![]() |
Poštovanje
Planiram si uzeti xiaomi mi5 s ove stranice. Ovo je najeftinije šta sam našao, a da stranica bude provjerena. Zna li netko kako doći do nekog kupona ili ima viška? Hvala |
Računaj i dostavu (eu express iz it) od 39$ al još uvijek je dobra cijena jer imaš i garanciju.. ;-)
|
Citiraj:
A šta mi znači ta garancija..gdje mogu ostavit mob ako se nešto sfuša? I jesi možda vidio jefitniju ponudu za ovaj mob? :-] Ne znam kako se cijena tom osnovnom modelu kretala ranije..u tom smislu neznam dal je ovo sad stvarno sniženje ili nije? |
Imaš ga kod Top One na Aliexpressu za 315$ s EU DHL dostavom... A 64GB verzija je 356$...
Sent from my Jiayu S3 using Tapatalk |
Citiraj:
Dal je tu moguće ukucavat kupon iako mi je i ova cijena top :) I što ako ne odabarem DHL? I još da pitam..kolika je razlika između mi5 i p9? Nije trol.. Sad vidim da je p9 i jeftiniji, doduše p9 lite o.O Može objašnjenje? Unaprijed hvala |
Da, moraš DHL ako hoćeš brzu dostavu iz EU bez dodatnih carinskih troškova, inače možeš iz bilo kojeg kineskog dućana uzeti. Ima i fora za dodatnih 5$ kod njih, to moraš sam istražiti po forumu ako još vrijedi...
Pozdrav, kupujem već godinama sve i svašta iz Azije, no evo probao kupiti ženi mobitel i otišao je na carinu danas
https://s10.postimg.org/5gteomc8p/slika.jpg možete otprilike reći vaša iskustva, koliko će to potrajati? |
Eto meni alarm istim putem 2 tjedna od carine do mene
|
Jel u zadnje vrijeme kome tražen onaj broj za carinjenje? Narucio mob....pa da znam to izvadit ili ne.
Poslano sa mog X5 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Poslano sa mog X5 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
I ja sam im poslao 2 dan ali čekao 2 tjedna, godišnji su
|
Rekao bi (tj nadam se) da su gotovi godišnji odmori jer je frulex čekao samo 3 radna dana, petak, pon, uto(jučer) stigao.
|
Da, ja i govorim za prošli tjedan, vikend, tj. danas. A i prije cca 2 tjedna mi je jedan paket vrlo brzo obrađen...
narucio sam slusalice i xiaomi band preko gearbesta , izaslo me oko 40 $. zanima me posto mi je ovo prvi puta da narucujem preko neta kako se placa pdv ? kada mi dode postar ili ? paket inace iz kine dolazi
|
Citiraj:
Trebao si naručiti u dva paketa. Odvojis narudžbe par dana i ne bi išlo na carinu možda jer do 160 kn ne carine |
Citiraj:
|
Varaš se, carina je na svu elektroniku 0%, a PDV se plaća na sve iznad 160 kn...
Citiraj:
Nameti ovise o robi, vrsti uvoza i naručitelju. |
Znaci na mojih 40 $ koliko bih trebao jos platiti otprilike?
|
Citiraj:
|
A možda i prodjes lišo jer su ipak slušalice u pitanju pa ih ne ocarine...
dobio sam onaj neki tracking broj , pa me zanima koliko treba dana proci da bi paket mogao pratiti preko neta ?
|
Citiraj:
|
Ovisi od koje poste.Probaj na 17 track provjeriti.
Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk |
zasto mi je iznos na invoiceu manji od stvarne vrijednosti koju sam platio ? na invoicu pise da sam platio 18 $ , a platio sam dvostuko vise . inace radi se o gearbestu
|
Zato jer oni tako rade.
Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:40. |