![]() |
Citiraj:
|
Shvačam što mi želiš reći i iskreno se nadam da je tako. Ali kako onda objasniti da u drugom telefonu ima najnormalniji signal??
|
Citiraj:
Mislim da je mobitel najidealniji za malo starije kojima je bitan što veći ekran. Kako sam ja ovo narucio za tetka, kojemu je bilo važno da je "velik i da ima hrvatski jezik", on je ostao raspamecen. Prije tog je godinu dana imao, i još ima, newman k1b, pa sve zaključke daje u odnosu na njega |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne koristim dva broja pa ne znam ima li to veze. |
Kako ne? Kolega uzeo ulefona za 69usd i slike dobre... a i ostalo stima..
|
Nemam pojma, možda je antena slabija pa se muči kad su dvije kartice unutra. Budem vidio poslije u gradu kakva je situacija a probat ću i doma samo s jednom.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sta mislite ima li sto bolje od meizu m1 note za nekih 220$ a da je 5.5 do 6 incha ekran
|
Mislim da nema bolje, ali blizu su jiayu s3, tcl 3n m2u, lenovo note 8, Gionee e7, zte v5 max, huawei honor 3x i 4x, od kvalitetnijih.. Ili čekaj asus zenfone 6..
|
Citiraj:
Jiayu sa 3gb rama da, lenovo note 8 sa 2 gige rama ne mogu naci po normalnoj cijeni... Opet mozgam ili pricekam lenovo vibe x3... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I 5.xx naravno :) |
Evo svi kinezi (kinesko tržište) s mtk6752 čipsetom, do 6"
s cijenom do 1000 yuana i sukladni našim mrežama. Cijene su iz kineskih trgovina http://i.imgur.com/GamtzT8.png |
Mene opet Điđo mami da ga uzmem... ovaj S3 mi se čini kao proper divajs. Najvažniji info su mi baterija i kamara, romovi me ne hebu ni pol posto, može bit na đeli binu kaj se mene tiče :)
Kaj smo rekli, ko ga očekuje odavdje sa teme? |
Citiraj:
|
Ne očekujem ga bikaz nisam naručio ;)
Ipak bi radije da ga netko prije mene uzme :) |
Citiraj:
Edit:s3 2gb model cekam,ne advance |
Ljudi, hvala puno na pomaganju ka odluci....pokra89 (na bratovom iskustvu), partwish (na super recenziji) i Slav3n (na ideji za Xiaomi Note 4G - super je i vjerujem da bih se navikao, no nekako mi se čini prevelik) ....(Žao mi je što ne znam citirati vaše odgovore ovdje)
Sad je već preko 90 % prema Lenovu, no bi li mi još rekli koji bi vama bio sljedeći najbolji izbor (ako Lenova izbacimo iz priče) od: 1. Elephone P3000s 2. Elephone P6000 3. Kingzone N3 plus (čisto eto za parametar usporedbe) Hvala još jednom. A ako nekog zanima za klinca (mada mi se čini da je ovdje mlađa ekipa), nedugo sam nabavio svom klincu http://www.aliexpress.com/item/Free-...244726729.html) (veeelika isprika ako nisam smio staviti link pa ako ga moderator izbriše radi se o: Original MANN ZUG 3 A18 Quad Core 1.2GHz Qualcomm MSM8212 2930mah ip68 Rugged Waterproof shockproof phone IPS Android 4.3 3G 5S ) Prodavač nam ga je rootao, stavio google store i to je bilo to što nam je trebalo. Sve radi. To sam uzeo za klinca (10 g.), baš je takav htio da bude drukčiji od drugih i "cool" u školi. A uostalom i meni dobro došlo, jer ga ne može samo tako potrgat :-) ...Mob je stvarno super i izdržljiv, a ako nekoga zanima detaljnije radi klinca, rado ću odgovoriti na bilo koje pitanje. |
Citiraj:
Doduše, uzeo bi 3GB model, ali ako je dobar 2GB, bit će i ovaj. |
Hehe.samo mala vijest,preselio sam 200 km istocnije ali nisam updateao profil.ali ako ti to bolje odgovara slobodno svrati. Ostatak mozemo preko poruka :)
|
Citiraj:
Ostavi se tih Elefončeka nego razmisli i o Asus ZenFone-u 5 s alzashop-a(2god. garancije i stigne za manje od 5 dana). Samo ne znam koliki ti je problem njegova veličina, al u tom cjenovnom rangu bih osobno na njega išao... |
Expected in March...
|
Ovaj mjesec traje još samo 8 dana i eto nas u ožujku.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kako taj brand kotira? |
Iz Kine narucen, poslan NL postom. Samo napomena, NL tracking ne radi dok ne prodje kroz sortirni centar u Amsterdamu, tako da ne morate panicariti da vam tracking ne radi i nakon 10 dana od kupnje. To se odnosi i na druge stvari poslane NL postom
Sto se branda tice, mislim da nije top klasa koje ovdje na forumu najvise spominjemo ali nije ni takozvana odron kategorija (cubot, jiake, elephone i slicni koji su nepoznati brendovi i u Kini). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:45. |