![]() |
Kakav je inače ROM u tom W450?
Mogao bi netko od vlasnika malo detalja dati o tom mobu. |
Koliko smo do sada mogli saznati, ekrani odnosno touch crkavaju vrlo brzo na w450 a ni kamera nije baš najbajnija. Ostalo može proći ali s razlogom košta 100$.
|
imas par stranica iza slike, i rec da kamera nije najbajnija je poprilicno glupo. kao prvo mob je 100 dolara, a kao drugo bolja je nego u 50 posto svih mobitela do 150 dolara.
|
Kamera nije najbajnija uspoređujući fotografije s ostalim kinezima slične ili relativno više cijene. Zte v967s ima lošu kameru pa je koštao 140$. Uporedi malo fotke Gt99, Onea ili bilo kojeg kineza s w450 i vidiš ogromnu razliku
|
Slicne ili relativno vise cijene? One je oko 180 dolara, ugrubo, a gt99 150. Znaci jedan je skuplji 80% a drugi 50%
Analogno tomu, mogu onda rec da je u cubota kamera smece uspoređujući je s neo n003 |
Citiraj:
|
analogno tome = uzevsi u obzir prethodno/nadovezujuci se na ranije rečeno/samim time...i jos ostalih milijun inačica ovisno o kontekstu.
u ovome slučaju: Analogno tomu, mogu onda rec da je u cubota kamera smece uspoređujući je s neo n003; iliti uzevsi u obzir prethodno, mogu onda rec da je u cubota kamera smece uspoređujući je s neo n003 ako te, pak zanima sto je to prethodno rečeno, učinjeno, napravljeno...to je usporedba mobitela od 100 dolara s onim od 180. Jasnije? |
loool
|
Citiraj:
|
Citiraj:
sori na oftopiku |
A prvo se raspitajte za značenje riječi analogija. Inače, vrlo cesto pojam u logici. Pa kad proucite slobodno se javite
|
Citiraj:
|
Točno to :-)
Zato je Lynks trebao dat ovaj link: http://hjp.novi-liber.hr/index.php?s...d=fFdjWg%3D%3D |
Citiraj:
na isto sam ciljao, i na onom mome isto dolje stoji "vidi analogija" |
Dječaci, pretjerujete malo... ;) nema veze koji mobitel koliko košta. Ovaj W450 je u onom razredu koliko para toliko muzike. Da je ne znam kako dobar, malo se to too much kvari. Osobno bi ga zaobišao u širokom luku. Da dajem 100 dolara za kineza, imao bi sigurno još i 50 pa bi uzeo ipak nekaj kvalitetnije, tipa ZTE V967S.
|
a da imas 150 skupio bi jos 50 pa bi uzeo neki od 200. i mos tako do sutra.
|
Citiraj:
|
MOze netko mozda usporedit kameru na to ZTE i Huawei Ascend Y300 ?
Evo ja sam se nedavno bio zagrijao za Lenovo A850, mobitel je fin, super ekran, ludi kutevi, i kamera je (iak su na gsmarena tvrdili d aje slabija) po emeni bolja od ove na Y300, obje su 5 Mpix, al ja sam testiro uzivo iz svoje ruke i zamjetno je bolja, iakonije razlika nebo i zemlja. Razmisljam o ZTE ali nisam bas pametan, ne svidja mi se ako bi to s kamerom bilo s konja na magarca, a treba mi kamera nekad da nest poslikam na brzinu. Cesto u sobnim uvjetima. A onda ne valja ako je skroz mutno i zrnato. A ne volim da morma fotic vadit pa prebacivat SD kard ovo ono. I po cemu je sve taj ZTE bolji od Y300. Jel bolji ekran. Znam da je proc bolji, ali igre bas i ne igram. Nadam se da brze otvara aplikaciej ei to, to mi je OK. Rama izgleda ima isto, kao i interne memorije, ili je stvarna kolicina slobodnog rama ipak u korist ZTE? Nisam strucnjak pa me zanima misljenje, jer bi zamijenio svij Y300 s tim, korisan bi mi bi i jer imam dva sima,a Y300 je mono-SIm |
nisam ni rekao da bi kineza. vec mobitel od 200. poanta je da imas koliko imas i da se ne uspoređuju stvari koje su vise nego upola skuplje. to je cila prica.
iako evo osam dana koristim w450, zasad sve radi bez ikakvih problema |
Evo jos jednom, tronsmart za 400kn:-)
|
evo 6-ti dan otkad sam platio cubot ONE, jos pise processing.... da cekam jos il da se bunim na customer serviceu? (koji je btw cijeli petak/subotu/nedjelju offline.)
|
tak je i meni bilo iako su rekli da ga imaju, nakon moje reakcije ispostavilo se da nije na zalihi crni, pa sam uzel sivi
|
Od 2 ujutro do 10h po našem vremenu su na chatu. Pitaj koju boju imaju na stanju i mijenjaj se za nju ako ti nije bitna. Možda uštediš 1 dan a možda ti pošalju koju god boju odabereš za 1-2 dana.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ja sam i narucil odma sivi jer se crveni i crni zeni ne svidjaju. znam kad im je radno vrijeme, znam racunati +gmt-ove i kazem vam, ne radi im chat u radno vrijeme. @brko znam da necu ubrzat, samo da mi da ikakvu informaciju, ovako sam dead in the water.... |
piši na mail customer servisa
|
Citiraj:
vidi li netko trenutno ovu cijenu od 300 dolara? Aaaaa, kako sam lud sad :dajpivu: |
Je li netko imao ovakav email s Banggooda (ili neki drugi store):
"Dear Customer, Many thanks for your email. For your order A000091309260xxx, sorry to say your account has a problem, so we failed to refund to you. Could you please offer us another account? Best regards, Rain" ????? Kupio desetak stvari od njih bez problema. Kakav je to "problem"? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:42. |