![]() |
Ne koristim mozzilu, pa ne znam.
Ugasi Index Search i scheduled defrafmanting (ili kako se već piše). To če ti u veliko smanjiti roštanje. Isključi automatic updates i da ti defender također nije postavljen sa schedule |
|
Usporedbe radi meni na XPu firefox se recimo otvara trenutno kao i thunderbird i explorer i 40tude, neru i Abiwordu treba 2 sec, photoshopu 5 sec a COD2 se pokreće za 3 sec. Indexing je isključen a sistemske datoteke su uvijek učitane u memoriju ('disable drivers and core paging')... koliko se brže programi učitavaju na Visti sa uključenim superfetchom ?
|
Citiraj:
|
Dal neko koristi Bloodshed dev-c++ na Visti? Ja nikak ne uspijevam compileat ni najjednostavniji program....a treba mi zbog škole...
|
|
Ako je samo reader onda radi bez problema, a ako je full Acrobat 8 onda mislim da ima neki patch ili sl. Znam da ima nekih problema sa vistom
|
samo reader sa bugovog dvd-a ali uoprno ovo javlja.morat ću malo goglati.
|
Samo pokreni instalaciju u compatibility modu XP-a ;)
|
Citiraj:
|
Za FF ima puno plug in-ova koji to omogućuju, ja za bookmarkse koristim Foxmark.
|
a, imaš i foxit reader... otvara se trenutno za razliku od readera...
|
pozdrav svima. ja sam neki dan stavio vistu i fontovi su mi nekako malo zamuceni, kaze frend da je i njemu tako... zna li netko u cem je fora?
|
Citiraj:
|
pa kaj bih vas zezao... to sam si i ja mislio, ali cak i kad stavim na standard, opet je malo mutno:stoopid:
|
Citiraj:
|
Još jedan retardiran problem:lol2:
naime iša san isključivat servise, malo na svoju ruku, malo preko ovog i nakon restarta mi je jednostavnon nestala konekcija za net. A novu ne želi napravit. E sad, Internet mi je triba pa san doletija na XP, al sutra iden u Vistu saznat šta san usra, jer ima ko sličan problem il možda otprilike zna o kojem bi se serveru moglo radit ? |
Citiraj:
Sad sam u WinXP nakon dugo vremena zbog nekog opskurnog programa koji ne radi kako treba ni na na WinXP a kamoli Visti pa ti ne mogu pomoći. |
Citiraj:
Pa uglavnon san pratija onaj link, znan da san nešto na svoju ruku, a lto su bile sitnice ala Help & Support. |
Citiraj:
|
Citiraj:
ne ispalti, previše san stvari napravija :o Image još neman... pokušavan Vistu dovest u kakav, takav red pa onda napravit image |
cini se da sam ja imao image sharpening povecan... :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Rađe mi pošalji svoj trenutni backup servica. Naime ovaj početni mi popravlja trrenutni problem, al opet ću ugasit nešto šta ne smin. Jer jednostavno ne kužin šta san ugasija da mreža nestane ? Danas san tome posvetija dobrih sat vrimena, 20-ak restarta i nije mi jasno... |
Maknuo sam Vistu, živce mi posisala... :D
|
Citiraj:
BTW. Aj kolege molin pomoć. Eco popis defaultnih servica. Šta sigurno mogu ugasit ( il bar stavit na manual ) POPIS |
Citiraj:
|
Pa popizdit ću :D
Stavin FF ( 1.5.xx ), stavin sve updejtove, ekstenzije, sredin opcije, potrošin dobrih po ure. na kraju prebacin bookmarkse kad one ekran počne skakat... Da, dobro ste pročitali, ekran, tj. slika na njemu baš počne skakat gore-dolje ka da je u pozadini neki niskotonac od par kilovata... Neman kameru da snimin, al valjda kužite šta oću reć.... Ako još nemate pojma šta oću reć, onda otiđite u word, napišite nešto, označite, pa format-font-effect pa odabrat shimmer. Eto to mi slika radi dok mi je FF uključen :( ja lud, živčan, neman pojma šta je... računan iden iz početka. Opet napravin sve ono navedeno i opet se pojavi isto sranje. Očito nešto u paketu Vista / FF / Foxmarks nije baš kompabilno. Živčan san u pm :mad: |
Ja sam zato bio sretan kada je sam od sebe riknuo. :D
|
Citiraj:
|
Opera uredno radi pod vistom, brza, jednostavnija, takodjer freeware..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne treba imati nijedan bookmark, samo se isključi bookmarks toolbar i titranje će nestati...
|
Citiraj:
|
Da, isključim i ja jer koristim bookmarks sidebar iako mi isto ne titra s toolbarom. Titranje se zna javiti u nekim kombinacijama, nema pravila uglavnom...
|
Citiraj:
OT kako uopće radite s FF bez bookmarks toolbara :stoopid: zar nije jednostavnije pristupati direktno do linkova iz toolbara nego svaki put 'kopati' po bookmarksima u sidebaru ili meniju ? IMO bookmarks toolbar je jedna od najkorisnijh opcija u FFu - da je nema trebalo bi je izmisliti. |
Radi i meni oduvijek, ali ne koristim jer je bezveze, ne stanu svi bookmarksi u jedan red, a u više redova ružno izgleda...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
... http://img142.imageshack.us/img142/8...arkscm6.th.jpg ... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:07. |