PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Košarka (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=251747)

domina 27.01.2020. 12:28

koristio je helic da izbjegne guzve da moze trenirat te odvest i pokupit djecu iz skole..da bude sto vise s njima..
steta

Mommistake 27.01.2020. 12:32

Nema osobe koja nije znala ili čula za njega.
Žena je isto ostala šokirana a vjerojatno nema pojma ni tko je.

Ostavio neizbrisiv trag u košarci, nadahnuo mnoge, mnogi zbog njega igrali košarku, ostali u košarci, nema se što reći. Jedan od najvećih i najboljih svih vremena što u košarci, što u sportu općenito.

Jučer pročitao zanimljive komentare, pa bi se sjetio nekih:

Citiraj:

Kobe, pozdravi nam Dražena.
Citiraj:

Koliko truda u životu, koliko patnje i rada, sve nestane u sekundi.
Citiraj:

Jučer si bio na tronu, u sekundi si prah i pepeo.
Da se zamisliš...

Kobe, hvala ti i RIP, zaslužio si.

d0X 27.01.2020. 14:04

Na prvu sam mislio da je neka neslana šala, kad ono stvarno... Jedan od najdražih mi slashera u jednom od najboljih dueta u košarci. A još i njegova kćerka koja je naslijedila košarkaški gen bila s njim, tragedija. Počivali u miru.

dh41400 27.01.2020. 17:02

Kao da gledaš oca kako se rastaje od djeteta

Moje saučešće svim obožavateljima Mamba velikana.

Laka ti zemlja legendo.

coconut 27.01.2020. 17:15

Ne kužim taj mentalni sklop pilota - ne vidiš prst pred nosom od magle, a ti poletiš. Ja prvi ne bi poletio.

Dodatna greška je što je u heliću bio samo jedan pilot iako po defaultu ima dva.

Psycho 28.01.2020. 11:34

Citiraj:

Autor coconut (Post 3375097)
Ne kužim taj mentalni sklop pilota - ne vidiš prst pred nosom od magle, a ti poletiš. Ja prvi ne bi poletio.

Dodatna greška je što je u heliću bio samo jedan pilot iako po defaultu ima dva.

otkud ti ta informacija? civilni letovi se obavljaju s jednim pilotom redovito. u kombinaciji obicno imas pilota i mehanicara na tlu koji obavlja dnevno odrzavanje helica uz pomoc pilota.

ali ovo da su letjeli po magli, to mi stvarno nije jasno. svaki pilot ima pristup komercijalnim programima s kojima rade plan letenja kojeg prijavljuju lokalnim vlastima i u kojima se odmah vide opasni meteorološki uvjeti.

coconut 28.01.2020. 13:31

Na nekom portalu sam našao info da taj helić ima 2 pilota po defaultu.
Gledaj, policija je spustila svoje heliće zbog magle, a ti ideš izigravati frajera i letiti po toj magluštini. Za takvo nešto moraš biti teška morončina.

nickross 28.01.2020. 13:49

Nemojmo se praviti ludi da je samo pilot odlučio letjeti jer je bilo još 8 osoba u tom heliću i da su se svi složili s letom.

adaksinjo 01.02.2020. 07:23

Redline 01.02.2020. 14:15

Ima tko iskustva sa sajtom kosarkashop.com? Naručil bi jedan kobe dres :) ali mi ne odgovaraju na mail, a i malo mi je čudno da imaju € za valutu.

danex 02.02.2020. 20:30

Pretvorio sam YouTube u KobeTube. :(

adaksinjo 06.02.2020. 18:06

Iggy je bome fino prošao, 30m za 2 sezone u Miamiju.

ipak čekamo rasplet omiljenog nam bijelca:

Citiraj:

Multiple teams are trying to trade for Alex Caruso.

Gilbert5 06.02.2020. 18:34

Svi zele bold mambu. :)

Iako bez zajebancije, da ode u spurse frajer bi mogao postati jeben rotacijski igrac. Meni se svidja njegova igra j mislim da moze biti starter.

Igiju druga godina nije garantirana, ali ova je 17 milja i sljedeca 15 sigurnih...nije lose za covjeka u 36oj godini.

SympForTheDevil 06.02.2020. 20:03

Ubij me :D

https://twitter.com/_whogonestopmee/...001915904?s=19

pogi 06.02.2020. 20:17

Hoće li HOU imati kojeg igrača višed od 200 cm? :)

Gilbert5 06.02.2020. 20:20

:D

Protiv pelicansa na podbacivanju je harden skako za loptu protiv Favorsa.

Tucker je dobar za naguravanja iako je skocan kao bjelac iz eurolige, analitikom su dosli da su jaci bez Capele i tako idu dalje. Barem idu na sve ili nista...

