![]() |
Caruso, the bold mamba. :)
|
bas sam neki dan gledao njegove highlitse, iako na prvu zvuci ko sprd :D
asistencija Lebronu kroz noge je legitimni kandidat za asistenciju godine, a banana na Lonzu je jos bolja :D |
kako se obogatiti u 10 dana :D
|
Chris, Wiggins, Bender, Lee, Toscano-Anderson. prva petorka warriorsa noćas :D
|
umirem :D
https://www.reddit.com/r/nba/comment...ardens_shorts/ Citiraj:
|
Malo je deblje prdnuo.
|
Citiraj:
|
Iskreno mislim da za njih to nije ni najgluplja ideja, imaju na umu da su to Knicksi i da bi mogli smisliti nesto puno gore (tipa, dati Lonzo Ballu max ili nesto, ne znam).
Melo ce im jos povecati prihode od dresova, publike itd., a igrat ce za vet minimum. Za Paula, uz pretpostavku da ne moraju u zamjenu poslati previse, s obzirom na njegov ugovor. |
ja vam garantiram da nyk neće napraviti nešto što je iole pametno i ima smisla.
preuzimanje Paulovog ugovora je nešto što bi mogli napraviti, da. |
Zubac has a 4 game streak of 100% shooting from the field 3/3 vs Denver 2/2 vs Philly 3/3 vs OKC 6/6 vs Houston.
The first player in franchise history to record 17+ points and 12+ rebounds in under 21 minutes |
Još da ga ne ubijaju u obrani pick n rolla gdje bi mu bio kraj :D
Btw kada smo kod Clippersovih centara, Joakim Noah potpisao za njih :) Što samo potvrđuje moje nezadovoljstvo Zupčevim obrambenim sposobnostima. Btw vidjet ćemo u kakvom je stanju nakon tolike pasive i neigranja. |
Da, protiv Rocketsa je taj dio bio ok, ali uglavnom to kiksa.
I da je bolji u tome, small ball liga nije krojena za dugajlije poput njega :D |
pa Noah je bio DPOY, može Zubac puno naučiti od njega.
taman večeras u 20:30h Lakersi-Clippersi! |
se može negdje pogledat online?
|
Zubac je dosta napredovao, al ne igra puno, kao ni većina centara teškaša. Bit će i za njega minuta u PO, nadam se da će ih iskoristiti.
Lakers vs Clippers, dvije najbolje momčadi trenutno, IMO. Bit će dobra tekma. EDIT: upravo je Zubac fino Davisa složio na pod :D |
Rocketsi pali na 6. mjesto, OKC ispred njih :D
Dottore, što ako padnu još jedno mjesto za PO, naciljat će ih Clippersi u prvom krugu? :D |
ma ko da je bitno, samo nek brada raste :D
|
Neće :) Budemo Clipperse opet porazili
Nitko nije primjetio kako Boston pada? Отправлено через Pixel |
Citiraj:
Ništa strašno ne vidim. 5-5 zadnjih 10. Tatum se u strašnog igrača razvija. Šteta da se Irving pokazao kao smeće, i da je Hayward imao onu gadnu ozljedu, bila bi to sjajna ekipa. |
what a time to be alive :D
https://i.imgur.com/b0HG3Z8.png izgleda da ce dobiti ugovor barem do kraja sezone. |
Citiraj:
Tatum je bio iza Irvinga. Hayward sve često završi na BO. Ako Boston dobro složi ekipu i manje forsaju glavne igrače. Отправлено через iPhone |
Prije par sati je objavljen super podcast na ringeru sa butlerom oko kulture i drame u philli.
|
Sad ce espn to tri dna rastezat taman poslusa pod dns,jimi je iskren neka je drag mi je iako nije vise u mojim bullsima.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Jimmy 4 kluba u 4 godine Butler? Nisam jos poslusao, al pitanje je koliko se njemu moze vjerovati, uvijek mu nesto smeta. U Miamiju je dobio lovu koju je htio, sad samo cekam da i tu krenu problemi :D
|
Zapravo nije bilo puno o phili.
Ismijavao sam chicago kada su mu dali opasnu lovu ali bio sam u krivu. Edit, mislim na doba prije 5 godina... Meni je jimmy super igrac, mozda nije tier 1 ali je top 15. |
Tier 1 nije, to se slazem. Ne znam gdje bih ga smjestio.
Dobar je igrac ali svuda je imao probleme s trenerima, suigracima, ulazio u sukobe... |
Bas na zadnjem podcastu na ispod obruca gee prica sta se mora desiti da propisti praznik za oci u vidu okrsaja kawhija i lebrona u PO. :D
Nema nba do daljnjeg radi korona virusa. :( |
Boban The new King
|
|
A da, šteta što ima povoljan matchup samo protiv Jokića. :D
Da je liga kao kao prije 10 godina, frajer bi bio odličan. Gledao sam ga jednom u zagrebu dok je igrao za crvenu zvezdu...OMFG trenutak je to bio. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:59. |