![]() |
meni nakon 2 god 50% radi...
4x1gb traceri.. 2 rade, 2 u smecu :) sugava mema...osobno misljenje. |
Pa u svakom slučaju je jako dvojbena memorija, jebački brža od ostalih na istom taktu (znam jer sam ih dosta mijenjao i nijedna nije postizala u Everestu rezultate kao Traceri), ali opet jako kratkog vijeka trajanja.
Dakle, ako dožive kraj jamstvenog roka ili nemaju više jamstvo - jako rizična kupovina za potencijalnog kupca. |
I ja sam imao 2x1 KIT i potezali su 1180MHz 5-5-5-15 sa 2,2V naponom full stabilno. pa su odapeli. :D
Nakon toga, nikada više :D AxeRamovi su se pokazali kao dostojna zamjena što se brzine tiče, a bome i pouzdanosti :D |
MA dok imaš jamstvo - nebitno, osim malo čekanja na reklamaciju. Ali kupiti polovne na tržnjaku bez jamstva - no way.
|
u mom kompu 4x1gb već više od god dana, nikad problema. dok sam imao gigabyte ploču stalno problemi i jedan kit krepao, s DFI x48 lanparty se isto nisu voljeli. na asus-ici nikad problema
imam kit 2x1gb 1066 2.0v jednostrani, 1gb jednostrani 1066 2.0 iz drugog kita 1gb stari dvostrani s kopčama 800 cl4 svi skupa veselo rade na 850 cl4 2,2v jučer sam gazio q9550 po prvi put malo žešće i bootao i vrtio superpi na 4ghz sa sve 4 pločice bez problema. najbolja konfa koju sam ikad imao:goood: |
Sve je relativno, ali mogu samo reći da su ovi G.Skill Black PI živi led spram Ballistixa, a rade na 1080MHz@ 2.1V .
Ballistix Tracere nisam mogao prstom dodirnuti, imao sam osjećaj da bi mi se koza zaljepila za HS. |
Ja sam imo jedne one novije ballistixe koji ne idu i negdje 5 kotova onih starih s kopcama, s GMH čipovima, i s ni jednima nisam imao nikakvih problema niti su se nešto posebno grijali.
|
Imao sam i 2 "nova" kita jednostranih PC2-8500 Tracera i "stare" D9GKX PC2-8500 Tracere, obje serije su se grijale kao svinja. I sva tri kita vrisnula. Sva sreća, u jamstvenom roku :o
|
dobro je dok je jamstva
moji na 2,2v uopće nisu vrući, onako normalno, oni stariji su definitivno bili topliji |
Citiraj:
A ovo za gskilla mogu apsolutno potvrditi, dok se tracer grijao na 2.0V ko svinja, ovi su na 2.1 suhi led :) |
Meni su dva kita zviznula s tim C1 errorom, samo jedno jutro više ne radi ništa i ploča skviči.
Ballistix je na istom taktu brži u Everest rezultatima od G.Skill kita i peglao na 4-4-4-12, ali tih par brojkica mi ionako ništa u životu ne znači. Ali pošto je totalno hladan, nadam se da će dulje potrajati od Ballistixa. http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_ce3f11ea.pnghttp://www.imagesforme.com/thumb/thumb_380d61ca.png |
.......................poruka premještena u drugi thread
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:06. |