![]() |
Citiraj:
Kakav stream točno misliš? 24/7 xxx teen couple stream? :D Moral budem za "ozbač" se pospominati s budućom gospođom, da mi neke stvari objasni :D |
fakjea 24/7 teen stream? zbilja djelujem tako mlado? :O moram poraditi na imidžu :D
|
Citiraj:
Sad si se izdal :) Sad te bum prodal pod milfare :D |
Nemoj pod milfare brate, ja više volim ove mlađe, čvršće, krute poput Tarica :)
odosmo mi u offtopic vode... |
Citiraj:
|
akali mid ... kakav kassadin...akali je prebrijana zvijer >.< kada dobije Zhonya's Hourglass i hexa gun ovaj heroj jednostavno nije normalan :S
|
Evo i mene napokon u goldu.
Došao sam 90% suportanjem :D http://www.lolking.net/summoner/eune/30432404 |
Hebote, pa ti imaš već 600 ranked mečeva :)
Pa moraš u plat sad obavezno :D |
A čuj, stvarno mi je dugo trebalo jer ne igram puno a i samo supportam pa ne mogu kerijati. Sada polako dalje.
|
GZ sale! :D
|
Gz Sale! :) Očito još jedini ja nub u Silveru :D
|
GZ. Kaj za turnir?
|
Hue, hue napisao sam i kratku vijest za Winter LAN :D Sad ne možete ne doći jer sam se potrudio :D
|
OH Tadeje, nemoj tako javno ♥ :) No, dečki, kaj je, idemo se zajebavat ili ne?
|
Ja sam gledao da dođem, čak razmišljam, ali 16.1. imam neki seminar/projekt koji mi odlučuje o tome da li ću upisati zadnje 2 godine faxa :/
|
edit: izbrisan post
|
Ja bi drage volje došel, ali ima par kritičnih razloga zašto nebudem..
1. Nemam pojma više igrati 2. 4. sezona je, pa opet, nemam pojma igrati 3. 2.1. već moram ići u jebenu Sloveniju, kolokviji, bla bla bla. 4. Nemam pojma igrati :D Btw. mogy, Jinx je po meni trenutno najdraži i najjači champ u igri. Jednostavno paše mi, volim ju igrati i zanimljiva je do bola. |
|
Čini se dosta zanimljivo, samo da ne bude reklama na sve strane.
|
Ma već je RIOT to zabranio jer nemaju oni kontrolu nad svime :/
|
Ako je tako onda će svaki 3rd party client blokirati.
|
poklonio account...to bih bilo to od LOL...community mi ubio igru nemam niti volje niti želje više :) gg all ^^ odavno prestalo biti uživanje postalo samo nerviranje i iskreno zamrzio sam malo dijecu radi lola :)
|
Pametno si napravio. Nego, nemoj mrziti djecu. Mrzi roditelje :)
|
Citiraj:
I ja isto odustao od ove igre, ali ovaj put za ozbiljno :goood: |
Sve u svemu, pozvali me danas da odigram neki turnir...solo mode on sam dovukao tim do četvrtfinala i osvojio 800 RP ^^
|
Da mi je kuna za svaki puta kada netko neku igru "quita" i onda je za tjedan dana opet počne igrat :D Ko u doba CoD4, svako malo netko je nicku na xfu dodao /quit, quit4ever, byebye forever, a ispalo da su svi attention seekeri bili xD
|
shots fired :popcorn mode on
:) ja se na svoj glavni acc nisam ulogirao još otkad sam iskerijan u gold :D našao sam novu svrhu, a to je trolanje ekipe sa smurfom. Samo u aramu, naravno. Jučer AP Varus protiv totalnog cc tima, howdy guys :D |
Citiraj:
Edit: AP Varus je ustvari i poprilično dobar. 3 AA i combo spellova i meta eksplodira :D |
Ha dobar je protiv vrlo uskog kruga championa ili ako se oko njega radi kompozicija. Nashors + tona AP-a za itemizaciju, neki cc team uz sebe koji će ti omogućiti ta tri basica po neprijatelju i ult pentakill. Samo to moraš biti toliko skillan da je mene jednostavno sram to igrati.
|
godinu dana staro a ja to tek sad vidim -___-' |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:04. |