![]() |
Citiraj:
|
Jel nekome Amazon poslao A52S? Meni poslali masku a mobitel još čeka slanje...vidim da su sada out of stock sve boje. Naručio 27.05. i još sam 28.05. gledao bilo je i tada in-stock. Čudno za Amazon. Valjda ne bude propala narudžba.
|
Pisalo je mjesec-dva za isporuku.
|
Citiraj:
|
Je pisalo je, ja sam vidio, 28.
|
Sjeća li se netko koji su eksterni 3.5 HDD-ovi od preko 10TB znali biti na amazon.de akcijama?
Znam da su neki bili u temi s akcijama (linkovi), ako se ne varam Seagate, ali nisam siguran. Zanima me što je bilo pa da mogu pratiti da probam uloviti neku akciju. |
|
Citiraj:
U sjećanju mi je ostao baš njemački amazon, a ti recertified mi nikako ne ulijevaju povjerenje. |
Citiraj:
potrazis za seagate, WD i koji god treci maher od 10TB i nabrzaka pregledas povijest cijena. Ukljucuje akcije, warehouse, 3rd party itd... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Na prošli Black Friday platio 2.000 kn (s popustom na MC) 12Tb Seagate Backup Plus Hub. Mislim da je u pitanju bio Mall.
|
Tnx ekipa, budem vidio, vjerojatno si ovaj neki podsjetnik koji ste predložili postavim pa upiknem ako bude akcija.
|
Citiraj:
|
|
naruči pouzećem pa vidi, cijena je i više nego dobra.. premišljam se isto
|
S obzirom da je ista /malo bolja od 3050 nisam siguran da mozes dobiti nesto bolje za taj novac
|
S obzirom na komunikaciju, reklamacije i način poslovanja dotičnog shopa od njih kao ni od protisa nebih uzeo žvaku a kamoli nekakav komad hardvera, no to je za neku drugu temu. Preskočiti ako se ikako može!!
|
Naručeno jučer ujutro, stiglo danas, čeka ugradnju.... inače, kupljeno po 1865 + 35kn poštarina.
https://i.postimg.cc/75KdkMLr/IMG-2721.jpg |
Citiraj:
Pa nemaju kutije selotejp tako sa strane |
Pa vidiš valjda da je naljepnica od GLS-a na kutiji, znači da je poslano tako u original kutiji i normalno da će ljudi dodati selotejp radi transporta, da se ne otvori.
Bilo bi bolje da su kutiju grafičke ubacili u drugu veću kutiju ali dobro... cijena je jako povoljna pa ne treba tražit dlaku u jajetu. |
pa tako su je slali dostavnom sluzbom pa su je valjda dodatno oblijepili
|
Citiraj:
|
Neznam koliko toga sam poslao, ali nikada ovako ...
Dodatna kutija, ona buble folija, papira okolo .... Da se nešto dogodilo, ti bi dobio 500 kn nazad ... |
Čisto pitam, pošto nikad čuo za dućan ...da nisu slučajno korišteno prodavali pod "novo".
A to kak su "spakirali" hvala bogu pa nema zveckanja u kutiji. Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk |
Mozda mining kartice?
|
Ja sam iz MobiRI isto naručio RTX 2060 i došla je u onoj velikoj kuverti s balončićima, ali kad sam otvorio na kutiji nije bilo nikakve zaštite i vidljivo je da je otvarana. Na onoj zaštitnoj foliji u kojoj je grafa je ona originalna naljepnica bila prerezana što znači da ju je netko već vadio van. Moguće da je nekakav povrat u roku 14 dana ili nešto.
U svakom slučaju to mi nije u redu, ali vidio sam da je grafa nekorištena pa ko ih hebe, znam za ubuduće da ništa ne naručivam od njih. |
Gsm-centar vec dugo prodaje mining rigove,grafe itd, pogotovo 2060
I bilo je masu slika sa slozenim rigovima,i u nekoj hali 10-15 rigova na podu u pogonu Al nije to neki problem i da su majnale, garanciju imas, sad kakvi je taj shop za uvazavanje garancije ne znam. Imao sam komunikaciju s njima i rekli su da su oni uvoznik, da je gara ostvariva samo kod niih |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:16. |