![]() |
LOL :D Ovo će biti neki loop vidim. :D
|
Almost done... and it will be worth the wait :D
M$ je baš cool :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Today is a good day to die
Evo Swype i prikladni emoticon. |
Spojio sam mobitel na punjač. :D ZICER JE ZICER. :D
|
WP8.1 je zakon, napokon as items arrive za gmail, IE ima foldere, galerija je poboljšana, music player... ma sve :D
Ovo je više WP9 nego 8.1 :) |
Jel kontakti poruke i ostalo ostaju ili treba neki backup ?
|
Citiraj:
Sad mi je lakse, instaliram update :goood: |
Jel itko od vas radija factory reset?
|
Citiraj:
sam očistio mob od slika - a sve drugo mi može ponovno sinkronizirati (osim save gameova). :goood: |
Novi dialer je dobar.
Nema smart diala, ali ima speed dial di se može odrediti koje kontakte želimo dodati i samo klik na ime je dovoljan da se pozove. Također, više nema one male slušalice u call historyju, već je isto tako dovoljno taknuti ime kontatka i krene ga zvati. Definitivno puno jednostavnije od prijašnje verzije di si mora ciljati onu malu ikonu slušalice livo od imena. :) Sad s desne strane ima slična ikona koja otvara detalje o kontaktu. |
I screenshot je sad jednostavniji za napraviti.
|
@ivo_strojnica ja nisam, why do you ask ?
@1v@n kako se sada radi ? |
Volume up + power
Maknuli su korištenje windows tipke za to jer će odsad biti na samom ekranu, a ne posebno kao dosad. |
Baš su mogli swype za Hrvatski ubacit...
Primjećujem da su poboljšali osjetljivost displaya prilikom browsanja. Prije je postoja onaj mali lag jer je sustav čeka da vidi radi li se o double tapu ili ne, a sada toga više nema. |
Nema HR swype? Fuck...ne mogu bez toga :(
|
Moja L920 je pravo zadovoljna sa ovim updateom :D.
|
Prvi bug - flash se uvijek upali ako se koristi on screen shutter.
|
za sad nije loše na L625 dobio odmah i here drive+
zamjerka zar u action centru nemogu stavit nego 4 ikone i nema opcije za podaktovni internet i dalje se mora ić u postavke :( |
I moja 925 počastila se nadogradnjom :)
|
Samo ovo imam za reći
:care: |
Ja kažem ovo::nono:
|
|
Citiraj:
ne naprave ga kako spada ajde nekako mogu i prožvakati samo četiri ikone u istom ali, da nemogu stavit u njega da mogu upaliti i ugasit brzinski data promet jako razočaravajuće to je opcija koju skoro najviše palim i gasim :lol2: |
Jel netko skontao kako da ukljucimo/dobijemo cortanu ? Mislim bar da isprobamo
|
omg wp8.1 je predobar, cortana me odusevljava :D
jedino sto mi fali je a bilo je leakano je da mogu namjestit da mi ekran bude duze od 5 minuta upaljen, tome sam se najvise nada :( cortanu dobijete ako vam je regija united states |
Citiraj:
Ovo je GDR4. Citiraj:
|
i na kraju, kaj, da lupim download ili da cekam? :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:03. |