![]() |
Citiraj:
|
U par dana proslog tjedna u Novom ZG - naselje Trnsko primjecen parkirani kombi B.net-a motao se oko vanjskih velikih ormara B-net-ove kabelske mreze (vrata su bila otvorena) i nesto su po unutra ceprkali, u par navrata bilo i kompletnog iskljucenja TV signala na par sekundi.
Na stranicama B.net-a pod "obavjesti administratora" nije bilo bas nikakve obavjesti. Jel se mozda zna o cemu se radilo. |
Jeli kod mrežne snimalice Albis treba biti upaljen ili je dovoljno ostaviti ga stand-by? Prvi put koristim, pa pitam.
Hvala |
I može li se kako gledati unazad tj što je bilo u zadnja 24h?
|
@Stipest
Morat ćeš istražiti / probati. @mas999 Normalno da može za sve kanale koji imaju "onu" crvenu točku, vratiš se unazad, pogledaj od početka. |
Dogovorio u subotu da mi pošalju ugovor na mail. Hehe još nije dosao. E moj Bnet
Poslano sa mog Coolpad E501_EU koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Rok za odradu produljenja i promjenu paketa je 30 dana, ugovor se prije šalje. Vjerojatno imaju veći broj zahtjeva pa još nisu stigli do tvog.
Ne znam jesi mozda krivo razumio, ali to ti oni ne šalju ugovor na uvid, nego ti je to već produljenje, kao da si potpisao. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
120mbps vam je 10kn bez ugovora :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://s22.postimg.org/xzkjqhxml/Bn...net_opcija.jpg |
To sam baš krenuo pisati. :) da je 10 kuna, tražio bi ugovor na 5 godina bez greske :)
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Je, 10kn vam je bez ugovora T120. Samo zovite na 08001317
Sent from my MI 5s using Tapatalk |
10 kn je ekipa, nema greške.
To je nova promocija od danas, nazovite SZK i poslat će zahtjev. Brko ima da sad trazis na 5 godina :D |
Zvuči predobro da bi bilo istinito. Meni brat plaća 20 kn za 60 Mbit/s uz ugovor na 24 mjeseca. Ima li tko da je zvao ?
|
Ako je tako kao sto pise Mirkopoter ispada samo jos jedan biser B.net-a (VIP-a) da zapocnu sa novom promocijom a onda nakon nekog vremena to objavi na svojim stranicama.
|
Citiraj:
|
Kako je moguce da to nisu objavili na svojoj stranici?
Jel to mozda neka nova akcija koja krece od 01.06 a vi ste nekako prije doznali? |
Ja sam pričao sa SZK i to nude preko telefona, pojma nemam zaš nema na stranici.
|
Bome istinu zbori Mirko :D ja zatrazio pa ćemo vidjeti što će biti.
Upravo završio sa razgovorom. i naručio.. uglavnom aktivacijom T120 mi automatski gase T30, račun ostaje kao i do sada + ne diraju mi postojeću opremu (karticu :D )
|
Dogovoreno :goood::goood::goood:.
Hvala Mirko za info !!! |
mene su jučer zvali ,ko služba za povratak starih korisnika, nude brzinu 120/15, telefon i
osnovni tv paket za 199kn,s time da imam osječaj da bi se dalo još o cijeni razgovarati, da me ugovor sa t-com-om ne veže još skoro godinu dana. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Je, ali ja sam pisao o bratu koji ima ugovor na 2 g. za 60 Mbit/s za 20 kn.
|
Pročitao sam to, ali sam taj post shvatio samo kao komentar da plaća više za manje ;)
|
Baš me zanima kako će to izgledati kad uključe. Već sam pisao da sam imao 60 Mbit/s i da je i preko žice bilo dosta odstupanja u brzini. Kako je bilo na ugovor od 2g ( to je onaj isti od brata), otkazao sam u roku 14 dana. Sadašnjih 30 Mbit/s je stvarno konstantno full, čak i preko wi-fi-a. Ne treba mi baš 120 Mbit/s net( mislim da ne treba nikome), ali za 10 kn se isplati. Pogotovo što je bez ugovorne obveze. Zanimljivo je da je fer use pravilo na 3840 GB !!! To bi i najvećim protivnicima fer-use-a trebalo biti dosta:D.
|
Pa do sad sam plaćao 10 kn za 30/5 i ni meni ne treba više, no kad već daju pod istim uvijetima, zašto ne :D
|
Slažem se . Ja nisam ni plaćao tih 10 kn, jer mi je 30/7,5 bilo u paketu.
|
Za ovo ako imate ugovor na nekoj drugoj opciji nisam uspio saznati što se događa, ali čim saznam javim.
|
Citiraj:
http://www.speedtest.net/result/6335884026.png http://www.speedtest.net/result/6335892323.png |
Citiraj:
|
|
Aktivirao sam 3D paket prosli mjesec, zanima me kada će ugasiti sve dodatne kanale jer je vec proslo više od mjesec dana a oni svi rade još...
|
Cca 2 mjeseca. 22.03 su mi uključili uslugu, a programe su ubili pred 3 dana ;)
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:57. |