![]() |
2 privitaka
Jel netko zna kakav je ovo backplate? Radi se o 3090 grafi...
|
Jesi siguran da je to u komadu? Mogloli bi bit samo naljepljeni oni heatsinkovi
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Sad vidim da ce rdr 2 dobiti DLSS, ako je igdje bio potreban to je u RDR 2, nice :goood:.
|
Jeste vidjeli najave cijena za 3080ti?
Prica se od 1700 eura pa na gore za AIB modele |
To nes čudno?
Prekosutra evga otvara queue za elite membere, dan iza za non-elite membere ako netko želi nove "taj" kartice.
EDIT: Zwer daj molim te skini taj celofan :D |
Ja se neću ni prijavit za ovu 3080ti iako sad imam elite, prevec skupo. Za ovu 3070ti bi cak i mogo ak ce bit oko 600eura sam tih 8gb rama strasno bode u oci. A pitaj boga jel bi mi i tu drzal ovaj napoj.
Citiraj:
Ko ima love za investirat, ja mislim da se isplati uzet "po nabavnoj" preko elite pa preprodat dalje... |
|
Citiraj:
Jesi vidio na evga sajtu možda koliko te za tvoju dođe gara 10 godina? |
Citiraj:
|
|
ja si sve nesto gledam 3070 Ti, MSRP najavljeni je $599, to je vrhunska cijena... gledam eu evga svaki dan nadajući se da ću upasti u predbilježbe u prvom danu, ali nikako da objave nove modele... pa ako tko slučajno naleti neka javi :)
|
Citiraj:
3080ti mi nema smisla, cijena u startu aj bok. |
3070ti po nabavnoj je super deal. Mozda je ulovim kad izade serija 5xxx
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
Istina, ja sam unutar prve minute klikao rtx3060 i uspio kupiti (nakon mjesec dana).
Alternativna varijanta je stalkati dropove i LTT VAG (preko kojeg sam također uspio ubosti jednu) ali je to ajmee. Ja isto ciljam 3070ti ali ako netko želi 3080ti mogu sutra klikati pa kad se dođe na red... Vrijeme za klikanje po našem je 15:00 u oba slučaja (3. i 10.) koliko znam. |
Citiraj:
3070Ti je $600 sto je sa porezom 4650 kn sto je apsolutni best buy. A onda opet sve si nesto razmisljam, ako je razmisljati dugorocno, 3080Ti bi zbilja mogla biti kartica za iducih 5 godina. Nista te ne kosta da kliknes pa ako kojim slucajem dodes na red ponudis tu na forumu, sigurno ce netko uzeti (ja se razmisljam! ;) ) |
Samo dolare prebaci u eure ;)
|
Ako je tako onda je 3080Ti brat bratu 11.5k kn s porezom sto je definitivno previse. Ako je dolari u eure pa se ne placa porez je ok ;)
|
Kod nas ce bit brat bratu 18-20k u trgovinama tako da ako je kupis za 11.5k jos uvijek mos prodat za 15k bez brige :).
|
Citiraj:
Necemo o minerima, ali da ih nema, vjerujem da bi top model (dakle 3090) i dalje bio uvrh glave 7-8k, a 3080 5-6k. Jednostavno si nikako ne mogu utuvit u glavu da graficke vise nikad nece biti 5-6 milja... i to ti je to :) |
Pa taj msrp je kreiran prije neg je počelo mining ludilo, tak da ne nebi. Mogo bi ih vjerojatno kupit za msrp al on nebi sigurno bio ista drugačiji neg je sad.
Citiraj:
Šta se treba za taj elita ja bi rado sebi ušteka 3080 ti :D |
Za elite trebas kupiti graficku od njih i registrirati je, ili postati 100 postova na forumu sto u zadnje vrijeme svi cine pa je evga forum floodan novim temama i postovima.
Mozes i mene pocastiti cevapima ako dodem na red za karticu :D |
Citiraj:
Ma odvedem te na večeru jebeš ćevape samo da si je uzmem. Jer imam 3080 al bi onda nju da maloj a sebi 3080 ti a njenu 2070 bi proda i vratija dio novaca :D |
Haha, skalperi su postali traženo zanimanje :)
Ali ozbiljno, ako netko dođe do koje i voljan je dati dalje po ok cijeni, javite se. Po "tržišnim" cijenama mogu u dućan (21k kn 3080 trenutno...). |
Citiraj:
Sretno nam obojici. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:08. |