![]() |
Stigao THL T100S. Moćna mašina (octa core, 2Gb rama, 32Gb interne). Malo ću ga istestirati tokom vikenda i usporediti fotke sa S3 pa možda napišem nekakav kratki review iako već ima jedan par stranica unazad.
Ako imate nekih posebnih želja za testiranje, pucajte. |
Probaj kakav je GPS
|
od jucer je u mene Amoi 862w, namijenjen ocu, starijoj osobi koja bi veći ekran od trenutnog 3.2", a 5.0 joj je preveliko. ovaj amoi je taman optimalan. Ukratko: kvaliteta izrade iznad svih očekivanja, možda i najbolje od sljedećih modela w450, tronsmart ts7, thl w100, newman k1b, zte v965 ništa lošiji od hongmija ili neo n003. ekran prilično dobar, na pra mjesta se vidi lagano probijanje svjetlosti kada je pozadina kompletno crna. Slike dnevne vanjske mogu proć, unutarnje ispod prosjeka, nocne katastrofa. Gps lock u sekundi, na prvu nisam mogao doc sebi,cak i u prostoriji koja je 4-5m od prozora nalazi satelite, u voznji ravno dvi sekunde od paljenja vec locka, stvarno genijalno. Kome je važno, tipke su osvijetljene i to veoma jako. Baterija nista posebno, izdrzi dan, vise od toga tesko. Ne podrzava slanje ussd kodova, pa se mora instalirati drugi dialer. Zvuk veoma glasan, najglasniji od svih dosadasnjih kineza.
za nezahtjevnu osobu kojoj kamera nije od presudne vaznosti, stvarno genijalan fon. Detaljna recenzija po uzoru na thl w100s nakon par dana korištenja |
Citiraj:
|
Kakva je standarna metodologija za testiranje GPS-a?
|
Izbrisati. Rijeseno
|
Citiraj:
dali se itkom pojavilo ovo prilikom pokusaja snimanja videa ili samo meni? nakon ovog, mobitel se restarta nakon 20-tak sekundi. http://i219.photobucket.com/albums/c...ps7b8e7f22.jpg prvi put se dogodilo dok sam ukljucio onaj debug mode u opcijama. iskljucio, i prestalo... al i sad se dogadja tipa svaki 5. put dok pocnem snimati. ideje? |
Citiraj:
|
@santos
na mom bez greske video i slike rade. nikad nije nista zastekalo niti se ista slicno dogodilo. niti na stock romu niti sad na miui-u. ali vidio sam negdje da imaju slicne probleme. mislim na nekom videu na youtube-u, ali vise nisam siguran |
Kolko pametno je uzeti thl t200? Ima tko ovdje da ga je probao?
Ciljam isključivo na 6" pa slobodno mogu prijedlozi |
Netko je spominjao da se otvara nekakav Lenovo servis za smartphoneove kod nas... ima tko info? Krepao mi je još jedan Lenovo, ali ni pod bilo kojim uvjetima ga više ne šaljem u Kinu.
|
Nažalost, ništa od testa THL T100S - došao čovjek, vidio ga, uzeo ga. Trebao mu je dual SIM jer njegov Prestigio šteka k'o blesav i stalno javlja da nema slobodne memorije.
