![]() |
Kad god da bude prerano za mene realovca :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A te stvari su shebale dosta toga i promjenile precepciju nogometa i sporta kod mase ljudi iz naše generacije. |
Citiraj:
Realovci su se umirili:D calma calma:D di je Mirko i ostali,i krv svoju za bilu boju:D Tko kaže da juventus nema šanse protiv barcelone? |
Hijao, pa ja tek sad vidim da je panda s 22 godine najveći fiškal modernog Bayerna. Naravno da se ne sjeća kad su trpali Klinsmann, Scholl i Ziege, a kasnije Elber :) Dobra stara vremena kad je pola Bundeslige na kraju znalo biti unutar 10 bodova :)
|
Citiraj:
|
I ja sam s 5 godina bio na tekmi Zagreba i Osijeka i sjećam se da mi se pišalo i to je jedino čega se sjećam :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Stvarno kao da su cijepljeni, svaki navijač barcelone kojeg ja znam nikada ne gleda podatak neki sam za sebe, uvijek prilagođava po nekim kriterijima. Ne kažem da su navijači reala cvijeće dapače, ali stvarno postoji ta zajednička neka nota :) |
Citiraj:
A isto tako da je Hala kojim slučajem prošla moćni Juve, onda bi gospocki ostao tu i gospocki nastavio sa gospockim podjebavnjima. :) Jedna je utakmica. Juve ima više šanse osvojit LP nego je imao šanse za prolaz u finale prije odigranog polufinala ;) Panda, 1999 si imao 6 godina :) ? Onda fakat nema smisla da se zebavamo sa onim finalom :) nije u redu od mene, stvarno nije :ole_gunnar_potpis: :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
To je bilo prvo finale koje sam cijelo gledao, i baš onda oni moraju popljugat :D Citiraj:
Inače mi matematika i je jača strana :D |
Newcastle gubi od QPRa... :D BRAVO IDIJOTI! :D LOL :D
|
Citiraj:
Daj ne sekiraj se, to je bio "samo" Neymar, evo, da ne budu samo "godine koje njima pašu" uzmemo Messija, npr. prosjek golova po tekmi, prosjek asistencija po tekmi, utjecaj na igru i kreiranje napada, broj pojedinačnih nagrada, broj klupskih trofeja etc.etc., doduše statistika penala je jedino što mu malo šteka u usporedbi s Ronaldom. :) |
Inter inače vodi protiv Juventusa 1:0
|
Vidiš postavu juvea? :D + oni već imaju naslov. :p
|
Sada ce se ispratit oprostaj stevice od liverpoola, tj zadnja tekma na anfieldu
|
Kaj nije protiv stokea zadnja tekma 24.05.?
|
Zadnja na enfildu
|
Čitanje s razumijevanjem. :p Da, ovo je zadnja. :)
|
Inter-Juventus 1-2 :goood:
Finale talijanskog kupa pomaknuto na srijedu, 20.05. Koliko vidim uvijek neugodni Palace vodi na Anfieldu. :D |
Zao mi je sto se nije oprostio s pobjedom. :(
|
Da. Trebao se oprostiti s jednom dobrom pobjedom. Steta
|
Drugi gol iz offsajda, cini mi se.
|
Kad ste već pričali o prošlosti, ostao mi je jedan igrač sad već pomalo starijeg doba, malo problematičan kao Pepe :D
Sjećate se Djalminhe koji je igrao za Deportivo La Coruna? Kakav lik. :D :D |
Morata's goal celebration pic.twitter.com/hNZ3NoFQxD |
:)
Okuipljanje + humanitarka. http://www.chelseacroatia.com/uspjes...tarnoj-akciji/ Danas u 17h Manchester Utd - Arsenal U 19h Atl. Madrid - Barcelona |
Citiraj:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:57. |