![]() |
Vidim da je veliki interes i PM mi je pun :D
Pomoći onima koji su mi se javili ali od ovog trenutka bih vas zamolio da mi se dalje ne javljate. Ako neka dobra duša također ima mailbox acc pomognite kolegama forumašima. |
Neke stvari sa prime day uopće ne mogu staviti u basket
|
Citiraj:
|
Ne.
Skužio sam da je do toga al nebi se htio obvezati pa da mi uzimaju neku članarinu |
Citiraj:
Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne prodaje niti šalje amazon, već neki Art and emotions firma. Fuš popust uz to. nebi ulazio u kupnju. |
Citiraj:
Imaju dosta elektronike, mada i ime firme ne zvuci obecavajuce 😂 https://www.amazon.de/s?me=ATL3FU5P5...A1PA6795UKMFR9 Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Hmmm, mene svejedno vuce da probam.
Bez para ne mogu ostati jer ipak si "siguran" kad kupujes od bilo koga sa amazona... valjda :D |
Citiraj:
Samo napominjem :) tko voli nek izvoli. |
pa tamo nema sartikla ispod 400 "evra"---to im je donji limit izgleda :D
|
https://www.amazon.de/-/en/Memory-i9...items&sr=1-122
za ovu cjenu super,kod nas je samo grafička skuplja,naravno mora se vidjet koja matična,koje hlađenje,koja točno grafička. rekla je nvidia da će spustit cjene 3090 3080 ti 3070 nisu spominjali rtx 3060 ti. |
Citiraj:
Kad se ode na druge opcije za kupovinu, New (2) from... nudi isti taj shop, ali za 2509€, tak da izgleda da je neka greska. I tak... uzimamo? :roller: |
uzmi pa javi,možeš na njuškalo pojedinačno prodavat komponente,još je besplatna poštarina.
|
Samo pazi, amazon nije kao mall.hr pa da ti isporuče ako je kriva cijena.
U dva navrata sam pokušao kupiti stvari sa "krivom" cijenom, dobiješ samo laganu odbijenicu. Realno nema se šta izgubiti, jedino ne znam jel uzmu novce pa onda moraš čekati da vrate, toga se ne sjećam. |
Ma nesto je sumnjivo, kad si na stranici konfiguracije, seller je Memory PC Store, kad ju dodas u kosaricu, seller je Art & Emotions.
A kad dodas istu tu konfu sa skupljom cijenom, onda je seller Memory PC Store. Art & Emotions (1280 ratings) 99% positive over last 12 months Detailed Seller Information Business seller Business Name: Monika Grosser-Stein Business Type: Privately-owned business Trade Register Number: "keine" VAT Number: DE144108887 Representative Name: Monika Grosser-Stein Business Address: Hildebrandstrasse 3 Pforzheim 75172 DE Eh sad treba biti pametan :D |
jos nitko nije uzeo? :D
|
Nema vise te cijene, ocito su skuzili gresku :)
|
Citiraj:
|
ja narucio jedne da budu za backup ovih drugih, za tu cifru ce biti odlicne
|
Citiraj:
Hvala lega, ovo leglo kao drugi monitor znaš kako :D |
Kupio si na vrijeme, vrlo brzo ih je nestalo..
|
Znači mentalno se spremiti za eventualnu odbijenicu :D
|
Jel ko uspio kupit usisivac ili? Meni konstantno puna cijena...
https://www.samsung.com/hr/vacuum-cl...ndy-vs20t7538/ |
Meni je prosao sauger.
|
Meni nije uspjelo. Pokusavao sam od 19:00 i nista. Žena na chatu mi je rekla da "kao" imaju neke probleme.
|
Sauger mogu dodati u košaricu po akc cijeni, a dalje nisam pokušavao jer netrebam
Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
Sad je prošlo... a akcija je bila do 19:50 :wtf2::goood:
|
I ja uspio. :chears:
|
Uspio dodati u košaricu, ispuniti podatke za dostavu, i kad sam kliknuo nastavi, izbacilo me iz narudžbe i vratilo na početak... i onda više nije bilo dostupno - 19:35-19:43
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:45. |