Short review Specifikacije: MediaTek MTK6592 čipset, true octa core 1.6GHz, 2Gb DDR3 rama, 32Gb interne memorije, JB 4.2.2, Mali-450 GPU, 5" FullHD (IPS, Gorilla 2, OGS), dual SIM, microSD slot, BT, NFC, GPS, 3G,... Mobitel je vrlo solidne izrade, back cover je plastičan, ali ima u sebi udjel gume pa nije sklizak, brz je za popi**it (Antutu je bio debelo preko 27k), ima hrvatski jezik, a u bundleu se dobija rezervna folija za ekran (na njemu je tvornička), back cover, punjač, sluške, usb kabel i 2 NFC taga. GPS je kriminalno loš. Stajao sam na balkonu 3 minute i našao je 2 satelita, ali se nije zakačio za njih. Onda sam ga ugasio i pokušao ponovno. Ista priča. Za navigaciju definitivno nije. iNew je za njega Formula 1. Ekran je super sa svojom FullHD rezom, tipke su kapacitivne. Wlan hvata dobro. Drugo nisam stigao probati. Jest da košta (310$ na Pandi), ali mislim da vrijedi toliko. THL je ipak solidnija marka od Cubota, Tronsmarta i sl. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
MINI REVIEW UMI S1
Nisam bas vjest u pisanju reviewa pa cu pokusati napisati najvaznije :) PAKOVANJE: Standardno pakovanje dobro zasticeno. U paketu dodje rezervna baterija, slusalice,punjac i usb kablo IZRADA: Za gospodjicu je uzet bijeli naravno i izgleda veoma lijepo i kvalitetno. Mobitel nije lagan kao v3 al zato mi i djeluje cvrsce. Uglavnom privlaci pozornost ljudi jer je 5` a i stvarno odlicno izgleda. Plastika nigdje ne skripi i za izradu dobiva jedan veliki plus EKRAN: Dosli smo do mozda najboljeg dijela koji je umalo presavrsen :) Radi se o 5` HD zaslonu koji odusevljava!! U usporedbi sa v3 UMI ima bolji ekran. Bolji kontrast boja i jednostavno izgleda bogatiji dok mi pored njega v3 izgleda kao da su isprane boje. Zaslon je stvarno ++. Stavio bi umi pa thl w100 pa tek onda v3. Nije presavrsen jer ima malo probijanje svijetla pri dnu-lijevo. To sam samo ja primjetio jer je minimalno te nitko drugi nije primjetio eto koliko je neznatno. Kutovi gledanja su odlicni te sa tim bojam kao da ce ekran iskliznit s uredjaja :) Ugl najbolji ekran s kojim sam radio. PERFORMANSE. Guglanjem ih lako saznate pa cu reci samo ponesto. Mobitel je veoma brz i fluidan standardno za 6589. Na ikoni za ulaz u app drawer stoji znakic umi pa ne znam nel ima neki interface ili launcher ili sta vec... Skinio sam neku igru 3d auta i stvarno ide lijepo i brzo dok npr u puno manjoj igri fruit ninja i despicable me malo laga. Neznatno al je malo i to nikako ne mogu shvatit. Antuttu je 13500 sto je veoma dobro. Ako netko ima prijedlog oko laga nek se javi s prijedlogom. Odmah sam ga rootao te stavljao romove sa needroma al svi su bas isti. Takodjer wiff se spaja na samo pola rutera jer mislim da mi se mac adresa mijenja kod svakog restarta wifija sto se nebi moralo dogadjati al mislim da se i to moze stabilizirati al uredjaj sad nije kod mene. Ostalo sve odlicno. Zvuk jaki glasan, slusalice takodjer. KAMERA: nemam sad slike al ajmo reci da je blizu v3. Izmedju haiera i v3. Ugl veoma je dobra kao i dosta jaka bljeskalica. Bit ce i vise nego dovoljna za tih 5 slika godisnje :) Meni je kamera odlicna ZAKLJUCAK: Odlican mobitel veoma kvalitetne izrade i lijepog dizajna sa super ekranom i veoma dobrom kamerom. Samo jos da dokucim zasto zahtjevnije igre idu bolje od nezahtjevnijih:) Jedan custom rom bi doso ko budali samar :) Sve u svemu mob me ugodno iznenadio te se moze reci da vrijedi i 2000kn Eto :) Pisao sam sa tableta tako da nemojte nesto zamjerit zbog gresaka :) |
@puding ne bi bilo loše da nam ubaciš koju sliku mobitela. ;)
|
gdje si ga kupio?
|
nekad zbilja imam osjecaj da bi se smartfon u biti trebao zvati dumbfon ili retardfon..
htio se sa sestrom zamijenit , moj htc wildfire i njen gigabyte r1 rio, pa da slozim njen. fino napravim hard reset njenog, zamjenimo kartice, da bi ispalo da na mom ne mozes removat google play account bez da na pravis factory reset (tj brisanje sd kartice). KATASTROFA! drugo, instalirao na gigabyte samo memory booster (program od cca 1.6 megabajta), https://play.google.com/store/apps/d...rybooster.lite samo da bi vidio kolko je stvarno rama free a kolko je zauzeto. mob ima 512 mb rama, od toga je SAMO 350-tak available useru, a od TOGA je 70% zauzeto, znaci samo 30% je slobodno, bez da instaliras ijednu aplikaciju. Gledam i ne vjerujem. sad, molim preporuku za neki rom za taj mob, jer ovo vise ne moze ovako. hvala. |
Citiraj:
Ne kužim, jel ti se neda ili te je sram :D |
i ja čekam slike. nemamo svi iste kriterije :)
|
Druže brko nećemo lagati nisam napisao MENI će biti odlične za 5 komada godišnje. Gospodjica je slima zadovoljna :D
A i napisao sam da je za gospodjicu mobitel tako da trenutno nije kod mene, a kad ga opet ukradem koji dan uplodam slike jer me zanima i vaše mišljenje... Našao sam i neki španjolski forum koji ima romove i touchwiz od S4, fixove za wifi i svašta nešto. Neki čak pišu da je s nekim romovim kamera i bolja pa ćemo vidjeti. |
gdje si ga platio 2000 kn spdv-om?
