![]() |
poceo gledat zero hour i odustao na pola 2. epke.
prelose, sad mi nije jasno zasto je prije nisu otkazali :fiju:. gluma prelosa, a prica je prilicno dobra po meni, bar ono sto sam vidio u 1. epizodi. oh, well, krenuo gledat touch, valjda ce tu bit vise "srece". :chears: |
Black Mirror (2011), izvrsna serija, malo drugačija od ostalih. Preporuka osobama koje vole serije koje malo daju na razmišljanje.. Nije za neinteligentne :D
Englezi su napravili dobar posao. :respekt: Preporuka ... tko voli :goood: |
Jeste primijetili kako britanci rade većinom kvalitetne serije, ali im sezone imaju po ispod 10 nastavaka, a ujedno je i duže razdoblje čekanja između sezona.
Dok ameri s druge strane; sezone imaju po više nastavaka i manje se čeka na početak novih sezona, ali je kvaliteta većina njihovih serija loša. |
Zero Hour kasnije postaje nešto bolji.
Gledam Californication jer sam pogledao sam par epizoda do sada na TV-u. Serija je antireklama za L.A. David Duhovny se totalno uživio u ulogu. Doduše, meni je ostao u sjećanju kao Fox Mulder pa mi je malo neobičan, ali sam se navikao. Kad smo kod Britanaca, jedva čekam da opet počne Sherlock (BBC). Vidi se da je visokobudžetna, ali nema razbacivanja lovom kao kod Amera nego je pametnije uložena. |
Citiraj:
poceo sam sa touch i svida mi se za sad. on ima nekakav kraj jel tak, nije cviknut? :chears: |
Citiraj:
Pogledao jučer season finale Under the Dome. Nije baš bilo vrijedno praćenja ali sam se zakačio da vidim kak će rasplest. Uglavnom, dodali su nekakav twist na kraju sezone i napokon se nešto više o dome-u saznalo, sad me baš zanima hoće li poradit na kvaliteti za drugu sezonu. Jer sve epizode između prve dvije i zadnje dvije su bile prepune dosadnih i nepotrebnih priča i zapleta i glupih razrada likova :D Britanski The Fall je IMO najbolja od novih serija koju se ovog ljeta moglo pogledati. BTW, ne znam jel netko stavio, krajem ovog mjeseca i IT Crowd dobiva kraj u obliku 40 minutnog specijala :) |
Kako mi Suits diže živce sa ovin stankama u sred sezone... Zadnje dvije sezone se sa pustim stankama čine kao četri, a dojam i želja za gledanjem se smanjuje, ionako ga u zadnje vrijeme vodne naveliko.
S druge strane Boardwalk Empire ubija. Serija je tek nakon završetka zadnje sezone dobila jednu priču u cjelini, od tada to samo naplaćuje i gledam je sa neopisivin gušton. Ponekad malo usporena, ali jako detaljna i kvalitetna. Chicago trenutno rula, okolo je malo zatišje:D BB završava, Homeland počinje (vrhunski), Sonsi idu... bogami ko sad nema šta za gledat, ne znam da će ikad imat:)) |
Citiraj:
|
Citiraj:
A IT čekam i čekam i čekam :) |
poz.
jel touch dobije sa vremenom neku vecu/glavniju pricu jer meni koda fali to :stoopid:? mislim serija mi je ok, ali nakon fringa mi je nekak cudno. fringe me vukao totalno da gledam dalje stalno, a ovo onak, pogledas jednu epku i bas i ne vuce dalje. :chears: |
Ne znam odakle ti da je ZH prekinut. Ja sam pogledao sve epizode (12 ili 13, ne sjećam se više).
Čekam da počne Blacklist. Od ostalih, čekam nastavak TBBT, 2&1/2 Men,... btw, najave za jesen http://www.serijala.com/izdvojeno/je...rije-traileri/ |
Citiraj:
Što se samog kraja tiče, i meni je u početku bilo ono, WTF, ali... Citiraj:
Citiraj:
Ma sve skupa je to neki prosjek, u drugoj sezoni je mrvicu bolje ali ne puno. Ne očekuj čuda :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
the un-destructible jack bauer :lol2: |
The Conjuring, loše 4/10.
Blackfish (dokumentarac), odličan 9/10 |
Under the Dome - zadnja epizoda S01 je katastrofa. I naravno, nije završeno.
|
Pogledao seriju Orphan Black.
Počeo sam ju gledat prvenstveno zato što ima 10 epizoda i tek je jedna sezona izašla, trebalo mi je nešto kratko :D. Uglavnom, ugodno iznenađen, nešto novo, neočekivano. Plus, po meni jako napeta atmosfera u svakoj epizodi. |
Breaking Bad - ufff, još samo jedna
|
Zadnja epizoda dextera.....nisam nikako ocekivao ovakav kraj, respect.
|
Mislim da još nitko nije spomenuo, ali zar nitko ne prati ray donovan super je serija. Upravo završila 1 sezona.
|
|
Citiraj:
|
Kakva je to serija u kojoj se smije ubijat, dilat i proizvodit meth, drogirat se, vikat biiitch, ali cenzuriraju "fuck"!?!?!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj: