![]() |
Danas ide update i pisalo je da će battlelog bit nedostupan
|
da, bio je update battleloga
|
Da, a čemu im onaj matches pokraj game managera? Jel to bilo i prije pa ja nisam skužio ili je neš novo?
|
booger ovo što si stavio je za patch, to još nema na pc
|
Citiraj:
Citiraj:
Evo par dojmova od PS3 patcha o stvarima koje nisu bile najavljene |
Citiraj:
|
Mnogo dobro.
Jel jet rammanje riješeno? |
Ajd molim vas jel mi itko može dati kakav hint zašto mi tipkovnica u igri ne radi ako ju želim koristiti za igranje, dok u istoj toj igri u konzoli najnormalnije prihvaća svaku tipku, a čim zatvorim konzolu, svake prijestupne primi tipku... probao reinstalirati drivere i ništa...
|
Probaj je premjestit u više usb utora.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: probaj spojiti USB tipkovnicu na laptop. |
Op Op:
zh1nt0 : PC patch has a date which is tomorrow. Coming in hot we will go into maintenance mode from 9-11:30 CET. More details coming on the blog. |
Sorry ako je bio ovaj video.
|
Previše je takvih Javelin + SOFLAM camperskih smeca.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
To što čovjek mora legnuti i upravljati s njim cijelu rundu da bi drugi skupljali bodove, a on sam dobivao neku pišljivu assist siću ne mora značiti da je kampersko smeće. Ionako malo ljudi koristi SOFLAM, a sada ga poslije patcha kad se lock bude mogao skinuti flarom tek neće nitko koristiti. |
Izgleda da nisi skužio uopće. Kao 1. soflam možeš postavit i otić, samo će se lokat tak da ne moraš kempat. Al na ovom videu kempaju ovi sa javelinima. Pogledaj da uopće ne zauzimaju zastave. Drugo je što oni uništavaju vozila, al to mogu isto tako i dok se kreću, a ne postavit stolicu na antenu pa tamo doručkovat, ručat i večerat.
|
Citiraj:
Gade vam se soflam + javelim kombinacija,... meni se osobno gadi ICTV i guided :fuming: |
Nisam ja rekao da mi se gadi, tj. ako mene gađaju onda da :D
Meni isto paše kad moj tim postavi soflam pa ja mogu iz tenka gađat ako sam sam u tenku. Kao što sam rekao, loše je to što se engineeri zakempaju pa gađaju, a to mogu komotno radit i kad zauzimaju flag. Onda se dogodi situacija da su četvorica tamo negdje/nigdje, a nas 10 ajmo reć se borimo protiv ovih 14 za zastave. |
Meni su najmrži camperi sa AT4... :p
:( |
1.6 gb patch ujutro. Nesto nije u redu cim je tako 'velik' patch.
Vjerojatno ce popodne objaviti: ' oh, sorry, we rolled out ps3 patch. Pc patch will be rolled out soon™.' |
Citiraj:
Everyday I'm Javelin :fiju::fiju: |
Citiraj:
Muzika u spotu na dijelove je remixirana verzija BF2, nostalgiju budi, jedna i jedina i dan danas igriva http://www.youtube.com/watch?v=S0aXA...eature=related |
Citiraj:
http://blogs.battlefield.com/2012/03...ut-items-live/ |
koliko citam oslabili su sva vozila i igra se pretvara u igru za pjesadiju mislim da je dosada bilo sve ok osim par oruzja kojima je trebala mala korekcija...tenkove nemozes popraviti dokraja i nema sanse vise protiv rpg cak je i damage od javelina pojacan
|
Vama izgleda smetaju svi koji vas ubiju, il su čiteri il su kamperi sa snajperima, đevelinima, pištoljima, puškama, il pak samo trce okolo i ubijaju, uzas, ti bf igraci danas:D
Today, we are also offering 10 different shortcut items for sale for Battlefield 3 on PC. If you’re new to the game, this is the perfect way to gain some ground on the veterans online. Or if you’d love to get your hands on those AA missiles for jets instantly, this is for you. The 10 shortcut items are available now from Origin and include: Kit Shortcut Bundle: Immediately unlocks all items unique to the four playable classes Vehicle Shortcut Bundle: Immediately unlocks all items for all vehicles The Ultimate Bundle: Immediately unlocks all items from all other available shortcut packs ne znam, meni je ovo bedasto... |
|
Citiraj:
To s bodovima su loše napravili jer sam znao žrtvovati cijele partije da bi drugi lakše mogli skidati helikoptere i tenkove, a ja završim zadnji na scoreboardu sa nekih 200-300 bodova. A ni u ovom današnjem patchu nisu napravili ništa vezano za to. Citiraj:
|
11:00 CET is when we are updating battlelog and going live with the big PC Patch....
edit: pocelo je ! RU verzija -1.8GB |
Citiraj:
|
Vi Rusi, vičite ak ne radi.
|
Eng verzija 1.5 gb.
|
Patch skinut i apply-an.
RU verzija black screen as usual.Cekam language pack. EDIT: http://www.mediafire.com/?42cvvjw6ooqnss9 Ekstraktati u: \Update\Patch\Data\Win32\Loc\en.sb \Update\Patch\Data\Win32\Loc\en.toc \GDFBinary_en_US.dll |
Di si našao lang pack?
|
Citiraj:
|
Bolje da su ostavili kako je bilo....
|
Citiraj:
|
od updatea ne radi mi vise heavy brake/hover za avijone u bf3 settings editoru :(
|
Ima ovdje patch:
http://www.cjs-cdkeys.com/battlefiel...n/bf3lang.html |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:32. |