|
Na pandici al nikako NIKAKO ne preporucam kupovinu tamo. Tamo ni SD kartice vise. Ako treba platite više negdje drugo
|
zašto ne na pandici?
|
Vjerojatno je imao navlačenja sa slanjem,nisam ni ja baš bio zadovoljan sa njima,ali nisu ni ostali baš tak puno bolji, tak da je svaka kupovina osobni dojam o kinezima,mogu biti od fenomenalni do nikad više. kak si sreče.
|
-1 za pandu, 23 dana sam cekao da mi posalju umi s1, i onda jedva otkazao i dobio refund, takodjer su jako nezgodni kad treba postovati garanciju.
|
I Banggood je nezgodan zbog garancije.Evo imam jedan slucaj na paypalu, pa cu vidjeti kako ce zavrsiti.
|
Ponavljam - pandawill su tip i ženska (muž i žena / brat i sestra / fuck-buddies...ne znam) koji iz svog stana preprodaju sve i sva. INemaju lager nego ovise o nekom drugom. I naravno, sve može, sve imaju, vi platite i onda natezanje. To sam vidio na puuuuno drugih foruma, pred godinu dana kada sam i sam bio u nekim pregovorima sa njima. A sada vidim da se nije puno toga promjenilo.
Da nebi ispalo da opet pljujem po nekome i preporučujem drugoga - ne preporučujem nikoga, samo iznosim činjenice o pandawillu. Zanima me, je li THL Iron Man vrijedi tih novaca? Bratanac me pita da bi ga možda uzeo i jel ima negdje iz EU da se THL može naručiti i da ima garu u EU. |
a evo kako se lako može varati i paypal.
Kupljeno nešto od 16$ na ebayu. Nakon 20 dana ne slanja napokon se pošalje i dobije se tracking broj. No kad je došlo 40dan ono prazna koverta sa trackingom :D Prijavljeno da nisam dobio što sam htio i paypal odluči u moju korist al da pošaljem nazad (šta li već :D) A slanje nazad me izadje 16ak dolara Imam opciju na paypalu send tracking nmb i cancel claim :D I ajd ti sad budi pametan :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nema voznje,objasnio sam Amber da claim mogu zatvoriti tek kada mobitel dodje u moje ruke i kada se uvjerim da je ispravan.Isto tako sam joj napomenuo da mi ga moze poslati EMS-om tako da mi brze stigne, normalno sve shippng troskve bi oni morali snositi:D
|
Čini se da taj banggood ima nekih problema. Njih je nemoguće uhvatiti na chatu ili ih se strah pojavit :D
|
Ja sam ih par puta uhvatio oko 2 ili 3 sata u noci po nasem vremenu, ali bas se ne vole javiti na chat, a uz to na mail odgovaraju sa copy paste porukama i pripremljenim tekstom.Uglavnom izbjegavati ih.
|
Beng je na chatu od oko 2 ujutro do 10h po našem vremenu
|
ja sam imao pozitivno iskustvo sa banggoodom. narucio sam lenovo a820 white koji je bio na stanju ali su 2 dana nakon narudzbe stavili status out of stock. prvu noc kada sam to primjetio uhvatio sam ih na chatu oko 2h ujutro, javio/la se Wency, objasnio da sam narucio taj mob i da je promijenjen status. provjerila je stanje i rekla da nije sigurna kada ce biti on stock te mi sama ponudila zamjenu za drugi item ili povrat novca. trazio sam povrat i rijesio sve u roku 10tak minuta. nazalost, nisam dobio kupon od 10$ za prvu kupnju natrag. refund je potvrdjen na paypalu nakon cca 30tak sati, a sjelo je na racun kroz par dana dok paypal nije izvrsio uplatu na bankovni racun.
kakvi su sto se tice reklamacija ne znam jer nisam imao takvo iskustvo |
THL W200 ne spaja se na internet
Pomoć!
Kupio sam THL W200 preko THLmobilestore. Stigao danas, ali kad sam ga upogonio, koristim VIP i T-com, Vip kao glavnu karticu, smartphone se nije htio spojiti na internet osim ako je na Wi-fi. Ako ima tko iskustva kako natjerati W200 da radi bio bih zahvalan za savjet. LP |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:41. |