![]() |
Citiraj:
:respekt: pce vodstvu za 10k pm :) |
Srdačno zahvaljujem vodstvu PCE na produženju privatnih poruka 10 somova.
Hvala i priznajem da sam ovisnik. Valjda vrijedi pravilo "Tko prizna i pola mu se oprašta!" |
pa to je povećano ima sad već brijem mjesec dana.
|
jok, sad sam premium grupi, prije su samo moderatori imali toliko. Vama sam stavio 50k, čisto da se distancirate od raje :D
|
pa red je te običaj :jednakost_svima: :D
|
I ja bih 50k. :(
evra |
Ha! Dobro je, tu ste:D
Fino ste me isprepadali sa onom ljamom:sweating: |
Ja sam zvao internet providera i spominjao im rodbinu jer mi neradi PCE :D
Jer mi je http://www.downforeveryoneorjustme.com/ izbacivalo da je up, al valjda nekuži forum i stranicu da nije isto. |
viš, nemam pojma, mi koristimo ove - https://www.statuscake.com/
Oni znaju :D |
Hvala na Novogodišnjem poklonu, sad mogu puno više kandidata (svaka sličnost sa "predsjedničkim žargonom" je slučajna) maltretirat putem PM-a :D
I ako možete smanjit syssu broj poruka, ionako je nesposoban, pa se s tolikom količinom podataka lako može pogubit i izgubit sposobnost "božemesaklonimoderiranja" - hvala. :p |
KRELOL :D :D :D
|
1 privitaka
Također sam u uvjerenju da je syss kreirao ovakvo vizualno "nasrtljivo" rješenje, i to slušajući na Winampu neke sentiš odrone skinute iz doba Napstera :p
|
Dobar budi tamo, ako ne spojit ćemo te preko 9600 baud :D
|
Jao, ja se vec dobrih 2 tjedna mucim s brojem privatnih da ostanu ispod 1000, a kako volim da znam sto sam, kada i s kim komunicirao prije nove ere to je bio zahtjevan poduhvat. Da bih danas prilikom broja 999 uocio nulu viska :D
Hvala puno administraciji! |
je, te nule znaju zeznuti :D
|
Mali offtopic ali čestitke na 200 000 tema :D
|
Pozdrav!Jel bi mogla neka tamna tema da se ubaci na forum?:)
|
Prvi post, pa "jel može tema"?
Ne ;) |
Jel ovo kod vas ova eurojackpot reklama iskače?
|
Citiraj:
|
Di je zapelo s forumom, zadnja 2 tjedna svaki drugi treci dan je nedostupan i nemoze se otvoriti?
|
Citiraj:
Valjda ih DDoSali, to je popularno među debilima ovih dana... |
Pa da :D A i kad radi otvara se i vuce kao krepana krava.
|
Citiraj:
|
Ovo danas i od neki dan nije do nas, t-com i ddos na njih je uzrokovao nedostupnost dosta stranica i portala, među njima i PCE.
|
Ali ide preko njih jel? Jer evo ja nikakve veze s njima nemam.
|
jes...
|
Server is too busy...
do mene ili ? zadnjih pol sata konstantno |
hm, vidim da nitko drugi nije prijavio, niti sam ja vidio išta sličnoga. Možda je do tebe bilo...
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:05. |