![]() |
A daaaajjjj nista od uploada? A steta. Hvala na infou! :)
|
škrti su samo tak, da nisam pod ugovorom otiso bi na optimu odma
|
ajde bar nesto, pa i da poduplaju DL kao je vec upload ostao mizerija
|
Citiraj:
|
Ako mi max tv počne štekati u*it ću nekog! Bolje da ostane ovak kak je, tak imamo banana parice.
|
Citiraj:
|
šteta,očikavao sam pošto se optika spominje da će najmanja brzina biti 8 mb,dugo sam bio na njoj i prava stvar,ali bolje išta nego ništa,al mogli su bar malo upload dignut.
|
posto imam maxtv za upload me ne dira nista, 768kb teorija, realno mi oko ~640kbs ..
mene jedino sad dira koliko ce mi moci dici brzinu od tih 4mbita zbog maxtv, imam max linije 8-9mbita, tak nesto, svaki put kad mi mjere bude drukcije... maxtv ne mogu vratiti, pa ako ne bude radilo kako treba, imam broj mobitela servisera xD |
ja imam maxtv i dobio upload 750 i neki dan uzmem brzinu 8/512 i bilo dobro povecali mi upload jos na 1mb/s i tako 2 dana kad mi ga vratili na 512 nije mi nikako jasno zasto...parica je nova prosle godine je postavljena
btw sad max tv malo spoorije radi... |
Citiraj:
|
ja neznam jel nešto petljaju ili su mi već digli brzinu
http://www.speedtest.net/result/418250922.png imao sam osnovnu brzinu sad je blizu 4 mb/s |
ma ja sam speed testom imam problema izmjeri mi po 100megabita...
|
ja nemam sa speed testom nikad problema,evo baš skidam torrent i brzina mi je skoro dupla cijelo vrijeme,lokacija je Zagreb blizu kvatrića
|
A jesu ove vijesti sigrune ili?:D Ko zna kako ce se cijene kretat opet ko suho zlato ili..
|
Ja se ogrebo za novi HDD od Verbatima od 250gb, i naravno potpiso ugovor sa vragom na 18mj, mali radi ko veliki, nemam nikakvih zamjerki :goood:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
LOL, pitam se koliko cu imat errora na 10mbit?
|
Pas mater nakon pol godine 1mbit uploada, jucer mi vratili na sindikalni upload :smoke:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Odakle ti to? Za stalno ili?
|
čekajte malo, zar nije najmanja brzina do sada bila do 2 Mbit/s / 256kbit/s? što se tu onda mijenja ako najmanja ostaje ista?
|
Citiraj:
|
gdje to piše?
vidim da piše slijedeće: NOVE BRZINE 1.) do 2 Mbit/s / 256kbit/s a ne 1.) od 2 Mbit/s / 256kbit/s > do 4 Mbit/s / 256kbit/s osim ako nije u T-Scumu do sada postojala i manja osnovna brzina od 2Mbit/s/ za koju nisam znao? ja sam oduvijek bio na osnovnom paketu, ako gledamo samo DL brzine ovako je isla progresija: 384kbit/s > 512kbit/s > 1Mbit/s > 2Mbit/s, znači nikada nisam mijenjao paket uvijek je ostajao osnovni. |
@skorn
to je zato jer je mail c/p islo je ovako stara brzina nova brzina 2mbit 4mbit sad jasnije? |
a-ha!
silly me :D |
Citiraj:
Citiraj:
Nego, kako mi je jedan prika koji se s tin bavija po centralama objasnija, oni na početku nisu uopće mogli limitirat, jednostavno bi ugradnja maxtva za 90% korisnika značila upload oko 512 +/- par posto i oni nisu nikakvo uspjevali to limitirat radi ne znam ni ja čega jer nismo ulazili u detalje... S tin likom nisan priča dugo, ali koliko vidim u zadnje vrijeme ima sve više limitiranih vlasnika maxtva znači očito su našli način da limitiraju, e sad jesu softverski iskopali neku novu opciju ili su možda ugradili noviji komad hardvera ili su možda... Uglavnon sve manje ljudi ima taj ekstra bonus i maxtv više automatski ne znači veći upload. Eno ima ga prika i ima 230 kB/s, a do nedavno je bio na 600 |
A. Sunce.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja isto imam MaxTV i imo sam upload ~800, a sad mi se vratio na defaultni.
http://www.speedtest.net/result/418625239.png |
tako i meni samo 1 mjesec imas tak velki zbog hbo+ paketa..
|
Citiraj:
Par ljudi koje znan su imali maxtv skoro od prvog dana, dakle kolko? 2 ipo godine? Tad HBO nije ni postojao, a onda kad su ga uveli su ga dali besplatno 2 ili 3 mjeseca i to je prošlo pa su ga opet ukinuli, ali nevezano za HBO svi su oni imali po 500, 600 kbita. Danas su svi na 256, dok je jedan jedini još na 600, pizda:D |
ma da, kakav hbo, ja sam od početka na maxtvu, pa sam imao 600. A osim toga i full download, kad bih ugasio maxtv.
|
ne kontam...
ja sad imam paket za 180kn (flat+osnovna brzina)... znaci 2mbit/256kbit... kolika ce mi onda bit nova brzina nakon povecanja? |
Citiraj:
|
a suxxa... opet nisu upload digli, barem na 384... :(
|
meni evo dere na 4/256, malo prije sam skuzio...
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:03. |