako joj je dosadno i vidjela 2-3 epizode i isto veli nije joj nešto.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ukusi ipak igraju veliku ulogu, a sve tri su svakako top serije. Makar po meni BB ipak malo baca na show seriju, dok su wire i sopranosi ozbiljnije imho. Wire mozda guramo vise mi ovima koji nisu to gledali, jer je očito da ih ima podosta. Za sopranose se pretpostavlja da su pogledani, pa se ne raspravlja puno o njima :) |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
naravno bbc... ovaj krastavac iz star treka je njuška samo takva, a i watson nije za baciti - dapače, mislim da bolji duo nisu mogli složiti.
eventualno da je sherlock šeldon, ali da nije gay :D evo to bi bilo jedino bolje :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
kad već slažemo liste, ja bih ipak Sopranose gurnuo na prvo mjesto. Onda BB.
Game of Thrones mi nije sjeo nikako, jednostavno not my kind of shit :D Wire sam pokušao gledati, bilo m ije malo dosadno pa sam odustao, možda dam drugu šansu. Što se Šerloka tiče, izgleda da će krenuti u siejčnju 2014., iako se 31,.10.2013. često spominjao kao datum premijere. Dobra viejst je i da će biti još, vjerojatno još dvije sezone nakon ove :) |
Citiraj:
|
The Wire je i meni apsolutno savršen prikaz cijelog kriminalno-političkog aparata.
Samo ima "spori start", a to odbije dosta ljudi, jer očekuju odmah brzu akciju i rasplete. A "wire" je 75% u karakterizaciji. Inače, "SOA" treba novog vođu, ovog Tigga najbolje. Inače će se pretvorit u "Zločin i Kaznu",gdje će Jax, se vozit okolo kao Raskoljnikov i "ispitivat moralnu ispravnost svojih postupaka". Znam da, serija i počinje sa memoarima njegovog oca. Al ovo ide previše. Koji klinac? "Brižni očevi, majke i ubojice":D Krenulo je nizbrdo u neku 73. sezonu gdje Jax i Tara u 879. epizodi pomažu Greenpeaceu u spašavanju pingvina i bave se volonterskim radom. |
Hahaha, bio bio show kada bi Tigg bio vođa! Masovni pokolj na sve strane, sve bande oko sebe bi pobio i onda bi se do smrti borio s onim glavnim (zaboravih kako se zove). Jedino mi je žao što je Opie umro tj. što su ga onako namlatili do smrti. Ići će to još dalje i onda će doći da će Jax umrijeti i onda će Abel čitati njegovu knjigu i ponovno (u međuvremenu će se klub raspasti) dignuti klub dovesti ekipu i ponovno tako..
|
Hah, Samuel L. Jackson u Agents of SHIELD. :D
|
Kako ja ne volim tog Nick Furya. Previše mi je stripovski za neku "kvazi" realnost koju pokušavaju isfurati. :)
|
Meni su sopranosi bez premca bili najbolja dramska serija. Ima akcije, zezancije i drame koliko hoćeš. Savršena ergela likova, kao što je netko rekao bez upitnika nad glavom ili scena gdje je nekom u glavu uperen pištolj i dok ovaj priča priče lik se izvuče. Na takve bljuvotine odmah gasim makar je prije toga bilo 10 dobrih epizoda.
Breaking bad isto jako dobra serija, ali zadnja sezona slaba. Od kako je Walt prestao s kuhanjem nestalo je i akcije i komedije. Predugo traje taj kraj., to bi stalo sve u dvije epizode. Wire počeo gledati kad je bilo na HTV-u od mislim 4 sezone i poslje nastavio pratiti. Kasnije pogledao prvu sezonu koja je isto bila dobra, druga mi je bila dosadna pa odustao, kasnije se opet možda vratim završiti seriju. Dexter dobra serija, bez nekih nelogičnosti. Zadnje sezone isto slabijeg inteziteta. Skoro svaka epizoda ove zadnje sezone je počinjala kao da je zadnja da bi se na kraju autor ipak predomislio pa odužio za još jednu epizodu. Terriers - mislim da sam cijelu seriju pogledao u jednom ili dva dana. Šteta što je samo jedna sezona napravljena. Serija u kojoj nema bombi, jurnjave auta, svemiraca ni kostimiranih likova iz prošlosti. Bezkompromisno napravljeno vjerojatno zato ni nije napravljeno više od te jedne sezone. Uz bok sopranosima i breaking badu. Od komedjia mi je naravno Seinfeld neprikosnoven "a show about nothing" :D George je najbolji lik u povijesti filma, tv-a, stripa, književnosti i urbanih legendi. Pogledao sam svaku epizodu barem 5 puta. Nema ih dugo na tv-u, baš mi fali dvije epizode prije spavanja za opuštanje. |
pogledao last resort do kraja. sta reci, pocetak serije mi je bio iznenadujuce dobar, al kako je islo prema kraju, sve losije i losije :-(.
zadnje 2 epke su mi katastrofa. :chears: |
Citiraj:
Čuj. To je kao da kažeš da je u trećoj sezoni deseta epizoda kada cijelu epizodu naganja muhu nepotrebna :) Kaj se Seinfelda tiče, pogledaj Curb your Enthusiasm i sada zadnji film Clear History kasnije ako nisi. Seinfeld mi je all-around najbolji sitcom svih vremena jer je za cijelu publiku praktički, Curb mi je osobno jači, ali nije za svakog :) |
To kad vija muhu mi je jedna od najboljih epizoda. Curb mi je isto dobar, ali ne koliko i seinfeld. Seinfeld mi je nekako pitkiji. Clear History pogledao na nečiju preporuku ovdje i super mi je film. Kao jedna dugačka epizoda curba :)
|
Za Curb treba imat živaca. Osobno, meni je ok, ali moja žena ie popizdila i vjerojatno bi Larrija zadavila da joj je bio blizu :D vidi se po kome je george costanza nastao :D
|
ma ne samo đorđ... to su svi u jednome, meni osobno isto seinfeld bog serija, ali curb možda za pol nosa ispred.
|
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Meni je odlična serija Boardwalk Empire, do treće sezone san instantno sve pogleda. Sad san ostavio malo na bufferu :) |
moš' ti njega zadaviti, ali da svi funkcioniramo tako in-your-face brijem da bi svijet bio bolje mjesto ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ali LD je the man ^2 :amen:. |
Citiraj:
Citiraj:
Da li bi bio bolje ili ne, neda mi se diskutirat, ali kazen ti ogavan mi je do srzi. E da upravo pogleda trailer za Breaking Bad, sad moran u nabavu :goood: (plus drago mi je šta je završila, pa neman straja da će nestat epizoda) |
Citiraj:
Vi ste gospodin čovjek. Bez ukusa! :smoke: |
Citiraj:
Nego oman drugi problem, kako docekat S03 Sherlocka. Serija je toliko jebeno zavrsila (taman pogleda S02E03) da je to cudo, BBC klasika odlican u produkciji. |
Agents of S.H.I.E.L.D. - nažalost, druga epizoda je totalno razočarenje. Drvena gluma, glupi dijalozi, radnja bez logike,... Očekivao sam više od nje.
Za razliku od nje, The Blacklist ide istim tokom. U prvoj su se epizodi malo ispucali, pa je sada malo zatišje, ali je serija i dalje zanimljiva. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:45. |