![]() |
mljac BB !
|
Posto je gotov i dexer i breaking bad, trazim nesto novo za gledati pa me zanimaju me vasa misljenja o ovim serijama:
Hell on Wheels Suits House of Cards Orphan Black Rectify |
Ovako!
House of Cards > Orphan Black > Suits/Hell on Wheels. Rectify nisam gledao. Uz House of Cards preporučam (iako je otkazan za sada :( ) Boss http://www.imdb.com/title/tt1833285/reference |
Citiraj:
|
Odgledao posljednu epizodu Breaking Bada...nažalost zadnju.
Nisam uspio predvidjeti završni rasplet,a vjerujem nitko od vas...bravo Heis,bravo ostatak ekipe na odlično odrađenim ulogama...za mene definitivno top 3 serije svih vremena...i sad ga hebat...pogledaj nešto drugo pored ovog...:hitthewal: |
Citiraj:
Samo sam fulao ovo na rukama, al blizu :D |
kreni sa the wire :D
|
Citiraj:
Citiraj:
+1 ! |
The Wire...pa furala se serija na tv-u...pokušao pogledati nekoliko epizoda,ali mi nije sjela...jednostavno me ne privlači.
|
uf... u najmanju ruku au pair breaking bad imho ;)
|
Trenutno gledan Sherlock (BBC) i Boardwalk Empire, ali san pri kraju pa traizin nesto slicno. Ima li prijedloga. E da SciFi je isključen kao opcija (čak iz u rentu po epizodi :roller: ).
|
zadnji bb izasao. dakle, tek sad krecem u nabavu ostatka 5 sezone. Blago mi se :D:D
|
Citiraj:
|
tako nešto sam ja htio napisati, ali ne dalomise :D
|
Citiraj:
Proglašena najboljom serijom svih vremena? Ma gdje je ta informacija ? |
pa ono... na interpletima, poznata stvar već dugo vremena. isto kao i arrested development u komičnom svijetu.
|
Citiraj:
|
kad nekome idem objašnjavati the wire samo kažem - to je serija koja obuhvaća sve.
počevši od najnižeg đankija kojeg steramo u qrac na ulici jer žica za dop do samog vrha... a nisam ni pogledao još do kraja. strašna naprava od serije. |
A budem pokušao još jednom za vrijeme hladnih zimskih dana...trenutno pažljivo pratim Boardwalk Empire tak da imam zanimaciju.
|
Citiraj:
|
oke tu prvu bi trebao pogledati :D
pogledaj i drugu... ako voliš larry davida, a ja recimo volim jako i cijenim radove i ovo će ti se sviđati ;) |
uvažavam preporuku onda i zahvaljujem. :) pogledaću obje.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Friends ? Arrested development nije nit jednoj od oviih ravna, to su osnovno skolske fore... |
ma ne velim ja ništa protiv ni seinfelda ni curb entuzijazma... naprotiv i dapače i dagušće, ali ovo svakako treba uzeti u obzir.
edit: @kasko... nemoj se diskreditirati na temi sa prijateljima :D |
Friends? meni to koma.
The Office (američanska verzija) nešto naj ikad,meni. |
mene ce svi vjerojatno napast, ali meni je tbbt all-time-fav sitcom.
Jednostavno me pogađa tematika i fenomenalni Jim Parsons. S razlogom osvaja sve moguće nagrade. Znam da je najveci mainstream trenutno, ali nije me briga. |
Married with Children...pa dalje kako kome :D
|
Jedino sto valjda u friends.....
http://www.youtube.com/watch?v=zANuEa2_rA0 Ovaj mi zgleda ko Sefo iz slasticarne.. Konacano kraj BBa. Oprastam sve mega dosadne epizode, pa i sezone jer jer ovih par zadnjih bilo maestralno iako isto nisu bile bas nest pretjerano sadrzajne. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:42. |