![]() |
|
Citiraj:
rotore prebacis sa originalnog seta u roku 3 minute posto su oba seta centerlock... gume s mog seta prodaj zasebno i kupi sto ti najsire ide na bajk... |
Citiraj:
Čovjek vise nemre kupit 6-bolt točkove. 😰 |
lako za 6 bolt, strefilo me ovo 28" i odma ugasio tab :D
|
Zašto? 28" / 29" / 700C, isti kuki, identična felga, samo marketinški naziv drugačiji. Sve su one 622 oko promjera prihvata gume. Guma je ta koja čini taj promjer većim :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače, rijetko kad se upuštam u raspravu na forumu jer jednostavno uz troje djece ne stignemo ništa, a kamoli se upuštati u raspravu.Isto tako, uvijek se u rasprave uključi netko tko te poklopi svojim komentarom i misli da je pametniji. Čovječe, ja nisam nigdje rekao za Thule da je loš. Nego je čovjek tražio nešto za tu lovu, ja sam mu preporučio ono što smo mi kupili za tu lovu koju je tražio. Decathlon je preozbiljna firma da si dopusti nekakav fail. Sve sjedalice su testirane i uz ispravnu montažu, one rade svoj posao. Dosta prijatelja ima iste takve i nitko se nikada nije žalio. Ideš s djetetom na normalnu vožnju, ne ideš po nekakvih grabama, makadamima, nego jednostavno normalna vožnja jer iza voziš dijete, tj. živo biće. Bez ikakve ljutnje. Veliki pozdrav i svako dobro svima. |
kako to misliš normalna vožnja?
meni je normalna vožnja sa malim niz sljeme ići, uživa ko prase. :D sve šta sam napisa je iz iskustva, nije baš da imam tendenciju napamet govoriti po forumu. Razne bicikle imaju razne kuteve na ramama, a jeftinije stolice nemaju često mogućnost namještanja kuta stolice, pa se desi što se desi. Također, netko voli sic pomaknuti dosta prema naprijed, netko nazad, nekome je sic visoko postavljen, nekom nisko....pa je ravno djetetu pred licem. Na to kad još dodaš ruksak, bude veselja :) Ima tu puno faktora, nažalost i zato sve to treba provjeriti. Danas ništa nije jednostavno. I nemoj se uzrujavati. Veliki pozdrav i svako dobro svima. |
Vezano uz sjedalice za bicikl, ja kada sad sada kupovao stražnju izbor sam suzio na Polisport Guppy maxi s podesavanjem nagiba, Hamax Caress ili Yepp (Thule) Maxi, ovo je i redoslijed od jeftinije prema skupljoj. Na kraju mi je uletila kao nova ova polisport za mislim 20ak EUR pa sam nju uzeo.
Par vožnji s malim odrtadio i sjedalica je OK, i kvalitetom i izvedbom. U međuvremenu se još ipak vozimo na prednjoi Yepp Nexxt mini, jer je mršavko od 12kg |
Mi se na kraju i nismo nesto vozili ovo ljeto. Uzeli rack mounted Caress (trebala bi imati i vise mjesta od frame mounted), ali mala nije nesto odusevljena... Dat cemo joj sanse do proljeca
|
Uzmi joj shotgun i provozaj se malo lakšim makadaom, na kraju će samo tražiti još :D Pričam iz iskustva 100% roditelja kojima sam to preporučio, svi su bili oduševljeni.
|
Kupite vi deci bajkove nek sama pedaliraju, kakvo taksiranje. 😁
|
Netko vozi Canyon Grizl ? Gledam njihove sizing tablice i čini se da 2XL ima jako velik reach.
https://www.canyon.com/en-hr/gravel-...hmengroesse=XL |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa koliko si brate visok ? 2,20m da ti treba 2XL ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Može mala pomoć oko krovnih nosača za bike?
Trebam uzeti nešto za karbonski road bike, a auto je Tesla Model 3 (Highland). Ima netko neku preporuku, totalni sam noob oko toga, a vidim da cijene ozbiljno variraju u svim smjerovima... |
Citiraj:
|
Koliko sam skužio traži nosač za bike pa pretpostavljam da ima poprečne nosače a možda se i varam :D
Thule ProRide598 je uvijek dobar izbor uz zaštitnu za karbonske rame. Nemam cestovni ali vozim mtb karbonske godinama i nikad problema. https://biolab.hr/proizvod/dodatna-o...-rame-bicikla/ |
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Sta uzet za 2.02 cm ,makadam/trail ali ne bas super zahtjevne staze sta se terena tice.
Da izdrzi 140/50 km misecno. Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Triban u decathlona, best buy za nezahtjevne.
Pogledaj. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
naravno da je dite crnac u videu (iako je tata bijelac, a i mama, čini se) :D
|
Citiraj:
Propali bi da ne ubace diversity vjerojatno. #niggalivesmatter |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:43. |
|