![]() |
Citiraj:
Kraj je očaj, živi očaj :fuming: Pitam se : ''Koji k sam to gledao?'' :wtf2: |
Citiraj:
Inače vrhunska epizoda, nije se dogodilo ništa, a opet...dogodilo se sve:care: |
Počeo
Agents of S.H.I.E.L.D. Za sada mi se čini fora, dobro to izgleda, writing isto okej kaj se dijaloga tiče (ipak samo prva epizoda i nije ni dupla kako zna biti). CGI je isto super, doduše nije ga bilo puno ali izgleda vjeran Avengersima, odnosno Iron Manu. Držim fige jer mi fali tako nešto. Person of Interest Okej, biti će oke razbibriga. Ali čini mi se da pati od J.J. sindroma polagano. Bumo vidjeli kada se počne kuhati nešto. |
Citiraj:
|
Evo krenula i ja sam počeo gledati Sleepy Hollow.
Meni super početak. Danas ću i drugu epizodu još pogledati i super. |
Nije mi baš jasan kraj dextera :)
|
Citiraj:
|
Jax = pizda jedna izdajnička!!
|
Krenuo South Park, weehoo, samo da ostatak sezone bude na razini :)
Citiraj:
|
Pogledao s.h.i.e.l.d, zasad oke, vidjet cemo kako dalje ide ;)
|
jel iko gleda onaj low winter sun? valja to išta? :stoopid:
|
Počeli su prikazivat novi sitcom temeljen na životu MJF-a
Izgleda dobro no nekad je teško gledat ga u takvom stanju :( http://www.imdb.com/title/tt2338232/ |
Citiraj:
A i ekran mi ima force feedback nakon gledanja :P |
Počeo novi Revolution, HIMYM, TBBT, 2,5 men...
|
|
Zbogom IT Crowd. Nije završilo sa bangom, ali drago mi je da je bar kak spada završilo :)
|
Citiraj:
IMO, u zadnje vrijeme ima jako puno serija koje imaju tak losu glumu da je to za poludit. |
Citiraj:
|
Citiraj:
1. sezona mi je bila totlano usporena i koda je falilo nesto, dok je 2. totalno pretrpana svim i svacim i vec vidim da ce zavrsit nedoreceno jer sta oni mogu pokazat u jos 45min koliko je ostalo. btw jeste primjetili onaj famozni hyundai sonata-u koju vozaju u seriji. malo je sa znakom napred/nazad, a malo bez znaka :D. prelose. btw2 dali last resort ima nekakav kraj ili je opet, kao i obicno, cviknuto? i jel to ima smisla uopce gledat ili je zbljuvotina? :chears: |
|
poz.
zavrsio sam sa touch-em pa cu se sad bacit ili na last resort ili spartacus :D. moze savjet u vezi gledanja spartacus-a. dali je bolje pogledat prvo Gods Of The Arena koji je prequel svemu, ili da idem redom kako je snimano? hvala. |
Ja sam pogledao prvo taj prequel, ali bolje je da ides po redu kako je snimano ;)
|
Citiraj:
:chears: |
Ako niste primjetili počela je druga sezona Revolution
|
pogledao prvu epizodu, zanimljivo je počelo
|
Kaj nitko nije pogledao zadnji BB? Taman zavrsetak imo.
|
Citiraj:
Slažem se, sve na mjestu :) Taman :) Serija bez ups and downs, konzistentno kako je počelo tako i završilo! Hoću prokleti bluray "barrel" set :D |
Breaking bad je zbilja wow! Sve kak spada! Definitivno jedna od najnajboljih serija sto sam ikada gledao!
|
Koliko sam vidio, nije bila spomenuta nova serija Hostages.
|
Pogledao prvu epizodu The Blacklist. Izgleda zanimljivo. I Elementary je započeo dobro svoju 2 sezonu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:39. |