![]() |
|
Citiraj:
|
Zvolte :chears:
|
Walking Dead :D
kaj velite na nove epizode ?? :goood: i kak vam se čini CSI zadnju sezonu dvije ? |
Office US - trenutno sam na 3x2 i serija je toliko dobra da jedva čekam kraj dana kako bi iz kreveta pogledao nove 3 epizode :D
Poslije Seinfelda najbolja humoristična serija. |
ja sam ju stavio prije seindelda, I dont give a fuck :D
|
Forever - Meni predobra i zanimljiva serija
|
Je ok, ali da je nešto posebno - nije. Highlander koncept je odavno prožvakan.
|
Ja poceo Fargo gledati, prva epizoda je super, jako ugodno sam iznenadjen ostao.
|
svaka epizoda je super ;)
|
'Dobra žena' sve bolja. Za razliku od nje, Blacklist mi sve više ide u sapunicu. S02 mi nikako nije legla, a gluma J. Spadera postaje sve veće prenemaganje.
|
kak vam se čini ova kupola kaj ide na tv? ja pratim,nit smrdi nit miriše.
|
Citiraj:
Nisam gledao Highlander, ako je slično ovomu onda i nju počinjem gledat :) |
:lol2: Highlandera nisi gleda? I to seriju? :D
Christopher Lambert FTW :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako rastavim film na 2-3 dijela imam mini seriju tak da opet nisam 100% u krivu :D |
Citiraj:
|
Preporuka talijanske serije Gomorra. Od svih novih serija ove jeseni ova mi je najbolja. Radnja se vrti oko mafije i uspona u tim krugovima.
Temelji se na knjizi Gomorrah i na filmu iz 2008. |
Z Nation
Asylumova produkcija. Serija o zombijima u kojoj ima dosta više akcije nego npr Walking dead. Prva epizoda mi je bila ok, kasnije je vidljiv Asylumom trash stil pa nijebaš za svakoga, ali ako nisi jedan od onih koji na svaku scenu komentira sa "A da ziher" onda je ok zabava. |
Citirat ću samog sebe, ovo je brutalis
Citiraj:
|
Z nation, trash ali zabavan, gledam s guštom.
Flash isto fun, ali su sa četvrtom epizodom zasrali. Novi Walking Dead skroz dobar. Gotham isto OK. |
Citiraj:
Pao mi je prilično za sada. Prva prolaz, 2. koma, dati ću priliku i 3. ali vidjeti ćemo. |
Pogledan cijeli US office, sta reci, serija je vrh i hvala na preporukama, nisam se mogao odvojiti, a nakon zadnje epizode sam osjetio tugu jer nema vise, po meni sve ostale danasnje humoristicne serije ne mogu ni prismrdit ofisu. Neznam je li bilo vise od dvije epizode u kojima nisam imao provalu smjeha. Plus sto sam upalio nakon toga bbt i izgasio na pola, tako da ne trebam pratit vise to, eventualno modernu obitelj.
|
Citiraj:
Osim penguina nema niti jedan dobar lik. Odustao sam nakon par epizoda |
Uf, meni je super za sada :)
|
Citiraj:
|
@princ228
pogledaj onda i britiš verziju,šef je još bolji. :) |
TWD prosječno/dobro :)
Eva nova sezona mi je čisto ok za sada. |
Citiraj:
|
Boardwalk Empire
Kako su ujebali cilu seriju u kompletu s odlukom da zadnju sezonu snime samo pola epizoda... Cijela serija od početka pa do kraja ide pomalo i detaljno, svaki lik je razrađen, svaka scena je obrađena, na svaki detalj se pazilo, a onda zadnju sezonu strpaju u 8 epizoda gdje imaš dojam da sve juri i leti... Unatoč tom "detalju" vrhunska serija:) Sons of Anarchy su i dalje sapunjara... nek završe više, dopizdili su... |
Citiraj:
|
TBBT - ne sviđa mi se. Sheldon je postao/postaje sve veći gnjavator te je nestala kemija između Penny i Leonarda otkad se ona (u stvarnom životu) udala i promijenila friz.
Gotham - vrlo ok serija. Mlada Catwoman je vrlo zgodna i simpa cura. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
15g. Šta si očekivao?
|
Bar 18 :D
|
tbbt -> kako odlicnu seriju napraviti tolikim srotom?
Iskreno, radije bih gledao dadilju ili prijatelje nego tbbt. Odustajem. Ahh.. Hvala kolegi gore, boardwalk empire je dakle zavrsio? Skidam zadnju sezonu i za vikend odgledam cijelu u kompletu. Kao i sve prijasnje. Milina :) |
Boardwalk Empire je stvarno pretjerano ubrzan u zadnjoj sezoni.
To je tim gore, jer se radnja stalno seli u Nuckyevo djetinjstvo, pa ima malo manevarskog prostora. Šteta, jer su prethodne 4 sezone odlično izvedene. |
homeland postaje mindfuck serija. ocekuj neocekivano :D
|
Citiraj:
Mor'o sam pogledat prvih 4 epizode ponovno jer sam se skoro pogubio :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:16. |