PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

geronimo_2 17.09.2013. 23:22

poceo gledat zero hour i odustao na pola 2. epke.
prelose, sad mi nije jasno zasto je prije nisu otkazali :fiju:.
gluma prelosa, a prica je prilicno dobra po meni, bar ono sto sam vidio u 1. epizodi.
oh, well, krenuo gledat touch, valjda ce tu bit vise "srece".
:chears:

Delpiero 18.09.2013. 08:54

Black Mirror (2011), izvrsna serija, malo drugačija od ostalih. Preporuka osobama koje vole serije koje malo daju na razmišljanje.. Nije za neinteligentne :D
Englezi su napravili dobar posao. :respekt:
Preporuka ... tko voli :goood:

ONeill 18.09.2013. 09:00

Jeste primijetili kako britanci rade većinom kvalitetne serije, ali im sezone imaju po ispod 10 nastavaka, a ujedno je i duže razdoblje čekanja između sezona.

Dok ameri s druge strane; sezone imaju po više nastavaka i manje se čeka na početak novih sezona, ali je kvaliteta većina njihovih serija loša.

coconut 18.09.2013. 09:02

Zero Hour kasnije postaje nešto bolji.
Gledam Californication jer sam pogledao sam par epizoda do sada na TV-u. Serija je antireklama za L.A. David Duhovny se totalno uživio u ulogu. Doduše, meni je ostao u sjećanju kao Fox Mulder pa mi je malo neobičan, ali sam se navikao.
Kad smo kod Britanaca, jedva čekam da opet počne Sherlock (BBC). Vidi se da je visokobudžetna, ali nema razbacivanja lovom kao kod Amera nego je pametnije uložena.

geronimo_2 18.09.2013. 09:14

Citiraj:

Zero Hour kasnije postaje nešto bolji...
mah, nije vrijedno muke kad su ga ionak prekinuli.
poceo sam sa touch i svida mi se za sad. on ima nekakav kraj jel tak, nije cviknut?

Roberto 18.09.2013. 10:17

Citiraj:

Autor geronimo_2 (Post 2463102)
mah, nije vrijedno muke kad su ga ionak prekinuli.
poceo sam sa touch i svida mi se za sad. on ima nekakav kraj jel tak, nije cviknut?

Ima pristojan closure, nije baš cviknut. Iako bi se moglo i dalje nastavit, jel.

Pogledao jučer season finale Under the Dome. Nije baš bilo vrijedno praćenja ali sam se zakačio da vidim kak će rasplest. Uglavnom, dodali su nekakav twist na kraju sezone i napokon se nešto više o dome-u saznalo, sad me baš zanima hoće li poradit na kvaliteti za drugu sezonu. Jer sve epizode između prve dvije i zadnje dvije su bile prepune dosadnih i nepotrebnih priča i zapleta i glupih razrada likova :D

Britanski The Fall je IMO najbolja od novih serija koju se ovog ljeta moglo pogledati.

BTW, ne znam jel netko stavio, krajem ovog mjeseca i IT Crowd dobiva kraj u obliku 40 minutnog specijala :)

Mr.Ex.President 18.09.2013. 21:23

Kako mi Suits diže živce sa ovin stankama u sred sezone... Zadnje dvije sezone se sa pustim stankama čine kao četri, a dojam i želja za gledanjem se smanjuje, ionako ga u zadnje vrijeme vodne naveliko.

S druge strane Boardwalk Empire ubija. Serija je tek nakon završetka zadnje sezone dobila jednu priču u cjelini, od tada to samo naplaćuje i gledam je sa neopisivin gušton. Ponekad malo usporena, ali jako detaljna i kvalitetna. Chicago trenutno rula, okolo je malo zatišje:D

BB završava, Homeland počinje (vrhunski), Sonsi idu... bogami ko sad nema šta za gledat, ne znam da će ikad imat:))

hylem 18.09.2013. 21:42

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 2463531)
Kako mi Suits diže živce sa ovin stankama u sred sezone... Zadnje dvije sezone se sa pustim stankama čine kao četri, a dojam i želja za gledanjem se smanjuje, ionako ga u zadnje vrijeme vodne naveliko.

