![]() |
omg oko cega se vi prepirete
|
nije to prepirka, vech hrconja ima naviku svakome uletati u rijech sa "a boze moj", "wtf" i "omg" izrazima kao da je pitanje zhivota.
|
Ajmo gore na server!
|
Citiraj:
tako je. ja sam živčenjak, nemojte se ljutiti : hitthewa : goood : |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pričao sam ekipi s faksa koliki ti je skor i umirali su od smijeha. Pokrije se nečim, brzo! :grrr: :beer: |
Trebam pomoć.
Treba sto godina da mi se upali cod. čista instalacija, samo još stavljen patch, nikakvi modovi ništa... i opet mu treba vječnost.... pomoć |
Citiraj:
|
ajmo svi ratatatatatata
|
|
kako JAKOOOO :D LOL
urnebes :D nego može mi ko pomoć? |
Citiraj:
Tako je barem bilo kod mene-Winchester 2500 i SuperTaljent na CL2 (208). A sa istom konfom sam nalupao preko cenera. (stock hlađenje) To tebi nije ni bitno-ali koliko se sjećam Sapphire je radila na 700/800 u svim igrama bez beda i bez dodatnog poštelavanja brzine venta. A te frekve su ti čisto dosta. |
Citiraj:
start control panel network connections desni klik na local area network pa properties klik na tcp/ip pa properties stavi use following ip adress i upiši ovu 192.168.0.1 subnet na 255.255.255.0 OK i malo pričekaj i to ti je to: goood : |
Citiraj:
|
Citiraj:
Dojdi na server da ti uzmemo mjeru : CoolRamb i onda buš imal pravo glasa. :D |
Citiraj:
skoro sam se upišo od smijeha .... haha : lol2 : |
Citiraj:
|
gotova je, ali je u fazi testiranja.
ispravljaju se nekakvi bugovi kako vidim, pa cemo pricekati da se to rijesi prije postanja linka za download. |
@RAK
Poslao sam ti 2 maila, ali ne odgovaras, koliko se sjecam dogovor je bio da mi BAN na serveru vrijedi do izlaska PunkBuster-a, ja sam svoje ispostovao i nisam dosadjivao s pokusajima spajanja na server i inim stvarima, kao neki drugi s BANom... Ali ne vidim da ti postujes svoju rijec i da si mi poslao novu sifru, dapace uopce mi ne odogovaras na mailove. Platio sam posteno kao svi ostali, ispostovao BAN i ne vidim razloga takvom ponasanju. @Ostali Pozdrav svima, Long Time no See :beer: |
O, zdravo! Vidim da si bio jako aktivan na Oblivion dretvi, ali se to bude sad promijenilo :D Zelim ti toplu dobrodoslicu, a mislim da ti ju i jos neki budu zazeljeli :p
|
Mislim da nije problem u koristenju cheateva kod tebe Tyrael, jelda?
|
@Atha
Mislis razlog radi kojeg sam bio dobio BAN ili ubuduce? Ne razumijem bas pitanje, jer znam da ti je razlog mog Bana dobro poznat, ali Rak je rekao da BAN nije za stalno nego dok ne Izadje Punk Buster.. Razloge radi cega mi je rekao da je BAN do tog vremena neznam.. A sto se chitova tice, u zivotu niti za jednu jedinu igru nisam koristio CHEAT i iz dna duse prezirem cheater-e.. @MAD MAX Evo i sad pikam Oblivion upravo :) a sto se dobrodoslice tice i ja se nadam tome :) Hvala i pozdrav. |
pozdrav tyrael
nego ja još uvijek imam problem sa sporim paljenjem coda... |
Citiraj:
Probaj propuhat dizne i promjeniti filtere. |
Znam da nisi koristio cheateve. To je dobro.
Ali ako je razlog bana i meni poznat, onda je i tebi, i PB s obzirom da ne koristish cheateve, ne znachi nishta. |
Citiraj:
Kao što znaš, ja sam šljaker na serveru. Imam pravo glasa ali ne i konačne odluke. Dio igrača, MM i Atha se ne slažu s tvojim povratkom zbog tvojih loših postupaka. Da si tako postupio prema meni i ja bi imao takvo mišljenje. Zato im ne treba zamjeriti na zabrani tvojeg povratka, iako sam sam imao želju da se vratiš povratkom PB-a kao i Killer Segal. |
Citiraj:
Prvo sam poceo citati tvoj post, i onda tek quote. Gledam si "koji qrac". :D Nego Ren, i meni je danas sporije palilo, nemam pojma zashto. Ali mislim da je zato shto si na intelu. ;) Shalim se daklem, ne znam do chega je to kako i rekoh, eto i mene je danas iznenadilo, ali mi je nakon restarta bilo ok. Bo. |
Citiraj:
A ako nije neka prevelika tajna, cisto iz znatizeljem me zanima, tko se svrstava pod "neki igraci" osim Athe i MM-a, mislim da bi bilo posteno da makar znam kome sam se toliko zamjerio. Pozdrav! |
Citiraj:
|
ne, nego da ne vidis i na drugo oko. :D ;)
@Tyrael "Neki igraci" su oni igraci sa imalo zdrave pameti. |
ma nije meni to ni do servera, ni do "trenutačnog" stanja. tako je meni nonstop. mislio sam da će reinstal pomoći ali nije...
|
Milsim da će me Atha danas pamtiti, kad sam ga skinuo dok je skakao s krova u matmati.
A ja se nisam sjetio stisnut F12.:grrr: Naime nio je divan artistčki pad na pod ( pljas) |
Citiraj:
|
Citiraj:
A kaj se tiče 3dmarka to je bilo samo piknuto, sve difolt, rashebani windowzi, oko 30 procesa ..... Inače furam još i dvoglavi 3800+, geil ultra-X 2x512 sve difolt... bumo to malo naštelali pa bum onda vidil. |
Citiraj:
|
@atha
ok, onda vise nemam sto reci nego do_viđenja.. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:30. |