![]() |
Citiraj:
|
Koliko znam, u zadnje vrijeme dijele samo HD receivere jer navodno nemaju više onih sivih plastičnjaka koje su valjda prodavali na kile.
|
Citiraj:
|
Bas me je ljepo obradovala ova vijest da dizu i brzine za dodatne pakete pa posto sam imo 6mbita mislio sam da cu imati 8 ali nakraju vijest je da cu imati 12.
Dosadašnja ponuda korisnicima, koji su imali mogućnost nadogradnje svojih pristupnih brzina s dodatnih 3, 6 ili 16 megabita u sekundi također se mijenja pa će, po istim cijenama, korisnici odsad moći uzeti dodatnih 8, 12 ili 16 Mbit/s na svoju osnovnu brzinu pristupa. Nevidim tko je vise lud da ce za dodatnih 4mbita (sa 12 na 16) davati dodatnih 180kn. |
Citiraj:
|
Sami internet paketi se ne dižu osim onog sa 1mbit na 2. A što bi vi vama su prošli put povečali a nama nisu
|
Na prvoj stranici prvi post pod opsirnije ti sve pise. U pdf cijeniku nisu jos promjenili nego jos uvijek stoje stare brzine.
|
Da vas pitam, ja trenutno plaćam najam modema 14kn/mj. Ugovor mi je istekao dakle slobodan sam odustati bilo kada. Mogu li ja zatražiti modem+router od Bneta za 23kn/mj ali bez produljenja "vjernosti"?
|
Mislim da možeš samo ćeš im trebat vratit taj modem.
|
Mjerio ja danas brzinu b net-a (u mene je xcarnet b net)
Navodno bi trebao imati 4 Mbit a imam samo 1,2 :S Jel to dovoljan razlog da se žalim i da li mogu očekivat nekakvo poboljšanje? |
Citiraj:
|
Glupost.. meni su bili i tehnicari dva puta doma, mjenjali modem i sve.. ali ko za peh uvijek je bilo ok kada su oni dosli.. Popodne kada ljudi dodju doma ogromno je zagusenje do negdije ponoci tako da sam dobiovao nekada cak i 1.5mbita van a imam 6. Nikada na zelenu granu sa njima. Barem se malo veselim tim prokletim 12mbita koje sumljam da cu imati preko dana.. ali kako se kaze.. poklonjenom konju se ne gleda u zube ;) ;) ;)
|
Citiraj:
|
Upravo updateao software (na v2.14.01) na ovom HD receiveru i izgleda da je krepao HDMI izlaz. Uopće nemam sliku na njemu, tj. imam samo izbornik i zvuk s programa, a slici ni traga. Preko scarta sve radi normalno. Ima li još netko ovo sranje ili sam jedini? Mislim, prvo mi krepa daljinac, a sad receiver, k vragu sve!!!
|
restart uređaja? neznam :p prijavi kvar, ak imaš telefon kod bnet-a bar je poziv sad besplatan.
|
Riješio "clear CMOS-om"... :D Ode sat vremena bezveze...
|
News Flash ...
U trnskom povecana brzina ... Ostali? |
Središće još nikaj, a valjda bu uskoro...
|
Opet nemam slike i daljinski opet krepao, pa u p****!!! Čut će me Sliniša sutra, ima da mu iz auta povadim sve receivere!
|
Borovje isto nista.
@ Tomo: Daj mi reci dali su ti digli bas na koliko treba ili dobivas manje(koliko uopce imas ?) |
Ja sam ti na 3D paketu 2mbps .. Za sada mi nisu podigli, ali prijatelju u Trnskom jesu ... Testirao je i dobio 3.3mbps ... Ali to je ok, meni je sad isto 1.8mbps ... Bude se to kristaliziralo kroz neko vrijeme :)
|
Skužio sam u čemu je problem - HDCP se iz nekog razloga po defaultu stalno isključivao, a treba biti uključen da bi na HDMI-u imao sliku.
Daljinski također radi, IC dioda baca zraku, ali receiver "ne sluša" naredbe. To ću reklamirati sutra... |
e treba čitati
Citiraj:
|
Danas mi je nakon 2 mjeseca puko film, a vidim da i kolege sa foruma imaju sličnih problema. Blesavi bnetov reciver(onaj slabiji bez HD) mi se jednom u 2 dana zablokira, nestane slike i nesluša više daljinac i jedino što mu pomaže je ištekat pa ponovno uštekat u struju da proradi... ima li ko kakvu ideju prije neg zovem bnet?
|
Updejtaj firmware od uređaja...to je meni pomoglo sa tim problemom...
|
sam se updejta svakih cca 2-3 tjedna nema pomoci....
|
Svejedno probaj ručno :)
|
Citiraj:
Hlađenje?:smoke: |
Citiraj:
...updejtanjem softwera 0 bodova. Techno trend smeče od recivera...to se dogadja kada nam daju škart robu...kad sam ga dobio nije bio ni zapakiran originalno aaarghhhhhh...... |
Borovje napokon povecana brzina. Speedtest izbacuje brzinu od 11.62mbita/s i upload osto isti od 0,72mbita/s
|
Podigli i meni pod okriljem noci :p
|
sudeci po tome na njuzama vecini su podigli cak i osjeku i splitu, meni nisu jos ><
neznam jer zato sto sam na crnomercu il jer imam 3d carnet, al necudim se vrazjoj nesreci |
danas digli brzinu..imam 2D paket sa 2mb na 4mb i upload sa 0.25 na 0.5. podrucije Maksimira
|
polako, do 17.7. bi trebali svim 3D i 2D-ovcima dić
|
Savica je također, brzina korektna kao što je i obećano.
http://www.speedtest.net/result/508327919.png |
http://www.speedtest.net/result/508094772.png
3D paket povecano,al nije jos stabilno... nekad kaze 7,nekad 4... |
Citiraj:
|
pozdrav ekipa: imam problem... (kome se čita o tuđim problemima) s igranjem naravno. naime, prije dizanja brzine za duplo, sve super i sve 5. sada mi je ping porastao za duplo na svim serverima. dovoljno da mi pokvari igru. igram kompetitivno pa mi i najmanji lag smeta. neki mi je frend dao savjet da pošaljem b-netu mail da mi u centrali isključe interleaving. kao to će pomoć. mene zanima otkud taj lag i kako će mi spomenuta mjera pomoć? hvala unaprijed.
|
Citiraj:
|
zvao sam ih danas i spomenuo gašenje interleaving-a. sutra javim rezultate. ako ih bude...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:00. |