![]() |
Citiraj:
ovo su ti sve prosle Top Gear epizode, kak da ih nabavis, skini svaku sezonu :chears: |
Citiraj:
may je bio suvozac miki hakkinenu dok ga je mika ucio kako se vozi rally - to je bilo sad u nedavnim epizodama (S12E03) -ipak to nije to evo ti di clarkson vozi lotusa i bjezi od helikoptera http://www.youtube.com/watch?v=hCC7LrHu7cw - aj bar sam nesto pogodio :D mene samo zanima tko je stig?:D navodno je to bilo vise likova, neki od njih cak i bivsi F1 vozaci.. |
Citiraj:
|
po plazi je testiranje jaguara m6 i 911
|
Citiraj:
Izgleda da će biti red naručiti sve sezone. Taman sam sad naručio 5 epizodu. Samo izgleda da stiže običnom poštom a ne HP-om :( |
to sto si ti nabrojio je u sezonama 2-6 eh sad stvarno mi se ne da kopat u kojim epizodama :) ali ionako ces kupit sve sezone, tako da... :)
|
Citiraj:
2004.06.06 Season 4, Episode 5 "> jel to? |
Citiraj:
je, može sad i druge? :lol2: Ma kupit ću sve pa ću po redu gledati. |
Cudim se da nitko nije jos pogledao danasnju?
|
bilo je i boljih epizoda
ali brodić je strava!! |
ma dobra je, nemoj tako... highlight je definitivno dio sa cool wallom i cipelama :D
|
Citiraj:
Meni moram priznat najlosija ove sezone al opet dobro :chears: |
Top gear 4 ever :goood: :D
Nema najjaci su i definitivno je dio sa cipelama najubitacniji, strgo sam se :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
:roller::care: |
omg omg koja epizoda, hahahahah :D
|
Najbolja do sad.
I onak cudim se kak su im dali u trgovacki centar, al ono iza sa MARINCIMA :D:D Mislim wtf kolko ih je to kostalo? :D OMG koji carevi omg :D:D brutalno brutalno brutalno :D |
Nakon početnog razočaranja s epizodom, kraj je brutalan. Jadni medvjedi :D
Još uvijek su carevi!! |
hehe, *ebeni test nove fieste :D
|
ova zadnja epizoda rula a najjace je kad je Clarkson slozio onu patnicku facu :D :D :D
|
super je ova ep, bas sam se dobro nasmijao. tocno mi je to trebalo :D
|
dobra...jesi siguran da je to umjetna slina:D
|
Ahhahaha,
"Good news! Jeremy Clarkson has lost his voice!" Mwahaha. Btw. Bio sam u onom Windsor castleu, katastrofa. Bolje da su ga u zrak digli. :stoopid: |
Citiraj:
:roller: |
Citiraj:
Kao za teroristicka mjesta. Pa to je prokleti plasticni izlozbeni dvorac. NVM. |
|
btw: ova slika gore je velka 3.5mb, smanji to malo...
Pogledao sam i sve kaj mogu rec je, loooooooool...carevi |
|
Sve u svemu... pa.. Mislim da bi bolje bilo da su meni dali da "testiram" ove komunističke autiće. Mislim da bih napravio i veća "sranja". :D
|
|
Gledao sam to u baš nekoj epizodi. :D
|
vidio davno.... najjace kad mu onaj starac popali autica i ganja se po zgradi, ili kad se zgubi u zgradi
|
Gledate novu?
|
Citiraj:
|
|
|
Predobra epizoda, možda i najbolja u ovoj sezoni.
Tesla Roadster - shame it doesn't come with V8 sounds CD :D vijesti i nominacije - najbolji dio :D |
ma carevi...iduće je specijal 28.12. sniman u vijetnamu...đizs 100% ce prva rečenica bit "hello and welcome to the place where america lost the war" :D
|
Citiraj:
|
Koja ovo epizoda dodje po redu ove sezone?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:10. |