S druge strane Boardwalk Empire ubija. Serija je tek nakon završetka zadnje sezone dobila jednu priču u cjelini, od tada to samo naplaćuje i gledam je sa neopisivin gušton. Ponekad malo usporena, ali jako detaljna i kvalitetna. Chicago trenutno rula, okolo je malo zatišje:D

BB završava, Homeland počinje (vrhunski), Sonsi idu... bogami ko sad nema šta za gledat, ne znam da će ikad imat:))

Suits je užasan ... toliko plitko, neinteligentno i prenemagajuće ponašanje likova nisam vidio ni u sapunicama. Prekinuo sa gledanjem nakon 5 epizode ove sezone. Boardwalk Empire je predosadan, mada za ljude koji vole takvu tematiku ima što ponuditi. SOA ću odgledati, mada nije nešto predobro počela. Homeland vrhunski ... serija mi se sviđa.

Mad_Duke 19.09.2013. 00:04

Citiraj:

Autor Roberto (Post 2463132)
Britanski The Fall je IMO najbolja od novih serija koju se ovog ljeta moglo pogledati.

BTW, ne znam jel netko stavio, krajem ovog mjeseca i IT Crowd dobiva kraj u obliku 40 minutnog specijala :)

Uff, the fall mi je uvrijedio inteligenciju sa zadnjom epizodom na žalost. Očekivao sam više.

A IT čekam i čekam i čekam :)

geronimo_2 19.09.2013. 06:42

poz.
jel touch dobije sa vremenom neku vecu/glavniju pricu jer meni koda fali to :stoopid:?
mislim serija mi je ok, ali nakon fringa mi je nekak cudno. fringe me vukao totalno da gledam dalje stalno, a ovo onak, pogledas jednu epku i bas i ne vuce dalje.

coconut 19.09.2013. 06:58

Ne znam odakle ti da je ZH prekinut. Ja sam pogledao sve epizode (12 ili 13, ne sjećam se više).
Čekam da počne Blacklist. Od ostalih, čekam nastavak TBBT, 2&1/2 Men,...

btw, najave za jesen
http://www.serijala.com/izdvojeno/je...rije-traileri/

Roberto 19.09.2013. 09:22

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 2463623)
Uff, the fall mi je uvrijedio inteligenciju sa zadnjom epizodom na žalost. Očekivao sam više.

bez obzira na kraj sezone serija je izvrsna :)
Što se samog kraja tiče, i meni je u početku bilo ono, WTF, ali...

kad bolje razmisliš, takav kraj (iako vrlo vjerojatno nije kraj) se uklapa uz profil ubojice kroz seriju, a i bolje mi je da su ga tak završili nego da su napravili neko američko glupiranje puno obrata čuđenja and shits :D

Citiraj:

A IT čekam i čekam i čekam :)
A čekamo svi. Šteta što se tolko dugo čekalo i što neće biti cijela sezona.

Citiraj:

Autor geronimo_2 (Post 2463674)
poz.
jel touch dobije sa vremenom neku vecu/glavniju pricu jer meni koda fali to :stoopid:?
mislim serija mi je ok, ali nakon fringa mi je nekak cudno. fringe me vukao totalno da gledam dalje stalno, a ovo onak, pogledas jednu epku i bas i ne vuce dalje.

A gdje si stao?
Ma sve skupa je to neki prosjek, u drugoj sezoni je mrvicu bolje ali ne puno. Ne očekuj čuda :D

geronimo_2 19.09.2013. 09:29

Citiraj:

A gdje si stao?
Ma sve skupa je to neki prosjek, u drugoj sezoni je mrvicu bolje ali ne puno. Ne očekuj čuda :D
stao sam negdje na 4. il 5. epki. zato mi je cudno, jer ocekivo sam do sad nekakav razvoj neke vece price, a ono nista :stoopid:.

Roberto 19.09.2013. 09:36

Citiraj:

Autor geronimo_2 (Post 2463736)
stao sam negdje na 4. il 5. epki. zato mi je cudno, jer ocekivo sam do sad nekakav razvoj neke vece price, a ono nista :stoopid:.

