![]() |
sto se tice moji refkea, mislim da su ok, jer vec duze vrijeme intezivno vozim LFS i GTR2, tak da mislim da nije do feelinga.. da, moja voznja u gridu zgleda kao da prvi put uopce vozim nesto i jos na volanu..
Sto se tice tvog volana, i bovaca kojisi dao za njega, tvoj problem. ja ti ga nisam kupio, tak da to recimo nije moj problem, ali mi je smijesno kad neko odluci kupit volan za ovakvl losu arkadu..ali tvoji novci.. A tko zna, mozda zavolis simulacije i samo ces se nasmijati jednog dana kad se sjetis zbog koje igre si kupio volan.. BTW koji si volan uopce uzeo? |
|
Citiraj:
Bravo majstore :dobar:. |
srale kak ne kuzis da si naporan vec.briga nas sto ti se igra ne svida,dovoljno je jednom rec
odi u lfs topic i tam dijeli komentare s ostalom ekipom koja vise voli simulacije i gg |
Ne bi se tija uvlačit u vaše svađe i obračune, naprotiv izbrisao bi to jer nema smisla, ali mislim da pojedince ne izluđuje to šta Grid nije realan, jer je jasno kao dan da je Grid arkada, već ih izluđuje to šta se Grid, unatoč tome šta je arkada malko debilno ponaša, tj. auti se tako ponašaju...
E sad, neko to voli, neko ne voli. Ja osobno ne igram simulacije već duže, iako sam ljubitelj u duši, al ono u zadnje vrijeme igram arkade jer za simulacije neman ni vremena ni volje, ni opremu (čitaj volan) i kod tih arkada mi nije važno hoće li se moje auto mega-realno ponašat, hoće li me "zanosit" u lijevo jer mi je lijeva guma za 0,0016 bara niže napumpana, hoće li do 100 ubrzavat po specifikacijama za dotično vozilo, ili hoće li izbacit iz zavoja jer sam ugazija na ulje..... Ali mi je važno da auto bude upravljiv, a u Gridu jednostavno nije upravljiv nego se ponaša kao da ledbi nad stazom. I to me živcira, ne živcira me šta BMW dođe do 100 za 4 sekunde ili do 200 za 8, nervira me kad se igra ponaša toliko glupavo da mi je jednostavno neupravljiva i ne mogu se upustit i igrat ka kralj, nego se borim s autom i prilagođavam na glupav način vožnje...A onda to više nije ni arkada, jer se ne zabavljam, već pizdim:D |
Citiraj:
Al fakat ne kužim kako ne možeš kontrolirat auto. Da ja snimim filmić vožnje na tipkovnici? Jednostavno normalno, arkadno ide i ne pobiram zid u svakom zavoju. |
Citiraj:
E sad, možda su moji osjećaju u kurcu, možda su tvoji, a možda smo negdje na pola puta:D Uglavnon to je moje stajalište vezano za igru, nakon neke 3,4 odvožene sezone:) |
potpis @ mr.ex.president | 2 times
|
Citiraj:
Igra za solo igrat - pušiona teška...kad je više ljudi il najbolje 2 iznimno zabavna! Neznam jedino jel se može igrati u dvoje s npr. 2 gamepada?To nismo probali.Ili je isključivo multiplayer prek interneta? |
Citiraj:
|
Lihto @
fakkkkkkk... :( |
evo ja se malo izprakso u voznji.:chears:
