![]() |
Nemaš nigdje crveni kod nas za uzet.
Najbolja opcija je njemački Ebay ako ih ima. |
Citiraj:
|
Pa Njemačka je u EU.
I to je 16gb verzija u hgspotu, meh. Edit Ima i na Mobicityu koliko vidim, ali samo 16GB verzija, 235 funti. |
http://www.ebay.de/itm/LG-Nexus-5-Ro...item2ed54c5f27 ovo ok ? Kako ostvariti garanciju ako se ovo kupi?
16 gb je i previse , tako da mi 32 ne igra ulogu :) |
Ok je, samo za garanciju ne znam. Ako je to neki shop onda u tom shopu.
Zati je bolje ako nadjes neki koji je kupljen na Play storeu, to vrijedi kod nas. Makar, ako je kupljen u EU garancija i kod nas mora vrijediti. Ili uzmi preko Mobicitya. |
Android, nov za okolo 1k kn, nejde bolje od Xperia M?
|
Kinez neki?
|
Nope, trebam nesto sa garancijom
|
Citiraj:
|
Ili s Mobicitya za 1000...
|
Treba mi preporuka za nekakv dumbphone za godpodju Majku. Uvjeti: veci ekran da bolje vidi, hrvatski meni, baterija, kvalitetan zvucnik. Dual sim, sd kartice i slicno nebitni.
Prosim lepo! |
Ja kupio staroj Emporiu TALKcomfort za 350kn na oglasniku. Super zadovoljna njome.
http://www.emporia.eu/hr/proizvodi/prikaz/emporiatalkcomfort |
Malo gledam ove kineze, ma zapravo puno vec duze vrijeme, i vidim da kad uracunas taj pdv ispadne opet iznad 1000kn neki mob malo konkretniji.
A vidim da je izasla Motorola nova Motog - 5inca , 8mpx kamera , 8gb rama.. kaj nije onda to pametnije, a i (valjda) si sigurniji oko softwarea , nije klasicni kinez ? |
Citiraj:
|
Nema 8 GB RAM-a :D Ima 1GB, a verzije su sa 8/16 GB interne memorije, koja se moze prosiriti s karticom.
|
MA to sam mislio da, 8gb interne, jos da ima 2gb rama to bi bilo too much 2 ask 4 :)
a da, radije bih da radi out of the box, da nemoram poslije posla jos par sati provest trazeci rom-ove, to vrijeme je iza mene , zadnji put sam to radio zanimljivo isto sa motorolom, model v525 mislim da se zvala :) U obitelji je jedan kinez gigabyte je marka al mislim da je kinez ,4.5 inča ekran, dual sim, specse dobre , radi on super brz je i sve,nacigacija radi bolje od mog, daleko brz od moje Xperie Neo, ali evo nedavno se poceo restartat sam od sebe..srecom pa su tu dve godine garancije , ali sa pravim kinezom tog nema jel. |
Pozdrav ljudi, frend kupuje novi mob do 2000, ali ako moze oko 1600 jos bolje. Znaci ulazi njuskalo u igru ali samo novi s garancijom itd.
Zapelo mu za oko s4 mini i htc one mini (proslogodisnji), za s4 znam kakav je ali htc one mini nemam pojma osim sk se da usporedit sa normalnom velicinom jer njega imam. jel bolji/čošiji od s4 mini? Jel ulazi u igru i lg g2 ili su oni izvan budgeta. E sad ima li neka xperia da je u tome ili da priceka moto g novi. i za kraj, mozda neka nokia? Hvala |
Ako ide na minije, onda svakako neka uzme u obzir G2 mini.
|
Za 1.700 kn se nađe novi S4 na njuškalu.
|
Baš pravi S4 ili paket makarona koji stigne poštom kad uplatiš 1700 za S4? Nisam vidio S4 ispod 2000 novi.
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
sad sam malo gledao reviewe razne, g2 ima 4.7" sa istom rezolucijom kao i s4 na 4.3". plus s4 ima vise rama ;) :chears: |
G2 mini je uz S4 mini cjenovno najbolji mini. Z1 compact nije svima ok. Meni je naprimjer previše nabrijan za tako mali ekran na kojem su još i tipke. Osobno mi je S4 mini dovoljno brz iako je u usporedbi sa novim GT-I9301 totalno neisplativ, a pogotovo ako se ide na slobodni uređaj jer im je cijena ista u lipu.
Po mom je mišljenju GT-I9301 trenutno najbolji best buy i nitko mu od novih uređaja nije ni blizu. Štedljiv hardver, giga i pol memorije i najnovija verzija OS-a drito po vađenju iz kutije, a još je i Samsung, znači kvaliteta je na nivou. http://www.nabava.net/mobiteli__100/...droid__6295571 |
1 privitaka
Citiraj:
Citiraj:
|
Pozz ekipa, trenutni best buy do 2500kn? Hocu jak hardwer i odlicnu autonomiju, trenutno imam Evo 3D sa 3600mAh extended baterijom pa ono, razmazio sam se :D. Naravno, ne ocekujem 2 dana gazenja bez punjaca, ali prezivjeti cijeli dan bez punjenja mi je sasvim ok. Ne rajcaju me phablet dimenzije, ekran max do 5 inca. Trenutno mi je Z1 compact napet, ali brine me podrska, tj situacija sa Androidom 4.4.X.
Hvala! |
S4, S5 Mini
|
ljudi može savjete neki...trebam produžit ugovor,nebitno tele2,tmobile,vip...do sad sam koristio od Tmobilea XL tarifu,račun oko 250kn...pa sad kad bih produživao volio bi da oko te cifre i ostanem.
na ruke bi im max dao 500kn...ima li išta zanimljivo u tom krugu ? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:34. |