SympForTheDevil 06.02.2020. 21:37

Morris I IT u Kliperima

adaksinjo 06.02.2020. 22:28

dottore na aparatima :D kolko znam on je dosta visok, mogao bi biti startni centar Houstona :D

Roberto 06.02.2020. 23:48

Hm. Dali Clinta. Kad dođe doigravanje baš me zanima tko će čuvati Davisa, Jokića, Goberta, Porzia... Ako dođu do doigravanja :D :D :D

Bolje da su 3p šutere pojačali. Ove godine postotak trice im je među najlošijima u ligi. Pitam se zašto. Ma, zapravo se ne pitam :D

dh41400 07.02.2020. 00:23

Citiraj:

Autor Roberto (Post 3369700)
Al svejedno mislim da GSW neće ići u trade do ljeta, u igri su za dobar pick na lutriji :D

Bio sam blizu, Minnesota je bila u pitanju, samo nije KAT nego Wiggins :D

Tajl3r 07.02.2020. 03:33

Je ludi su ovi iz Roketsa neznaju sta rade ,samo pomalo...

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Gilbert5 07.02.2020. 08:08

Rakete dobili lakerse samo sa vanjskim igračima. :D A LA slovi kao momčad sa najviše dobrih visokih

Roberto 07.02.2020. 08:51

Citiraj:

Autor BsClocked (Post 3378146)
Je ludi su ovi iz Roketsa neznaju sta rade ,samo pomalo...

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Daleko od toga da ne znaju. No, jeli ovo deal koji će ih dići stepenicu više, dati im push up? Čisto sumnjam.

Ima statsa koji pokazuju da Capella nije značajna prevaga, a i deep stats su mu pali ovu sezonu (WS drastično pao), ono što ih najviše smeta je pretpostavljam to što Capella ne šutira trice i ne doprinosi spacingu što je jako bitno sad kad su tu i Harden i Russ. Russu su brojke skočile i rezultati su bili bolji nedavno kad je Capella bio ozlijeđen.

Noćas su dobili Lakerse bez centra. Šutirali su tricu 45%, a prosjek im je ove sezone oko 33%. Davis ih je bušio unutra, a šta će biti kad trice ne budu ulazile? A to znamo da im događa u PO :D

Citiraj:

Autor dh41400 (Post 3378134)

Bio sam blizu, Minnesota je bila u pitanju, samo nije KAT nego Wiggins :D

Dakle, loš sam prognozer :D
Kaže Woj da su trejdali Russela jer je u globalu vrlo malo timova zainteresirano za njega. Valjda su se bojali da ga neće moći utopiti, a KAT ga je izričito želio u Wolvesima. Pa eto mu ga :D

Wiggins je jedan od onih koji nikad nisu ispunili očekivanja, bivši No1 pick, bio je RoY u slaboj draft godini (Embiid je iste godine draftan ali nije igrao tu sezonu), ali izuzev toga nije se uspio nametnuti kao top igrač. U GSW će uglavnom biti treća napadačka opcija i možda mu krene kad na njemu bude manje pritiska. Uz to GSW dobio protected top draft pick za iduću godinu koja će biti krcata dobrim igračima.

Vidim po komentarima na twitteru mnogi NBA igrači i poznavatelji smatraju da će Wiggins biti odličan fit za GSW.

Gilbert5 07.02.2020. 09:04

Dobili su atletičnijeg harisona barnsa nazad. :D sa manjim IQ-om i otprilike istim (malim) jajima.

Frajer ne voli igrat obranu, nema konstantu i ima 170 milja ugovor. Super će se uklopit (sarkazam), thompson i green će poluditi kada budu rotirali i preuzimali u obrani...a ovaj bude gledao statse na velikom semaforu.

Roberto 07.02.2020. 09:15

Covington bi po meni bio bolji fit da su njega dobili.

adaksinjo 07.02.2020. 10:09

Adebayo(r) na allstaru. ove godine puno manje pratim ligu nego inace i sjetim se da ga je gilbert spominjao na pocetku sezone i odem pogledati statse, gospodin je na 16p 10s 5a ove sezone. podsjeca me na Amarea, jak je ko bik.

stvarno nije lako biti Harden, ovo je sprd godine :D https://youtu.be/KU1z5sR_bKA?t=202

Dottore 07.02.2020. 12:13

Ooooo, team Đani gubi tekmu :))))))

Lakersi poraženi od Houstona

Отправлено через Pixel

Roberto 07.02.2020. 14:02

Jest da je ovo bezvezarija, ali Giannis, WTF s pickovima???

Znaci aktualan je Leonard (i Doncic), a on za prvi pick uzme Embiida???? Embiid igra losu sezonu prema svim standardima, a bome i daljnjim pickovima nije se proslavio. Siakam, Walker, Young??? Mislim ono, jel bio napusen? :D

Moze se zajebavat na racun Hardena i dodavanja, ali momcad si je katastrofalno izabrao :D

Gilbert5 07.02.2020. 16:03

Izborom igraca je samo potvrdio kakav je karakter.

Birao je karakterne igrace sa srcem.
Embiid kakav god da je je najbolji centar.

Samim time sta je rekao za hardena ti sve treba biti jasno.
Između kembe, traya i hardena je rekao da bira izmedu prva dva.
Lebron je igrao politicki, sa svima je dobar pa mora...tj takvu sliku gradi o sebi godinama.

Ante M 07.02.2020. 17:45

A za koga ili što su Rakete trejdale Capellu ?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:13.