![]() |
Znam. :) Nadam se da to nije istina.
|
Citiraj:
Real u većini (organiziranih) napada napada sa po 4-5 (ponekad i 6) prirodnih ofanzivaca. Ove sezone to su najčešće bili Benzema (Morata), Ronaldo, Bale (Jese), Di Maria, Isco ... i eventualno u nekim situacijama Modrić (kada su izrazito opasni). Da ne pričamo o "forward" bekovima poput Marcela i Carvajala ili stoperima (Ramosa i Pepea) koji nerijetko vole okinuti po golu u skoro svakoj tekmi. Ukratko, ne možeš biti pošten i je... :D Ili imaš ofanzivnu ekipu ili defanzivnu, to teško možeš promijeniti kod igrača. Ovo se možda ne primjeti u prvenstvu, ali se itekako primjeti u LP. Citiraj:
Ostale nisam toliko pratio, ali vjerujem da bi se pronašao još pokoji natjecatelj u ovoj kategoriji. Citiraj:
E sad ako bude neki od tih, vjerujem da neće biti problema :) Citiraj:
|
Yey, hazard odlazi is chelsea, napokon je shvatio da je to klub gdje svaki napadacki orijentirani igrac propada...
Zao mi je jedino sto Costa navodno odlazi tamo, ako ima imalo mozga, nece. |
Di ce hazard? I PSG? Ma lose.
|
U PSG je trebalo glasiti. :p Ne znam di ide. Ma nek ide. Šteta za CFC pošto je to stvarno brutalan igrač. :)
|
Samo se nadam da Costa neće doći u CFC. Čovjek je iritantan do krajnjih granica. :D
|
Citiraj:
|
Ramires ide u barcelonu ako će biti sreće, a skupa s njim i Luiz. :)
Eto'o ovak i onak leti van. Mogu s njim i Fernandu poslati. |
Kakogod,Chelsea je imao dosta dobru sezonu. Nije uzeo nijedan pehar,ali to je uglavnom zbog par glupih kikseva,ali po meni,sve u svemu,dosta je napravio Chelsea s ovom ekipom. Nije bas da imaju vrh vrhova sto se igraca tice,a stigli u polufinale LP, i zamalo ostali u borbi za naslov PL s Liverpoolom i Cityjem koji su odavno ispali iz LP.
Ali ne vjerujem da ce Mou ista vise postici s autobusom,procitali ga,kao i tiki taku. Izgleda da ne pali vise taj stil igre. |
Ne pali od trenutka od kad moraju oni napadat.
Koliko god jesu procitani uvijek je tesko probit dobar bunker. |
Cuj to procitani. :D Nescti IQa za brobit bunker. :D
Da su igrali proper bunker nakon kaj su dali gol, sad bi bili u finalu. |
Sva sreca da nisu jer tko bi gledao tu dosadu. A ako bi dobili i u finalu, uzas.
Kad nauce igrat nek se vrate :p |
LOL :D
Murinjo je kriv za ovaj poraz. :) NE znam kaj mu je bilo da ide igrati polu otvoreno protiv A.Madrida. :) Nema CFC igrače za to. Pola momčadi je ili staro ili jako balavo. |
Pola te momčadi ili treba u penziju ili u prodaju. Nema smisla. :)
Onaj odron od Mikela ostane u klubu, a mladu nadu Kevin De Bruyne pošalju u Wolfsburg!!!! |
Citiraj:
|
Pa nije PSG baš "pis of kejk". :) Nije ni Galatasaray. :)
Ok Barca je jača od Galatasaraya ali nije baš toliko od PSGa. :) |
Ma ako su trebali bunkerisat nakon gola,znaci da nisu za finale ibok. Fer jel :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
I ono je više bilo ispadanje na nesreću nego bilo što drugo. Ove godine su u Parizu odigrali dobro, u Londonu na razini ekipe iz treće županijske :kafa: |
Sad se kao šuška da Hazard ide u PSG, a u CFC dolazi Cavani...o moj bože...
Kao još ciljaju na Costu i Mandžukića. :D KOMEDIJA! :D |
Ja ne bi imal' ništ protiv Hazarda u Bayernu :D
Wet dreams :D |
Niti jedan klub s zdravim razumom ne bi imao nikaj protiv hazarda....
Čovjek če za 2-3 godine biti najbolji grač svijeta ali NE! :D |
Citiraj:
I onda dođe Carlitto i kaže: "Nikoga novog ne trebamo, i nitko ne ide nikamo iz RM-a!" I onda napravi ovo od momčadi :D Citiraj:
Citiraj:
I Car-litto im je dao lopte ... :D Citiraj:
|
Citiraj:
U finalu je jer zabija jelte. Da se samo bunkerise,zavrsio bi kao Chelsea :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Čekičari pobijedili Tottenham. Bravo....
United ima sve u svojim nogama, preostale 3 dobiju i u Europi su. :) Još malo pa počinje tekma protiv neugodnog Sunderlanda. |
0-1 kraj, ipak nema Europe za United.
Sunderland, kakva momčad. Svaka im čast :) Dobili Chelsea i United u gostima, City se izvukao u zadnjim trenucima. I Ivica zabio u zadnjim trenucima za Wolfsburg. Svjetsko se bliži i mogu samo reći onu staru: Batistuta Gabriele, za tebe je Olić Pele... |
Batistuta je car :D
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:48. |