![]() |
O da...fali mi samo neko sa komentarom: opet epic uvod u sezonu :lol2:
|
Poceo gledat How to get away with murder. Zanimljiva serija, osvjezenje u ostatku serija.
|
Resident Evil is getting its own TV series
Ak bude ko zadnji filmovi, otkazat će nakon par epizoda :/ |
Walking Dead očekivano dobar za prvu epizodu sezone. Nakon što su razje* još jedan kamp u nizu, idemo dalje :) MacGyver & Co. Rezanje zip tie komadom drveta, priceless.
Nadam se da će nastaviti dalje ovako (iako sumnjam) Resident Evil bi mogao biti dobar ako će se držati igre i "normalnih" zombija, a ne onih trčećih i skačućih s ustima na origami |
Potpis. Neočekivano dobra epka walking deada.
|
Citiraj:
Je li tko gledao ovo: http://www.prijevodi-online.org/serije/view/2167/gotham? Ovo je serija o Robin Hoodu iz 80-ih koja mi se svidjela: http://www.prijevodi-online.org/seri...in-of-sherwood :) |
Citiraj:
|
Gotham sa svakom epizodom ima sve manju gledanost. Cudo je uopce da su dali dopustenje za ovu cijelu sezonu. Sljedeca je jako upitna.
|
Malo mi je neobično vidjeti razne likove iz filmova (Catwoman, Pingvin, Poison Ivy,...) kakvi su bili u mladosti.
|
Meni je Gotham zasad super zanimljiv. Priča ide dosta sporo i tu ima materijala za puno sezona. Nemam neke primjedbe na seriju. Jedino što je može ubiti je Big Bang Theory. Vidim da idu istim danom, kao i Sleepy Hollow, ali ne nalazim u koje vrijeme.
|
Uz sve nelogičnosti, ajde možemo reći da je TWD dobro počeo :)
|
Inače, za one koji prate i koje zanima krenula 5. sezona (ujedno i zadnja)
irske serije Love/Hate, odlična krimi drama. |
|
Ovo se cini zanimljivim :)
|
pogledao prvu sezonu dextera. odlicno :)
|
Citiraj:
|
U Gothamu uz Alfreda mi je bzvz i will smithova zena :D
No ostali glumci izvrsno odradjuju posao, osobito oni koji glume pingvina, gordona i njegovog partnera. No, svejedno mi je serija mlaka, los script i nekako meh. Nisam siguran da cu pratit. Poceo pratiti gore spomenuti Stalker. Jos jedan u nizu policijskih procedurala s izdvojenom grupom prijedtupnika koje love kroz special unit, u ovom slucaju - stalkere. Uz mali tvist uz glavne glumce i njihove side stories. Za sad meni osobno vrlo dobro :) Naravno, prilicno sam siguran da ce, kad pocnu rasplitat primjerice mcderomotov side story sve otici u sapunicu ili biti otkazano. Vjerojatno oboje :D |
Radi nekih pohvala ovdje poceo gledati Orphan Black. Jako zanimljivo.
No samo me zanima da li se kasnije radnja upropasti, a s time i cijela serija? Nesto slicno Strainu? Ako je, upozorite me na vrijeme da odmah prestanem gledati :) |
The Flash je slično Arrow-u, za sad 2 ekpe vani, nema još sapunice, pa je zanimljivo. X-men stil heroji :)
|
Serije će se ispreplitati međusobno. Zanimljivo bi moglo biti.
|
ziher bu i onaj novi ljepotan dobio super moci ili nekaj sl.
|
Citiraj:
|
može li mi netko u dve-tri riči reć o čemu je Stalker (D McDermott) - krimić, triler, sF, horor..tak toliko da znam šta očekujem.
|
Krimić nešt nešt :)
|
TWD super epizoda.
Arrow isto ok, The Flash je sutra na redu :) |
Good wife i dalje odlična serija. Nisam baš ljubitelj odvjetničkih serija, ali good wife i suits, zaista izvrsne, svaka na svoj način :)
|
Je li tko gledao ovo? :stoopid: http://www.prijevodi-online.org/seri...2176/manhattan
|
Ove zadnje 2 epizode TWDa su bolje nego zadnje 3 sezone skup
|
|
uf ovo dobro izgleda,koplje bolje od braće pijanaca :D
|
Constantine onako, osrednji prema dobrome, ništa posebno, ali moglo bi se popraviti. Ili pogoršati, ali ajde, dati ću mu šansu. Ipak, očekivao malo više.
|
Po silnim preporukama počeo gledati The Wire i mogu reći da je serija odlična. Tek sam na prvoj sezoni ali jedna epizoda je sat vremena duga i pojede mi free vrijeme čas posla.
|
Nećeš požaliti, odlična je serija koja te zakuca na TV baš.
Koliko sam pročitao Constantine nije nešto baš, bar ova jedna epizoda. Pogledat ću kad dođe koja još no kritike za sada ne daju neku nadu. |
Homeland - what in the actual fuck?!
|
Ja trenutno pratim:
Arrow The Flash Constantine TWD Gotham. I nekako mi je trenutno Gotham najdraži :) |
cekaj panda jutro je, stavi se u spoiler dok radni narod ne dode s posla :D
|
Citiraj:
|
Gotham sve bolji :)
|
dexter, na polovici 3.sezone- znacajan pad kvalitete u odnosu na 1.i 2. jesu ostale sezone bolje ili da batalim s gledanjem?
|
komplicira se radnja dosta, svaka sezona ima svojeg glavnog negativnca kojeg ovaj lovi i uspjesno pokloni ribama u dubinu. ak su ti prve 2 sezone ok, gledaj do kraja, kolko god ti se cinilo da kvaliteta pada.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:26. |