![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Vilica je low end, ali u tom rangu vjerujem bolja od Suntoura ili RST-a. Pogledaj si i ovaj susPenzioner: http://dsg.hr/proizvod.asp?Sifra=5036 Buljo, Elvis i ja smo ti malo razmazeni s biciklima, pa cemo svakom naci zamjerku :) Odgulio sam 10k km na biciklu od 1500kn i bio sam super zadovoljan, kud ti ne bi na pili od 4000. Jedino bi promjenio vilice, na bilo kojem od gore navedenih. Kod ostalog je vise razlika u masi nego u funkcionalnosti. |
Rado bih došao al prehlađen sam. Uvijek me lupi u ovo doba :fuming:
|
Matesonik i ostali koji misle i žele doć u maksimir danas neka me nazovu za 1h
098/9584-060 091/4645-917 Ja mislim da sam oko 4 u maksiću pa ak ćete dolazit javite. |
Citiraj:
E sad:D Do ovog bih se i mogo protegnut, sad je samo pitanje dal ova straznja suspenzija ne umanjuje cvrstocu bajku... (a i inace su mi puno ljepsi bajkovi bez straznjeg amortizera :D) I kako mi je prednja vilja vaznija, koja je bolja vilja, ona na esacpe sport ili na shift r1 (Suntour XCR-LO 120mm ili Marzocchi MZ Comp 120mm) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
To su dva bicikla za razlicite namjene. Voltage je više dirt - street bajk (skakanje) a aspect je više montic (XC stil, nije tolko za skakanje ali je laksi i brzi).
Danas sam imal najbolju namjeru doc u Maksic ali obaveze (djevojka i njene potebe :D:D:D) su me sprijecile. |
Da da samo se ti izvlači, ima i moja cura potrebe pa sam ju stavio na čekanje :D
|
Citiraj:
nedavno sam kupio haro escape sport i prezadovoljan sam jedino sam si promjenio pedale ,one koje sam dobio su lose. mz comp radi ok s tim da se jos nije ni razradio kak treba, a fino upija velike i one male grabe :D u usporedbi s nekakvim Suntour-om ili dart dvojkom mz comp je nebo i zemlja. A za ovaj Suntour xcr 120 nemrem rec nisam ga imao prilike isprobat. najbolje ti je otici u ducan pa zamolit covijeka da ti da bajk da probas napravit koji krug. |
ok, ovo je FINAL: samo su tri u igri i samo ovi
1. Norco Wolverine- http://www.norco.com/bikes/mountain/.../wolverine.php 2. Kona Fire Mountain Deluxe- http://www.ciklo-centar.hr/new/artikli.asp?ID=359 3. Norco Storm 2007 - http://tinyurl.com/5f4zse U principu, največa borba je između Norca storm i Wolverine, odnosno RS Torra i MZ Bomber 120mm kaj mislite? elvis, buljo, cat? |
Tora allll the way.
MZ Comp nema kaj tražit pored Tore. Definitivno Storm. |
Citiraj:
|
Jel zna netko gdje ima za kupit stitnik za ramu? onaj dio rame gdje lanac blizu prolazi? Svaki put kad poskočim čujem kako udari u ramu, samo je pitanje vremena prije nego se počne guliti
|
@Pantera-N
Rame ko rame kod Norca, odlične. Storm ima bolje kočnice, mjenjači/shifteri gotovo isti, kotači i nabe mrvicu bolje kod Storma, ali ostatak (sve osim kočnica, vilje i rame i recimo kotača) tih djelova je prilično jeftin za zamjenit tako da ako nešto neće biti po volji, lako, brzo i jeftino se zamjeni. ;) @ Raf Najbolje je (nekima ružno izgleda ali je jako funkcionalno) omotati neku staru zračnicu oko tog djela rame, ukrug, i krajeve učvrstit sa onom plastikom koja se stisne i ne mrda ( ne znam kak se točno zove). |
@raf
imaš u turbo sportu navlaku od scotta, mislim da je bila nekih 70KN (dobro izgleda) a može i zračnica kako je rekao buljo |
ma kupite teniski grip u kojoj god boji hocete i to stavite, izgleda kul i kosta 20ak kuna.