igra mi je jos uvijek retardirana u dosta slucajeva, kao pokretanje auta sa mjesta, postoje 2 verzije: kad krecete sa pocetka staze onda auto ne bjezi ali kad se spichkate negdje na stazi(bili vi na travi ili asfaltu) auto ne zeli krenut normalno nego treba drkat po gasu dok ne dobije neki zalet, kaj je vrlo PAMETNO od programera posto vas svi zaobidu u trenu, pa sad ti nemoj stiskat gas:D... druga stvar je zakon sudara. ja njega oderem, njemu nista, ja se spichkam negdje tamo... on mene udari, njemu nista, ja se spickam tamo negdje. okeeeeee...ja popizdim, nabijem gasa i spickam se u njega, ja wasted a on vozi dalje...wtf... samo kad jako popi...i skucam se u tipa kak treba onda nekad i njega shebem...retarded!?:stoopid: zakon superiornijih amerikanaca. onaj nathan i scott iz ravenwesta dizu zivac. kako nathan vozi na basic je nevjerojatno, ali da ga se skinuti, na serius nakon 30 min zahebavanja jedva drugi(tam neka japanska staza)... mislim stvarno, americki dio, glavni ameri, europski dio pretezito moram stizat amera, japanski dio, neki amer uvijek...fof i ameri...nervaju...bar mene:D. ocekujem stalno neki tenk na cesti ili nest...:D eto, toliko od mene... inace imam lvl1 po svih 6 predenih(sve sam prvi, burkiju dajem drift, mali roknuo 41 milijun na jednoj stazi:D, drift mu lezi u svakoj igri), sad sam na lvl2 sa euro i amer, a sa jap sam na 3. lvl-u...prilagodih se voznji i igram ali kao i vecina borim se sa vecinom auta jer su neupravljivi. bweh, nemam kaj drugo igrat trenutno...:hitthewal: |
nemoguce da je tolko na driftu skupio!!
a za gas to je istina,malo glupo napravljeno ali ajd.. |
U 3 minute 41 milijun? Restkpa!
Ja sam jedva skucao 11 milja, fali mi vremena :/ |
Ja skucam 32 mil, al u 7 min.
Naravno da Amer moze 44 mil u 3 min... EDIT: Sad sam skuzio da buraz... Respekt. |
@ Ice Deamon
i tebe je grid natjerao na kupnju volana? |
slabi ste dečki neki dan 16milijuna u 3min,samo treba ostat u driftu 3 min i pazit na idiote...
|
Ne znam kako vama, ali ja imam neku anomaliju da mi u svakom vecem zavoju kao malo zastane igra, ono malo zasteka i naravno iduca slika sam ja u pijesku i u kurcu. Ne pada mi framerate ispod 60fps, sve radi okej, driveri su 8.5 catalysti...ne kuzim.
|
Meni se to isto nekada za desit, ali ne tako cesto tako da prezivim...
|
Meni se isto zna dogodit, al ne završin u pjesku jer je dosovno na stotinku sekunde...
Vidiš drago mi je šta nisam jedini:D |
Citiraj:
thx :beer: |
Where the hell is ta opcija u ATT?
EDIT: Nasao, i bilo je ukljuceno...znaci 0 bodova. Idem jos probat novi catalyst. |
Citiraj:
budem rekao burkiju da jos malo drifta, pa mozda dobije vise, njegov lap igru ne moze vrtiti a moj komp je zauzet vecinu vremena, tako da neki SS puknem ovdje kad uspije nekaj grandiozno opet(ili cim skuzim di mi pise tih 40ak milijuna). |
molim vas jel mi neko može reć otprilike kolko igra troši MB po satu jer bi i ja igro sa vama prek neta ako još neko igra?kad kupim grafu.fala
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kad smo vec kod drifta, neki dan na freestyle driftu (multiplayer) neki kanadjanin napravio preko 1,5 mlrd. u 5min
nisam mogo vjerovat :D |
evooo...uzmite u obzir da buraz ne igra igru skoro nist...al ce se najvj. jos koji puta uvalit na moj komp...:D...pa cemo vidjeti. to je neka staza sa 4 kruga, drift gp, jap.
http://img.photobucket.com/albums/v2.../62kk_GRID.jpg dakle, u jednom kombou 62 mil...sick! |
to je bolest,kako mozete tako puno???ili ja to ne znam ili...
