![]() |
napravio 3 run-a... 3 puna stasha + inventory... niti jedan legendary. 2 itema sam stavio sam na AH... fuck my life -.-
|
Citiraj:
Samo join, ili svatko mora imati izrađen Infernal Machine? Usput, 3. kombinacija: Zoltun Kulle + Siege Breaker. |
ahaaa.. znaci zoltan je 3. kombinacija..
U coopu 1 igrac mora napraviti portal, a ostali samo prodju kroz njeg. :) Ja sam skupio ekipu, coop4 igraca i trazili smo kljuceve.. Od nas 4, trojica smo skupili sve i napravili masinu! :) odatle 3 runa.. Generalno sto se tice dropa i dalje je smece.. ili je moj lik toliko nabrijan da nista nemogu dobro dobit.. Sto se tice legendi, stvarno padaju kao lude.. Dobio sam ih jedno 10komada, ali igram MP 5 ili 6, i tu imam preko 380%MF.. mozda i to nesto znaci, ne znam. |
Napokon nešto vrijedno spomena!
IK belt - po slobodnoj procjeni cca 15 mil Interesantno je kako sam ga dobio - MP5, create game act1, prvi skeleton i whoa! :D MP5 je li-la za mene... baš na granici preživljavanja. moram neki bolji main hand naći... dolazim u napast da probam 2hand i umjesto Impunity ubacim Rend? edit: dajte mi nickove da vas dodam u friends listu, dosadno mi samom igrat... |
Ma "Monster Power" 1 je sasvim dovoljan.
Samo da se izjednače dropovi i vozi. |
Citiraj:
@hrwoje, ja igram rend build, sa skornom, čisto dobro ide , probaj |
mislim , dovoljno je jer se izjednačuju dropovi.
|
kako se izjednacuju?
|
pa koliko sam shvatio , TEK na MP1 su dropovi isti na ACT 1 kao i
na ACT 3,4 , na MP0 toga nema. A bez , barem MP1, igra je postala (inferno) smiješno lagana, pogotovo za likove koji su razvijeni na 1.0.3 |
Citiraj:
Staviš MP1 i možeš farmati act1 sa itemima iz kasnijih actova :) http://diablo.incgamers.com/gallery/...9978625132.jpg |
Reflect dmg elite. Da popizdiš, pogodim ih jednom i mrtav sam. Krepavanje oko 20 puta dok ih ne zatučem. Ja sirotinja 30k hp, a criticali s 350k - 400k. :(
|
DH? Kaj si ne uzmes shadow power
|
Budem probao.
|
samo shadow power i mlati. Digni HP. Lakše se čak i na MP1 "diše"
sa 60k HP |
Ma nije meni frka s ostalima, samo taj reflect. Inače sam lika napravio za party, i to većinom igram tako. Igram ja na lvl 5-6 nije bed, samo me ne smiju taknuti. Imam ok dmg, oko 170k dps pa ono, ide nekako. Budem probao s tim shadow power, maknuti ću marked for death koji sam imao za AOE sa runom za mp.
|
Cijeli dan farmam za hellfire ring, i napokon ga izradim, naravno gori nije mogao biti, a dok sam to farmao nista mi pametno palo nije i taman se mislio pozaliti da su kod mene zatvorili pipu sto se legs/seta tice kad ono dva set itema od jednom :-)
Natalya reflection i tal rasha pursuit http://s12.postimage.org/rkk8o7i1l/Screenshot018.jpg |
Danas me igra pokusla silovat. Niti jednu laganu komb elite nisam dobio, cesto i po dva packa od jednom i to taman takva da imaju skoro sve kaj postoji. Suzdravam se od kupnji jer se nadam da ce past cijene iako mi hitno treba par stvari. Ne umirem ali ni ne ubijam zadovoljavajucom brzinom..
http://www.pohrani.com/t/2w/Lm/12oyGRAr/untitled.jpg Fali mi jos jedna komponenta za hellfire, taman ce mi bit za DH i brze levelovanje.. |
i kod mene su bile dosta teze kombinacije nego inace, a usput sam ne znam ni sam kako uspio vendoru prodati sholdere koje koristim, ne trebam ni reci da sam bio lud kad sam shvatio sto sam ucinio hehehe
ako uspjevas sada prodavati onda i kupuj, ipak je ovo igra treba malo i uzivati a ne samo se muciti |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
nego jeli vam kad na gold ah nakon prodaje pisalo processing umjesto da vam odmah daju gold (nesto kao na rmah) |
Citiraj:
Meni pao leg belt i skoro skocio od srece jer sam mislio da je hellcat ili nesto slicno ok a ono neki k. za barbu only sa dexom ._. drito ova fotka gore p.s. jbt 2 seta odjednom :wtf2: |
Na zadnjem packu pao i treci leg danas... Nije los bow, da nemam isti ali bolji uzeo bi si ga :D eh, da je bar zarolao i socket
http://i49.tinypic.com/5km61v.jpg |
Citiraj:
Ja sam se tak greskom naprodavo u stratu i to par puta. |
Citiraj:
dobar si!! Zadovoljan i vendor!! :) |
Nema bolje nego kad unisti/prodas item, ja sam na pocetku jos dok je act 3 farm bio najluda stvar, unistio kod blacksmitha gloves od 15 milja :chears:
|
Pa imaš buyback...
|
Citiraj:
Mislim da MF ide po 25%, pa onda na MD1 dobijes 25% dodatnog MF, a na MD5 dobijes 125% dodatnog MF. A to je ipak 100% vise MF, pa nije bas jednako jer su ti na MD5 vece sanse da ce biti bolji roll item statsa nego na MD1. Isto i za EXP bonus. |
Citiraj:
Nikad nisam mogao shvatit kako se ovo nekome moze dogodit a sad se samo mogu pokrit usima i sutiti :-) |
Citiraj:
been there done that :D par puta na ranom infernu :) ajd bar jos operma tada nije bila tak skupa |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:02. |