![]() |
Pa promijeni si taj trinket :D
|
Ma jbt to kad mislim da bi puno prije reagirao kad bi na mišu stiskao.
|
vi jungler ulty + yasuo ulty = ganking silovanje :D
|
Ti vrapca, točno se vidi kak je ljudima dosta igre, neki se očito zasitili, neka se valjda ne sviđa novi koncept :D
no uglavnom, kad počne nova sezona ? Nadam se prodaji acca barem do onda |
Meni sve u svemu i nije loše, navikao sam se ali vjerojatno najveći razlog zašto mi nije dosadilo je sto odigram max 2 game-a po danu.
|
Meni dosadilo a i ne odgovaraju mi ove nove gluposti u S4, vjerojatno ću i prestat igrat.
|
Evo iskreno,
ja sam sad otvorio lol, vidim da trebam čekati par minuta da mi se skine neki update, i opet ljepo zatvrio igru :D Toliko o tome... |
Ajde trgnite se, prestanite rejđat u rankedu bez razloga i dođite na lan u 1. mjesecu :D
FB event Web stranica |
Valjda sam ja ovdje jedini nadobudan :D Ja sam dosta igrao i navikao sam se na s4 tj predsezonu isti k..., ok je skroz, samo jedina stvar šta mi smeta je to što je igrica puna retardiranih debila koji neznaju mozgom razmišljat i rade po svome. Kad bi ova zajednica u LoL-u bila pametnija bio bi i veći gušt igrat ovu igru (ne govorim za vas na forumu nego za random likove koje dobijem na rankedu)
|
Citiraj:
|
Hoćete da složimo neku ekipu sa foruma ovdje i trollamo? :D
|
Ako se tak nekaj napravi, Guls ide donger jungle, GARANTIRAM!
|
ma ubili su igru -_- ljudi najviše ali ok...navikavam se polako iako neigram ni pola kao što sam prije igrao....nego molim pomoć oko nečega nije mi nikako jasno kada su live prijenosti pošto na njihovoj stranici je tolika zbrka da je to ne moguće shvatiti..može netko napisati ili dati link normalan gdje piše koji datum i u koje vrijeme su live prijenosti matcheva...[djevojka i ja uz alkohol baš volimo gledati live to :)) ]
|
|
klasika i očekivano...benq pojeo bivši volcom...again XD
|
bok momci, kaj se dela? čujem neki turnir? ja bi rado s vama na ćevape i pivu + nekakav zyra jungle troll, čisto da popune statistiku da smo se pojavili :)
btw pošto nisam uspio prodati account, igram samo arame s frendom i curom, kada uhvatimo vremena. jeste mi svi ok? mastubirate na sjokz? :) |
Citiraj:
|
pokušavam shvatiti frazu "doma sam ali nemam svoj komp"... :)
|
Citiraj:
a sestra ima laptop, na kojem ne mislim igrati :D cura ima toshiba qosmio ono čudo što je sada nekih 12-13k, brutalno za igrati, ali nah, odmaram se od laptopa, mrzim ih :D |
Brutala..
Dođeš doma, nemožeš do kompa jer stari igra :D HC GAMING FAMILY :) p.s. Moja stara još uvijek gasi komp na gumbu ili prekidaču :) Kakav start - shut down, to je previše :D |
Poduči ju malo, nemoj biti cicija :D
Ja sam sebi priuštio RT-AC66U i sad bežično stremam 1080p po kući. SteamOS incoming soon. |
koliko si dao za ruter? :D
steamos? what? kada izlazi uopće on |
Jučer kupio talona te ga danas protiv botova odigrao(znam da nije isto ko protiv ljudi). Čini mi se prejeben za mid, čudi me da ga više ljudi ne igra. Pre OP mi se čini jedino šta nema baš neki escape prije 6lvl osim slowa na W.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
I ljudi jel bi išao tko na ovaj turnir na velesajam?
Ja sam 20 min od Zg-a i trenutno ništa ne radim tako da bi mogao bez problema, ako ništa doć i trollat. |
Ja sam 5 min od Zg, mogu doći na ćevape&pivu te ponijeti pompone i navijati za vas. Tamo nemaju zaštitare jel da?
|
Pa onda, u čemu je problem? :D Složite nešto i navratite :)
|
Citiraj:
|
Pa ako vam usfali kakav jungler/support, nema frke, mogu odigrati svašta van mete :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:12. |