|
Evo upravo dolazim sa freestyle drifta gdje je jedan Nijemac osvojio 2,4 miijarde... :fiju: (nažalost print screen nije uspio)
...od srama cu od sad igrat samo singleplayer drift...:D - ja jadnik jedva navucem bijednih par milijuna...a on se tam razbacuje milijardama. |
Ovako da dam svoj dozivljaj igre. Grid je napravljen na temelju colina dirt pa je relativno arkadan. Neke stvari su realne, ali dobra vecina nije. Ravenwest decke ubijam na basic i normal bez beda, na ostalo nisam igrao. Pasu mi vecinom japanske i americke staze od europskih jedino ring. Svida mi se sto su stavili staze kakve su one u stvarnosti i sto mozete bas izletjeti na tim zavojima na kojima se i u stvarnosti leti. Meni se igra svida, ali poslije pocinje biti malo teza arkada. Sveukupno 7/10 bi dao.
Za one kojima su tipke preosjetljive ima advanced opcije s kojima si to postela. |
Ne znam koja me igra zadnji put ovoliki ispizdila kao GRID. Samo zbog jedne stvari... 180 puta loading prije nego dodjem u igru i jos 20 puta prije nego pocnem vozit i onda kad napokon zavrsim utrku odma krene replay i onda jos 24puta loading jer mi pokazuje rezultate, pa koliko sam zaradio... pa moram 118 puta kliknut enter da se to brze ucita... i odna pogresno kliknem enter i uletim u neku ljevu utrku... a jos vise mi ide na zivce sta nemogu napraviti quit kad ja to hocu, recimo slupam se totalka, pa moram cekat da zavrsi animacija totalke i onda mi tek ponudi opcije... ima li kakva opcija da iskljucim te gluposti? :(
i imam cak 25fps u meniju, zakon :D |
Kaj zamrlo nekak kLANje :D
|
Nadam se da netko može pomoći naime igra mi ne prepoznaje logitechov gamepad i nikako nemogu složiz da mi ga prepozna dok kod svih drugih igara uredno radi
|
vidim da ekipa ima problema sa hd3870 i grid-om, moj kompić isto, on ima sapphire-ovu. tu i tamo mu se smrzne ekran na djelić sekunde (ali dovoljno da završi na pijesku), ostatak konfe mu je skoro isti ko moj, čak ima jaču procu.
ne znam zašto je to, ja imam powercolorku PCS i sve radi odlično, i sa 8.5 je radilo kak treba, a sad sa Cat 8.6 još bolje. čak ni patch nemam gore (vidio sam da je izašao). jel to "službeno" neki bug ili? čudno mi je to jer meni radi normalno.... reko sam kompiću da stavi novi Catalyst, al ni to nije baš pomoglo...:kafa: |
Citiraj:
|
Ja igram grid oko 4 sata dnevno i nije mi se to dogodilo s mojom grafom
|
Citiraj:
doduše, tog kompića je i CoD4 nešto zezao... whatever, šta bi mu ja. :respekt: |
Citiraj:
erm...pa stiskaj esc/ent, ovisno o trenutku sve mozes izbjeci, ja nist ne gledam nit ne cekam...osim onoga kaj moram. Citiraj:
meni igra leti, srusila se samo jednom, ni sad ne znam zasto i to je bilo to. steta za ati-jeve kartice i te njihove drivere/probleme/bla bla, bas zato sam se ipak odlucio na GTS-icu. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Kod XP-a nemam takvih problema (vjerovatno je caka u driverima), tako da GRID vozim u XP-u (imam dualboot), ali tu imam drugi problem - ne mogu nafrljit detalje do kraja jer igra trza. Na 1920x1200 sa ultra detaljima i 4xmaa je neigrivo, kada isključim maa onda je jedva igrivo :( Ne znam da li je to do igre, drivera, ili šta... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:16. |