![]() |
http://www.mrcine.org/ - Novi mrcine site. Plod MOG (da,da :D) i pericinog rada... pa pogledajte malo ^^''
|
Citiraj:
|
Citiraj:
samo pitanje: da li mc_fish uvijek onako igra po svome? on dođe na server, svi mu kažemo da se igra rifle only, a on snip i udri... kao i još netko, ne znam više tko. zar se tu ne poštuje želja većine? svaka njemu čast i sve to, ali mislim da je to bezobrazno prema svim ostalima na serveru... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
evo nešto od maloprijašnjeg napucavanja:
http://img227.imageshack.us/img227/9...06956iz.th.jpg http://img55.imageshack.us/img55/601...06968es.th.jpg http://img376.imageshack.us/img376/7...07024no.th.jpg nadam se da mi novi patch nece onemoguciti igranje na serveru zbog veze ... : nono : |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Budi sretan što ti je došao Fish sa sniperom. Ja bi te umlatio sa MP44 da sam bio prisutan. Još bi bilo ljepše da si se i žalio. Potraži malo postove o tome. ZABRANJEN je i sam spomen RO ili ostalih gluposti. Internet je pun RO servera, pa ih potraži i igraj na njima. Ovaj nije takav i svako bira oružje prema svojem izboru. |
Citiraj:
I u zadnjoj birtiji, ljudi koji dođu za stol u već postojeće društvo, nazovu rundu, pa bi tako po mom mišljenju trebalo biti i na našem serveru. Ako nas osam-deset igra ( po dogovoru ) Rifle only, guštamo do jaja, i sad ulazi lik ( bez pozdrava) koji se dohvati thompsona ili murtaljeza na grudobranu i udri. Pa kaj smo mi grupa kretena koja nemre odigrat bar 1/2 sata RO a da neko ne dođe te uz drske komentare, a nakon zamolbe nekolicine nas ( ko vas j..e, e baš ću vas rokat...) pokvari cijelu priču. Sve navedeno vrijedi i za sniper. Ovo je ipak samo igra. Volio bih pročitati objašnjenje likova koji to čine. Pa ljudi smo, uvijek se u nekoj fazi igre može pisanim komentarom ili živom riječi dogovoriti weapon change. I onda udri dalje thompsonom ili već čime brzometnim / dugocijevnim / kundačkim. Znajući te kao jednog od boljih igrača demokratskih manira, želim vjerovati da su ti se zadnje tri rečenice omakle. |
|
Citiraj:
Zna se tko je najbolji njemac sa bombama. : hello2 : Taman sam se probudio i vidio da mrki ceka na serveru da ga netko smrci i morao sam se spojiti.:eek: Inace odspojih se jučer oko 22i30h i rekoh dosta mi je servera, ne moram niti kazati da sam se u 23i30 vec vratio : stoopid Rak, banaj me na mjesec dana da mogu napisati seminarske radove i poloziti koji ispit. : hitthewa |
LOL. :D
server je trenutno down, valjda rak neshto cheprka. problemi sa pingom su i dalje, T-com tehnichar ne zna shto zashto i kako. probao je skidati sa svojih stranica, sve normalno radi, skida sa 53kbs. molio bih nekoga od vas ako se neshto vishe razumije u to, pa chu mu rechi sve, mozhda tko ima kakvu ideju shto i kako napraviti. andeu, e.t.-u i meni je ping jako losh zadnjih 5 dana, a svi smo na istom dijelu grada i na istom uredjaju od t-com-a za ovo podruchje. doznao sam josh neke informacije od servisera zashto ej to mozhda tako, ap ako se netko razumije, chemo probati neshto skuzhiti. |
@rak: vidim da nisi razumio moj post. ni ja ne volim RO. ali sam govorio o nekakvim osnovama kulture. ako ja uletim na server gdje su već neki igrači i po dogovoru igraju ro ili štogod-drugo-only, i ja ću se priključiti u igru ili lijepo i kulturno sačekati da se promijeni igra odnosno vratiti se na server kasnije.
to što bi ti "uletio sa mp44" dok su na serveru 4 (ili 20, nebitno) igrača koji po dogovoru igraju RO, je pravo tebe kao admina, i neka ti je. ja se sigurno zbog nečije nekulture neću nervirati. samo sam priupitao o tome. naravno da svatko može birati oružje po svom guštu. nedajbože da to pravo netko ograničava... kao što i kažeš ima tonu "only" servera. a što se tiče traženja postova o RO, polako čitam cijeli ovaj topic. za cijelog će mi trebati tonu vremena koju ipak radije provodim u napucavanju. ;) stvarno je ovaj topic impozantan po broju stranica... btw, interesantno je kako neke postove promptno gaziš, a kada sam ja spomenuo da hill ne radi, nisi niti riječ rekao o tome 2 dana. : baad : |
Citiraj:
budite dosadni, stalno prijavljujte kvar, trazite zamjenu porta. neka vam izmjeri i kucne instalacije. |
da, morati chemo tako i napraviti.
evo kako stvar stoji. u razgovoru sa serviserom, doshao sam do inforimacija da ih je pred nekih 5 dana (taman otkada mi imamo losh ping) zezao uredjaj na lokalnome slam-u. valjda je bio neki bug, i signal se gubio svaki puta na razlichitome portu. i tako on meni kazhe da su pred tih 5 dana mijenjali software na uredjaju, koji zachudo pokriva dio grada na kojem zhivimo andeo, e.t. i ja. i zachudo, taman se potrefila izmjena software-a sa nashim loshim pingom. naime, jako sam sretan kada mi je ping oko 160, jer obichno bude i preko 200. |
Citiraj:
daj ne pricaj gluposti, ja stalno visim na serveru i jos nikada nije bilo rifle only jer se uvijek upotrebljavaju i bombe, a dok se koriste bombe ja se ne odricem mp44:rambo: |
tako je. pravi RO na nashem serveru sam jako jako rijetko igraju,
jer ljudi ne razumiju da rifle _only_ ne ukljuchuje nishta drugo osim rifle-a. ali dobro, kada se zazhelim pravog RO, skochim na logospoft, gdje se igra jako dobro. |
Kad ste igrali RO ja sam se ispričao da slabi vidim i da mi se muti te da bez optike nemrem igrat. :rolleyes:
|
dobro, ako je to razlog, onda ok.... http://www.fut4tech.com/vb/images/smilies/giggle.gif
|
Danas je zadnji dan škole trebam se dobro opskrbiti pijačom za danas jer će se igrati dugo u noć . Ne smije mi nestati piva jer ću doći do depresije.: goood :
|
De nam reci kolko te pan placa za reklamu??:)
|
Citiraj:
:gringo: |
Da mu daju kunu svaki put kad na serveru kaze da pije pan bio bi bogat covjek ili sto vec je... ;)
|
Citiraj:
Al eto šta ceš... :beer: |
E atha sad vidis kak je sniperwolfu :(
Btw danas se vidimo na serveru makar mi ping bio 300, nema vise skole i dosta sranja, igrajmo!!!!: Machineg : Machineg |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:45. |