U drugoj sezoni to sve ode na malo širu i veću priču i postane zanimljivije, ali opet nekako nedorečeno. Velim ti, sve skupa prosjek. I čudno vidjet Bauera da ne mlati i ubija sve oko sebe :D

geronimo_2 19.09.2013. 09:46

Citiraj:

... I čudno vidjet Bauera da ne mlati i ubija sve oko sebe :D
e to se slazem :D.
the un-destructible jack bauer :lol2:

de sign 19.09.2013. 12:00

The Conjuring, loše 4/10.
Blackfish (dokumentarac), odličan 9/10

coconut 19.09.2013. 18:32

Under the Dome - zadnja epizoda S01 je katastrofa. I naravno, nije završeno.

Z-man 19.09.2013. 21:14

Pogledao seriju Orphan Black.

Počeo sam ju gledat prvenstveno zato što ima 10 epizoda i tek je jedna sezona izašla, trebalo mi je nešto kratko :D. Uglavnom, ugodno iznenađen, nešto novo, neočekivano. Plus, po meni jako napeta atmosfera u svakoj epizodi.

Mad_Duke 23.09.2013. 06:49

Breaking Bad - ufff, još samo jedna

Ufff, ovo je bio bulding up :) Ovo sa TV-om na kraju nisam očekivao, ali samo sam gledao od lika facu, uff, al će biti zadnja epka epic :)

thesaint255 23.09.2013. 10:51

Zadnja epizoda dextera.....nisam nikako ocekivao ovakav kraj, respect.

vranjba 23.09.2013. 18:58

Mislim da još nitko nije spomenuo, ali zar nitko ne prati ray donovan super je serija. Upravo završila 1 sezona.

oPTIXEEY 23.09.2013. 19:32

Počeo gledat Homeland.
Nije loša serija, onako za ubit vrijeme
8/10

fre@k 24.09.2013. 00:09

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 2465724)

Ufff, ovo je bio bulding up :) Ovo sa TV-om na kraju nisam očekivao, ali samo sam gledao od lika facu, uff, al će biti zadnja epka epic :)

odlicna epizoda, stvarno steta zbog te jos jedne..

IcyTexx 24.09.2013. 03:04

Kakva je to serija u kojoj se smije ubijat, dilat i proizvodit meth, drogirat se, vikat biiitch, ali cenzuriraju "fuck"!?!?!

Mad_Duke 24.09.2013. 05:28

Citiraj:

Autor IcyTexx (Post 2466437)
Kakva je to serija u kojoj se smije ubijat, dilat i proizvodit meth, drogirat se, vikat biiitch, ali cenzuriraju "fuck"!?!?!

Kakve to veze ima sa serijom? :)

Zmaj000 24.09.2013. 06:34

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 2465724)

Da steta :(

Mislim da ce finale bit puno akcije, walt ce pobiti sto se pobiti da, osloboditi ce pinkmana, ovaj ce se zaljubiti u njega i sve ce mu oprostiti i walt ce mu riknuti na rukama :D

Brko 24.09.2013. 07:15

Citiraj:

Autor Zmaj000 (Post 2466446)
Da steta :(

Mislim da ce finale bit puno akcije, walt ce pobiti sto se pobiti da, osloboditi ce pinkmana, ovaj ce se zaljubiti u njega i sve ce mu oprostiti i walt ce mu riknuti na rukama :D

Mislim po svemu viđenom u zadnje 2 epizode, nema happy enda :D

GT3 24.09.2013. 13:20

Citiraj:

Autor thesaint255 (Post 2465826)
Zadnja epizoda dextera.....nisam nikako ocekivao ovakav kraj, respect.

malo me razocarao kraj, nekak su ga "razvodnili"...

IcyTexx 24.09.2013. 13:54

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 2466442)
Kakve to veze ima sa serijom? :)

Dobro... Kakav je to PG rating il sta, koji bi kraj svega ovoga digao dobnu granicu ako ne cenzuriraju "fuck"? :)

zhaccc 24.09.2013. 13:56

Citiraj:

Autor GT3 (Post 2466650)
malo me razocarao kraj, nekak su ga "razvodnili"...

Sto se mene tice "malo me razocarao" je blago receno. Katastrofa. Pa vidi se da pisci nisu imali pojma sto da rade jos od 4. sezone... Npr. kakva je poanta Masuke i njegove kceri u ovoj sezoni uopce? Ko neki random filler.

Bar imam breaking bad da mi ispere los osjecaj ovih zadnjih sezona dextera...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:30.