![]() |
|
Citiraj:
|
evo van najbolja slika deranja a od moga kvart taransparent iza
http://www.torcida-split.com/albums/...aj-rij0028.JPG |
Citiraj:
|
Citiraj:
Maki sig je super,slika je strava i jos je plavo bijela.... supericka! |
ja san za da nad pobjedom nad dinamon:beer:
|
Ma još niš nije gotovo. Stigne i Ajduk još se poskliznut.
Al ja nemrem vjerovat. Razvalimo, obrišemo pod s Ajdukom i onda igramo nerješeno s Zadrom. Pa di je tu pamet? |
dokaz da to nije kvalitetna momčad, nego da je pobjeda nad Hajdukom bila čisti kiks Hajduka i ništa više.
|
biće da in je mamić kiksa
|
Ma šta je Vama . Rijeka je morala pustit Hajduku da bi mogla u UEFA-u
Na Kantridi u subotu je fešta. Dolazi Dinamo, pobjeda i u europi smo a i slavimo rođendan. TUTURUTU:beer: |
kada postanem punoljetan biti ću torcida (armada):D
|
Pa i ne vjerujem!! Prije ču umrjet nego postat TOVAR:mad:
Pa zna se za koga navijam u euro utakmicama kad igraju Dinamo i Hajduk. Za sve samo za njih ne!:clap: GIGA u srijedu??? A?? :beer: |
Da mogao bi i otici na tekmu nakon brdo vremena mislim da sam zadnju bio na pocetku sezonu i bas Dinamo ako se dobro sjecam!
Ajmo ekipo Rijeka - Dinamo rezultat Ja kazem 2-1...zna se za koga...Osijek-Hajduk 1-1 |
Rijeka-Dinamo 1:2
Osijek-Hajduk 1:2 |
dinamo se slažen sa freek-om ali ja mislin da će biti gušće u osijeku 2:3
|
Neznam nekako najviše mislim da če bit Rijeka - Dinamo 1:1
A Osijek - Hajduk 2:3 moglo bi bit. |
to si od mene pokupija rezultat:rambo: :beer:
|
GOTOVO dečki prvi smo, a oni se čak i ponadali da bi Dinamo mogao nešto napravit:D :D
|
točno tako freek,,,,,a dobili smo 0:1 i to smo dobro prosšli s obzirom da je pralija falija penal
|
mutavac jedan, taj nebi smio pucat penal više ove ni pola slijedeće sezone, već 2 promašio.
|
gle ih sad kad znaju da je gotovo, nikog nema diste sada purgeri a??????????????????:rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo:
|
torcida nije imala mista na stadionu koliko nas je bilo!!!!!
evo koreografija!!!!!! http://www.kohorta.net/images/oshaj/oshaj6.JPG http://www.kohorta.net/images/oshaj/oshaj7.JPG |
ma prekrasno:D :D :D :D
|
ma samo mi je žao što neću moć bit u Splitu na tekmi protiv Varteksa da proslavimo to slavlje pred prepunim stadionom
|
zašto nećeš moći biti
|
e da samo pun stadion bit će ih i isprid stadiona;) :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kažu, tj. čita san na internetu neznan toćno di ali da je bilo 3000 torcidaša na utakmici...... a sve ukupno je bilo 7000 ljudi znaći skora pa pola nas:D
ovo je bilo najmnogljudnije gostovanje ove godine!!!! |
tako treba!!!!!!!!
|
torcida nije čula za drugačije:beer: ;)
|
Ne daj Boze da cita netko ovo iz neke strane zemlje mislio bi da je Torcida bog i batina i da nitko drugi ne postoji....
Samo pazite da Vas ne bi Ćirolito zajebao,to bi se moglo lago dogoditi.Ne bi volio zbog Rijeke ali da nije rijeka cak bi se nadao da Varteks moze iznenaditi... |
ćirolito iznenadit ta ti je dobra "vic godine" pa na poljudu nema šanse niko a komoli varteks još puni stadion i tekma za prvenstvo moš mislit HAJDUK-Varteks 4:1.
|
neću govorit rezultat jer neću bogodit;) ali torcida nije najaća u hr... po navijanju itd.....
|
Citiraj:
|
ma za njega je biće armada ili bbb
|
Pa narafno da su BBB najjači. Dođite po batine pa će tev idjet.
|
mi po batine,,,,a daj jel ti išta znaš šta se dešava u hr oko navijača,ako neznaš bolje ti je da šutiš
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:13. |