![]() |
jel se još nekom buga igra na način da svako malo reloada sam od sebe
|
kad potrosim sve metke u spremniku....onda mi se samo od sebe reloada
|
Citiraj:
Nevezano za "art" jedno pitanjce: Kako se borit protiv onih likova sta misle da je ovo Ace Combat igra, tj koji imaju u jetu vise od 200 sati??? Jucer san na jednom serveru takvog lika srea i ofkors sve je zivo u zraku i na zemlji gazija. Proba san sa soflamom ali prebrzo pobigne izvan rangea, stigere netriba ni komentirat... Drugi jetovi nisu imali sanse protiv njega... tako da me zanima sta radite kad naletite na takve mahere? jel pobignete na drugi server ili sta? |
Preselim se u njegov tim.
:lol2: Za*ebavam se, nisam još naletio nekog da nas je rejpao avionom da mu nitko ništa nije mogao. Ali sam sreo likove sa helićima koju su znali dominirat cjelu rundu da ih nitko nije mogao srušiti, eventualno jednom, ali toliko bi bili aktivni da bi svi prestali igrati objective i samo njih pokušavali skinuti. Naravno takve runde su gotovo uvijek izgubljene. |
Tunguska FTW za heliće
Da li je moguće na nekoj mapi malo isprobat A10? |
ima situacija kada niti tunguska ne pomaže protiv takvih likova ;)
|
Citiraj:
A10 san vidija samo na rush mapama (operation firestorm i jos par njih) Neznan zasto ih nema na conquestu... Ali kad iden vjezbat onda us searchu upisen "1 player start" i filtriran da mi bude prazan server ili sta manje ljudi |
Ma ja tražim servere sa 3-4-5 ljudi, opet se može uzet helić, avion a postoji šansa da se skupi i koji bod :D Pogotovo ak se nađe još koji njub ko ja koji želi malo probavat letjelice. Smjehu nema kraja.
Za A10 nisam znao di ih mogu probat pa zahvaljujem :) Iako moram prvo savladat slijetanje sa helićem, neznam kak al skoro uvijek uspijem sjebat. Pa ako netko ima neki tip kako, bio bi zahvalan |
Jel igras sa gamepadom ili tipkovnicom?
Ja jetove sa gamepadom a helice sa tipkovnicom. Neznan zasto al tako san navika. I sa helicima mogu dosta dobro pilotirat ali sa jetovima ne bas. Slijetanje je isto gadno..tu 50% poginen. Za ostalo neznan koji tu savjet dat ali ja se vecinu vremena drzin dosta nisko i ne lebdim bas previse na jednom mistu, nego jurim preko cile mape dok ne naletim na koji tenk i slicno..pa onda malo oko njega se obrusavam. Za sada mi taktika pali jer me rijetko skidaju sa javelinima i stingerima. Losa strana je da se tu i tamo zabijen u one neunistive stupove (nadam se da ce ih sa slijedecin patchom popravit). Jedino ovi frikovi u jetovima me muce...tu jos nema lijeka :) E i kad imas nekog normalnog gunnera onda nema kraja gustanju. |
Ja heliće prašim s mišem, jetove samo s tipkovnicom iako pokušavam i njih s mišem u zadnje vrijeme. Preciznije je :) Još nisam odlučio čemu ću se posvetit više, iako zasad helići imaju prednost.
Za dobrog gunera se slažem, il više njih. Venom mi je predobar kad je nakrcan, da se čuda napraviti sa 2 gunera i jednim il dva zavarivača :) Šteta što nema nekih perkova za njega. |
Citiraj:
pretpostavljam da te muci slijetanje kad je na 100%, jer ako je na manje od 9% onda je stvarno tesko prizemljiti ga EPIC video alert! |
Prvi tip za sljetanje s helicem: prebaci kameru da imas pogled iz treceg lica (ako je moguce na serveru)
Drugi tip: vjezbaj :D ...probaj recimo u zraku lebdit i osvajat zastavu, tu ces izvjezbat kako ga kontrolirat da bude sto mirniji, nakon toga nije tesko sletit |
e decki pitanjce , npr ja imam 6970 imam 80 frejmova na custom postavkama e sad kad uzmem sniper i kad zumiram frejmovi mi padnu na manje od 40.malo mi to nije jasno no da li se i vama to dogadja ?
|
Citiraj:
|
1. nemoj snajpat :P
2. koje drivere imaš, na nekima se to događa, na nekima ne, tj manji je drop, ja imam sad 11.11 pa ne primjećujem ni blizu toliki drop, mada ja snajpam 5 min u 2 dana xD |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Prilazim mu sa leđa sa Flankerom, jednom mi skine 30%, drugi put disejbla :nono: Remanje nije pomoglo,... oba puta bi se odbio od helija u more :roller: |
Top oružje mu je nož. Naajs.:D
|
Taj kiffkef je fakat manga, možda i najbolji igrač s kojim sam imao prilike igrat.
Sva sreća bil sam s njim u timu :D |
Citiraj:
|
ko nije vidio
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=226046 Citiraj:
|
Citiraj:
Također treba odmah podesit tipke (ili miša, što već) onako kako najbolje odgovara odnosno kako je igraču najprirodnije. Meni defaultne nisu baš naprirodnije, ali se prisilno naviknuo na njih i sad mi je problem mijenjat. Overall sve je stvar prakse, sati i sati letenja, nema nekog posebnog tipa. Sletanje je i meni bilo problem dok nisam skužio da mu se neće ništa desit ako sletiš na ravnu (ili ravniju) podlogu, čak i ako naglo spustim snagu (s) s cca. 15m visine, ne izgubi nit 1% helta. Uz to moš mišem prema nazad da ga stisneš u pod jer nekad ima tendenciju okretanja na nos, ali ako full spustiš snagu neće. Citiraj:
http://a3.ec-images.myspacecdn.com/p...8393803c/p.jpg |
Đizs, jebena CIA :D
|
Citiraj:
|
Meni je pogled izvana kod helija bezvezan i beskoristan, rađe nađem više mjesta za sletit nego se gurkat među stupove...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
L2Fly biatch:roller: |
Citiraj:
http://www.pohrani.com/f/2o/12Q/12Ar...ez-naslova.jpg |
e..vidio sam danas pilota helikoptera u conquest modu...lik dominira:care: cijelu partiju conquesta na onoj mapi sa desantnim čamcima je praktički sam riješio. Nema puno dobrih pilota ali ih ima da ih je milina gledat. To je otprilike ko snajperisti u COD. Svaki 75. zna igrat sa snajperom.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:28. |