![]() |
Ma vraga to je Murinjo gledao tekmu chelsea - barca! :D
p.s nije mi jasno zakaj Alves nije dobio karton u 13. minuti za napucavanje lopte. Da se posdjetimo Barcelona - Arsenal..van persie je dobio drugi žuti makar je prošla doslovce sekunda od žvižduka za zaleđe i njegovog udarca. |
Citiraj:
|
Barceloni netreba nikakva pomoć sudaca a ni nema pomoći,potrebno je samo da sudac odsudi ono šta zaista i vidi a ne ko na tekmi sa Milanom 2-2.
Od neznam koliko utakmica mora se i realu zalomit,nisam gledao ali sam očekivao poraz Barce. Nisu više u dobroj formi glavni igrači a i ozljede bitnih igrača su ih koštale prvaka Španjolske.Na utakmici protiv Chelsea se vidjelo da nisu pravi. Real nema nikakvih problema sa ozljedama i praktički sa dva sastava igra cijelo prvenstvo i ligu prvaka.Nema šanse da im se ovakva sezona poklopi i iduću godinu. |
Pa ti drži Fabregasa i Sancheza na klupi:p
|
Citiraj:
|
Iiiii ostvaruju se moja predviđanja o padu Barce ove sezone... :D kako je ovo dobar osjećaj.
Di su tika taka boysi? :D |
Tika taka, tika taka, tika FAIL
|
Ajde fino ste se uzejbali :D
Pitanje za sve koji nisu hejteri jer takvi nikad neće dat niti malo objektivan odgovor. Kakva vam je jučer bila tika taka? Dosadna kao i uvijek? |
Da.
|
Da.. barcelona mi je draza od reala, al opet ono nije vise ni nogomet... bayern real je bila prava utakmica... a ne ove barcine predstave nekoliko zadnjih utakmica (a i inace)...
|
Kako portali pretjeruju, tipa Camp Mou, Mourinho posramio Pepa i ostalo. Dobili su 1 utakmicu u zadnje 4 godine. A gol razliku i poniženja (petarde i "polovine tuceta") koja su prošli u Pepovoj eri bolje i ne spominjati.
Uostalom, Pep je gospodski priznao poraz i čestitao. Sumnjam da bi "prstom u oko" Mou smogao hrabrosti za takav potez. |
Everton izjednačio. :) Jelavić dva gola. ;)
|
Što je ovo bilo sa United - Evertron, nisam gledao al vidim golovi padaju ko u rukometu.
|
Citiraj:
Sad naravno velicanje Reala, a onda opet ak se sastanu u finalu i ak Barca osvoji- Barca feniks, dizanje iz pepela/mrtvih i slicno. Vec duze vrijeme nema neke objektivnosti, odnosno velica se nakon jedne pobjede. |
Citiraj:
Dalje necemo. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne radi se o pukoj statistici međusobnih dvoboja i ko je kome zabio koliko golova u prošlosti, ovo su bila 3 ključna boda. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Dalje nećemo. :D Citiraj:
|
Citiraj:
Ne mislim samo na ovo rivalstvo i umjetno "zakuhavanje" situacije da se otvore ti jadni članci i da se onda ekipa izvrijeđa po komentarima. Čudim se samo kak danas nema naslova da je recimo Jelavić "skinuo skalp" M. Unitedu... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja niti jednom nisam rekao da Mourinho nije odličan trener, čak naprotiv (ako si čitao postove). Al trenera kraljevskog kluba s manje dostojanstva i nižeg stava u porazu odavno nisam vidio. To su činjenice, lik mi je organski nepodnošljiv (zbog više puta navedenih razloga s kojim bi se vjerujem i ti složio) i ne znači da je odmah potrebna popularna psihologija, jelda? :D Za pariranje, bumo vidili, treba ipak više pozitivnih rezultata. |
A već je ljudima pun k barcinog silovanja lopte i tog "odličnog nogometa", pa naravno da novinari traže novu senzaciju. Sve to ide u krug.
|
Citiraj:
|
Pljuga od WBA, OMFG!
|
Sinoć nije Real pobijedio, nego Mourinho.. Valjda je to svima jasno.. Da nije Mourinha Reala nebi bilo nigdje.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
je u dosadašnjem mandatu protiv Barce ostvario debakle (kod kuće šestica, u gostima petarda) kakve možda nije niti jedan trener prije njega. Za tu jednu tekmu, svaka čast.:) EDIT: ispravak, šestica nije bila njegova, dobio je tricu kod kuće |
|
Citiraj:
Kaj se cudis? Nije WBA los klub. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:05. |