![]() |
3 sata su ti laganini...2 sata su kozmetički samo :D ali ako ti ideš eto ja ću se potruditi da idemo koliko god sporo bude trebalo :D
|
U subotu sam vjerojatno VIA samobor ali u nedjelju bi mogao. :) Moram onda ovih dana po zračnice i neki alat.
Malo me frka bez kacige. :) |
Citiraj:
Citiraj:
Pametnije ti je imat rezervu zračnicu ili dve ;). Eto, ja još imam onu od Dwarfa. Od kad furam njegovu, neće mi guma puknut (kucam u drvo). |
Citiraj:
p.s. osim ako ne popushim veto:D:D Edit1; @Vuco polazak u 6h:) Edit2; ljudi imate ok kaciga za 100kn nemojte se zafrkavati |
Citiraj:
Ja sam za subotu, klasičnih 9:00 trg. |
Cekam da kisa stane ko ozebao sunce, tak da sam i ja za vikend u ekipi, pa cu se najvjerojatnije pridruziti. Ako budem raspolozen idem i u sub. i u ned. da vidim kolika mi je izdrzljivost ;)
Nemojte pusit Vucine fore za "laganih" 2h do gore, sam da znate. :D Danas sam upiknuo novi sic i treba to cim prije istestirati. |
dakle dwarf klasičnih 8 ujutro da bi držali taj tempo :D
@Nik pa zato sam i rekao : vucinih 2 laganih sati znači da ja jedan sat prije krenem :D |
Papci :D
IMHO, kad uspijete odvesti Lojstek u komadu, vidjet ćete da je to iznad 70min jako teško. Ne možeš se toliko sporo voziti u komadu da završiš Lojstek za 2h :D. Eto, pitajte Murinu. Vozili smo sporo (osim početni dio koji je MIK malo bio napet :D) cijeli Lojstek, da sporije ne možeš i opet smo ga odvozili za 1h 8min (sa pauzama; efektivno je Nik rekao da je bilo 56min vožnje, znači 12min pauze). |
Vuco odfafaj :D
Meni rekord do gore iz trećeg pokušaja sat i 10 minuta total time od tunela, tako da ak ću bit naspavan ide to. Al dwarfu treba složit neki mamac da nas brže prati, neku sisojku zgodnu :D Btw, počinjem imat kritično lufta u vilici... Svako sljeme sve više i više mi se cima bomber. :( I budem uskoro naručivo one pakne pa ćemo se oko tog dogovorit, ako ima još tko nek se javi. Vuco, koje su najbolje pakne, od materijala onih koje imaju? |
E ekipa, nisam bas upućen u vozni park članova pce, pa me zanima jel ima netko mozda kojim slučajem Cannondaler Rusha? I ako ima zamolio bih ga da mi poslika kako ide raspored sajli burzira po rami, jer nakon 2 sata nisam uspio shvatit sat su amerikanci htjeli reć..
hvala i lp |
Auuu koliko ljudi bi moglo ić :D A da se riješi neko sponzorstvo od pceksperta, makar u žderi i Velebitskom na vrhu. Možemo na bajk zakačit štap sa zastavicama, naljepnice na kacigama, značkice... sve sa logom Pceksperta. :D
Šta se tiče vremena uspona, mislim da to treba zanemarit. Skupiš se, kreneš i to je to. @Destroyer koji je link za pakne, ne da mi se sad listat u nazad? sjetio se, discobrakes |
ja hocu ono sto lupeta po zbicama.
(tipa kolo srece :D ) pa daje onaj lijepi trrrrrrr zvuk :D :D naravno sa logom PcE-a :beer: norček spava kod treba u marko projektu. valjda ce umociti veceras ! :D |
HAHA
čašica od jogurta zakačena štipalicom:D Jesi mu dao gumice? :D |
meni ce isto trebat pakne, nemojte me zaboravit :)
|
Citiraj:
|
Ima zainteresiranih za četvrtak? Neradni dan ako se ne varam.
Za vikend se svakako pridružujem, napokon:goood: |
Alaa, pa bit će vas hrpa :D
Ja sam planirao prošlu nedjelju, međutim frend slavio rođendan i satrao sam se u gemištu, tak da pedaliranje je dolazilo u obzir jedino u rikverc :D, a sad mi za vikend draga dolazi sa mora i bit će 5-6 dana, tak da opet nemrem, a kad vidim koliko vas planira krenut zajedno točno mi dođe da ju otkantam na jedan dan :D |
pa povezi i dragu :D
|
Citiraj:
|
A do ručka si doma, daj joj prostora i vremena da te može iznenadit s nečim finim :D
|
kad on vidi kako se dragoj kreću neki djelovi, njegovi će se kretati 3 puta brže :D
|
Ajde momci, ne previše u OT :)
Citiraj:
Ja ću brijem uzeti najjeftinije ili neke srednje. |
Baš gledam, razlika u cijeni je nikakva skoro za sintered i medium, 2$ po paru.
A 4 para me izađu 33$ što je ispod 200kn. 2 para bih sigurno uzeo a ovo je jefitnije :D |
ja gledam između sintered i hard ceramic :) moram se jos malo raspitat. ove sintrane stvarno koce po svemu i nikad nisu nimalo zakazale, ali ako moze bolje... :)
|
Samo imajte na umu carinu i PDV ;). Uštedit ćemo na šipingu, ali PDV i carina će nas vjerojatno uhvatit. Ali opet, jeftinije je sigurno nego kod nas. I to valjda za duplo uz sve poreze što će nam bacit.
|
Ma neka računaju, male su to cifre :) Jedan grah više manje :D
|
Idem i ja s vama za vikend, samo recite koji dan vam vise odgovara.
Taman mi je dosla nova Reba Team i kemija iz Slovenije :zdero2:. Treba isprobat novu kombinaciju i naravno, da malo sveta vidim. Ipak sam ja iz sela :D |
Meni zbog posla uglavnom odgovara nedjelja. Dogovorite se kak vam paše pošto još nisam 100% siguran zbog "viših" sila:nono:
Edit: @salvarez jel ovo dio nove "opreme" iz Slo - hemija:D |
Citiraj:
Stab Deluxe. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:31. |