![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne vidim više napomenu da kartice ne šalju iz EU skladišta nego ravno iz tvornice (koja je tko zna gdje) .. nisu mi se javljali (ima valjda pola godine da sam aktivirao obavijest), no baš i ne znam da bih nešto uzimao ako bi još davanja išla gore. |
Pa iz tajvana ide, na onu cijenu na webu jos platis nas pdv i postarinu. A do kud je red doso mozes vidjet otprilike na nekom spredheetu na evga forumu. Ovo je iz druge ruke jel ni ja nisam jos dosel na red.
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Citiraj:
Kartica stize DHL expressom ravno iz taiwana i nemam pojma jel to podlijeze carini jer ja sam ju kupio preko sluzbenog weba i platio u eurima i nigdje nije bilo naznaceno da kupujem van eu, odnosno da kartica ne stize sa eu skladista pa pretpostavljam da carina ne bi smjela ic na to. Prema trackeru, sutra bi trebala stici. |
Ajd javi kako je prošlo :)
|
Sam ak se nisi prijavio unutar minute-dvije od kad se moglo zaboravi.
Ma ne žuri se meni nigdje, nije u tome stvar -
samo me zanima iz prve ruke kolika je konačna cifra (tj. jesu uključena davanja u cifru koja se plati na webu.. što obično jeste stvar s DHL express slanjem, ali bih ipak čuo potvrdu), da znam kad/ako se jave. |
Sutra cemo znati no ja sam uvjeren da nema davanja jer u mail potvrdi kupnje fino pise:
Thank you for your recent order with EU.EVGA.com i placanje u eurima... |
2k € smh
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Stari upeca si vrhunski da i meni uleti napravio bi isto šta i ti, al sam se kasno predbilježija na evga xD |
1 privitaka
Eto ga, u utorak krenula iz Taiwana, danas vec dostavljena. Nikakva dodatna davanja nisu bila potrebna...
Sad jos samo da se ja uspijem dovuc doma da vidim to cudo... |
To cudo je jako dobro, imao sam ju na par dana i mogu rec super hladna, ogromna.
Evo dok se patis u Madarskoj gledaj ju na slikama :D Druga Kartica je KFA2 isto jako dobra sto se tice hladenja, cak ima i dodatni vent na vrhu koji sam probao ali niti sa tim nije dovoljno hladilo ko Evgu. Imao sam jos i Gigabyte i ona ima jako lose hladenje, kao sto se vec i zna da nema padove na memoriji. Bila jednostavno prevruca. |
Citiraj:
Zanima me jer vidim da imaš sva 4 slota RAMa popunjena i da su rebra dosta iznad RAMa. |
To je NH-D15 chromax.black s tim da drugi vent nisam stavio jer nije potrebno.
|
1 privitaka
Evo konacno ju ubacio. Ovako na prvu tek nesto malo jaca u 3d marku ali kad sam dotaknuo backplate da vidim jel se grije, doslovno mi prste opeklo...
|
Dobro pokaži nam te igre na tisuće frejmova na ultrahercnom monitoru.
Odigraj Crysis. |
Multiple GeForce RTX 3080 Ti Models Listed for More Than $2,000
Link: https://www.tomshardware.com/news/mu...han-dollar2000 ??? Ima li kraja ovom ludilu više... |
što vrijeme više odmiče sve mi se više čini da će se ova generacija gpu-a preskočit :D
|
Citiraj:
|
Bas, jos ako mineri nadju zaobilazak za LHR onda ce tek nastati kaos.
|
:fuming: :D |
Pa dobro, esportašima ni ne trebaju bolje grafe:D
|
Citiraj:
Jesi to ubo na evga stranici ili? Jel došla s limiterom ili...? |
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=cUHiBRdevDQ
Shameless Money Grab: Nvidia Launches 3080 Ti and 3070 Ti at High Prices Brko, ne naš Brko :D, priča ono što svi žele čuti...Pa nije Nvidia vesla sisala da ih pusti "jeftino" i gleda kako se trgovci, šverceri ili vendori bogate na njihovom chipu :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:08. |