![]() |
Gledam po drugim forumima pise lik majna sa 3x570 monero i ima 2.5kH i 350w, to je doslovno neisplativo. Postoji li ikoji altcoin da je trenutno u rangu ETH-a?
|
GRAFT - cryptonight
Callisto - Ethash |
Opa, pa sa graftom imam vise nego sa ETH. Nakon isplate probam njega malo.
|
Gdje gledate to za graft? Ja gdje god bacim pogled nije isplativiji od eth-a
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Ja pa imam jedan jedini wallet na coinbase
Jos su frke za otvaranje acc kod drugih? Pa se onda i ne mucim sa drugim coinovima Al, ovo pratim |
https://crypt0.zone/calculator/s/w8u6p0ez
gotovo svi lyra2z coinovi. tdxminer na linuxu. moze se bez problema ubaciti u smos ili hive os. napisao sam vam cak i upute, al nitko ne trza :) ja vec 2 mjeseca imam 13$ profita dnevno na 5x rx570. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Gdje si pisao nisam upratio, a bas sam se interesovao za to. Ako mozes ispisati za smos ili hive detaljno (pogotovo za nas koji smo na Vi sa linuxom) bio bih ti zahvalan. |
Citiraj:
pivu mozete platiti u eth :) |
al nemam linux, pratio ga otpočetka i čekam windows verziju koja nikako da izađe
|
Citiraj:
|
Na coincalculator sa 4x570 i 3x580 pokazuje da je Arto(cryptonight) najisplativiji sa trenutno 15$ dnevno. Eth je tek na 6.5$
|
sa tim karticama na lyra2z bi imao oko 22 MH/s. tu je najprofitabilniji gincoin sa 20$ dnevno. taj coin mi se cini i perspektivan, moze se kasnije prodati za bar 30% vise.
|
ekipi je valjda tlaka sad kemijat, a ovo radi i ne diras
taman kad upogonis, onda profit padne bilo tako i sa monero v7 |
jel i kod vas da Whattomine pokazuje jednu zaradu, pool drugu, a na racun sjeda treca, i to redom sve manje. Znaci whattomine mi pokaze masnu zaradu, na poolu je domah ta masna smanjena, a na racun sjedne jos manje masna...
|
Citiraj:
Whattomine pokazuje malo. pool vise A sjeda na racun ko da ih oba zbrojim :) Ovo zadnje ne shvati ozbiljno :) samo prvu recenicu uzmi u obzir:) |
Ok, sad cu to malo bolje izmjeriti da vidim u cemu je zapravo problem.
P.S. vidim napravljen je discord channel ali je vjerojatno vec zatvoren? buduci invite link ne radi. Jel ima koga tamo? |
Citiraj:
Ima nas, svi smo tamo SAD :)) Poslano sa mog A0001 koristeći Tapatalk |
Ok mozda da netko updejta onaj closed topic s pravim linkom jer onaj ne radi.
|
Ja na zelenima s hynix memorijom majnam xevan na zpool-u već mjesecima.
Na onima blagoslovljenima samsungom dobri stari ETH, 60% TDP na 1060 FTW! Preporučam vam Awesome Miner za pračenje profitabilnosti, samo unesete hashrate za coinove koje želite pratiti i uživajte! |
Naisao na ovaj thread na forumu (https://bitcointalk.org/index.php?topic=3628532.0) gdje je nekakva “firma” predstavila neki tip ASIC-a za monero. Govore da radi 7kH/s i 10w potrosnje na monero v7 uz cijenu od 300€.
|
220V AC * 1.1A DC?
Dobra ti formula nema što :) |
Može neki invite za discord? Izbacuje mi nonstop da je invalid invite ili expired..
|
Citiraj:
|
Jel počela prodaja? Jeli ko kupio na bitcointalku? Ne pari se loše?! 5-6 komada kao jedan Rig, i kopaj Miško :)
Koliko sam shvatio daje duplo više nego grafička? |
pratim tu temu oko dwarfa od pocetka i sad mi se pred kraj cini vise ko prevara nego na pocetku, napravio sam order ali cu prekinut....
|
Čudi me zašto ekipa sa foruma jednostavno ne naruče jedan komad i provere! Svako da po par dolara i evo. A još mi je čudnije da proizvođač to sam ne učini i na toliku zajednicu članova neda jedan komad i sve sumlje odbaci. Lipo zvuči: mala potrošnja,nema buke, brz povrat uloženog.
:\ Poslano sa mog A0001 koristeći Tapatalk |
rudari ko cryptonightv7 na nicehash?
pokusavam slozit claymore 11.3 da radi direkt na ovu adresu stratum+tcp://cryptonightv7.eu.nicehash.com:3363 i to radi, ali kad pokrenem bas preko njihovog app, tamo se spaja na 33363 port SSL i ono, bitno.. manji ping response .. i isto pokrene claymore 11.3 .. a ja ne mogu natjerat manualno :( btw trenunto je mnogo isplativiji od eth-a |
Ovo i mene zanima,jer kad nicehash majna, cryptonightv7,potrošnja padne sa 470W,na 370w,5x gtx 1060 .Lp
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:07. |