|
Evo meni sranjceta.... imam cudan zvuk u prednjoj suspenziji (radi se o Giant Rock biciklu) sve je kao podmazano no kada sa popnem na rinzol ili predem preko rupe, udubine.... cuje se zveckanje (kao kada se medjusobno sudaraju dva kljucica za postanski sanducic)... sve sam pregledao i samo se javlja kada suspenzija radi... :-/
Pa sto sam toliki baksus da sam kupio sjeban?? ili je nesto drugo posrijedi??:nono: |
Citiraj:
@rendula dobar je i grip, ja sam navlaku dobio na poklon i veća je šminka:) |
Koliko ja vidim je: RST M-2000
|
Citiraj:
a ona plastika koja se stisne se zove kablovska vezica :beer: Citiraj:
|
Citiraj:
ja sam jos uvijek u dvojbi escape sport ili haro r1... Ona straznja suspenzija me malo odvraca od kupnje. Jos jedno pitanje, ako netko zna: dal imaju u vise boja bicikle ili samo one koje su na slikama? npr, za r1 ima na haro stranicama crna boja bajka dok je tu neke fuj medeno zute boje... |
@ Raf
Dučan sa teniskom opremom. ;) @ Destrojer Boja ti je u večini slučaja pokazatelj za godinu bikea, rijetko kad i ovisno o firmi ima više boja (eventalno dvije ali rijetko) Na tvom mjestu ne bi išao na bike sa 2 amortizera (tzv. fully) jer za toliko love teško da to može radit kak spada, moguće da bi čak odmagalo, dobrih fullyja nema ispod 6-7k kuna. |
Citiraj:
no ebes boju. Tak sam si i mislio sto se tice tog suspenzionera... njega otpisujem onda. sad se samo treba prosetat i vidjet dal ce bit haro escape sport... EDIT: Hvala svima na predlozenom:) Kad se vidimo buljo i elvis imaju pivu. |
Citiraj:
http://img253.imageshack.us/img253/9...ainstayfk9.jpg |
@ Destrojer
Čudni su ti bikeovi kod proizvođača, neki modeli se ne slažu sa stvarnima, zašto? Nemam pojma. Pogledaj i taj Haro i onu Konu Shred, sjedni na oba dva i poslušaj kaj će ti frajeri reč tamo u dučanu (ali nemoj uzimat zdravo za gotovo nego samo slušaj kaj govore i pamti :D ) @ Costa Lijepo si to napravio, ja nisam stavio izolirku nego onu pastiku koja se stegne i odreže ostatak ali to je ono na što sam mislio, jeftino i jako učinkovito. :) |
Citiraj:
Pogotovo ce biti nahvaljen ovaj proslogodisnji model, dam se kladit... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Zip Tie se zove :D
|
Citiraj:
|
@raf ja bicikl imam 20-ak dana i imam tih tockica vec jako puno, lanac je vec probio lak al srecom boju nije i sad sam prije 3 dana kupio zastitu u instruktoru u samoboru (vjerujem da ima u svakom bicikl shopu) za 20-ak kn...
evo kako to izgleda... http://www.imagesforme.com/show.php/82777_IMG0106.jpg ~ 500kb |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ak slucajno kazes zeni da ode u ducan, a njoj predug put, kazes joj: odi u ducan, uzmi moj bicikl al prije toga u prvu cu ti JA stavit:D A sad jedan OT: Krene muz informaticar u ducan i kaze mu zena: kupi paketic margarina a ako ima jaja, kupi deset. Vraca se muz kuci sa 10 paketica margarina zeni onako sa vrata dobaci: "bilo je jaja." :D |
|
Dolazim! :)
Buljo, su ti stigli mjenjaci? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:31. |