![]() |
Citiraj:
Probaj ovo: https://extensions.gnome.org/extensi...ghlight-focus/ P.S.- mislio sam da želis virtualku složit da ti se automatski baca u fullscreenu u određenu rezu (ali da je i dalje fleksiblno). Dali ti se na taj način skalira virtualka? |
Citiraj:
Da htio sam da mi automatski odabere rezoluciju. U virt manageru to ne uspijevam ali kad u guestVM conf file u x11 ili malo editiram grub za wayland, sve nakon logina je u QHD rezoluciji. Prije nisam imao izbora za moju rezoluciju, imao sam ili veću ili manju ali ne i moju. Nije mi jasno zašto virt.manager nema 2560x1440(16:9) bar to nije neka divlja rezolucija |
Citiraj:
> sdtimes Citiraj:
> theregister Citiraj:
> Toms |
Na kraju srusio fedoru kde i zavrsio na cinnamonu.
Kde je bio osjetno sporiji dok je laptop bio na bateriji na balanced profilu. Sa cinnamonom nema taj delay. Odusevljen sam kako lagano radi i sta se sve moze nakalemit gore preko appleta koji su vrh 🙂. Probao sam i xfce preko live usb-a al bas je nekako zastario u usporedbi sa cinnamonom tako da sam odustao od njega. |
Citiraj:
:chears: |
Mislim da je do Xorga, Wayland nije ready za prime-time.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nvidia i ozbiljan Linux korisnik ne idu u istu rečenicu. AMD je odavno sredio priču s open source Linux driverima. Pa, ako mogu oni, mogu i drugi.
|
|
Možda ako u endiviji to jednog dana srede im Linus više neće pokazivati srednji prst?
|
Nekak sumnjam ;). To im je u krvi, i Nvidiji i Linusu.
|
Citiraj:
Mozda je zbilja do razlike x11 i waylanda kako kolega kaze, mada se ja u taj dio slabo razumijem. |
Citiraj:
P.S.- Torvaldsov updejt na temu |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:58. |