![]() |
Teško da ćemo ih napucat,al možda se špina otvori..pa dobiju bar 2 komada....fali gol iz igre..jbg..
Budan je sramota,Olić nije tehničar,Petrić je perce..maybe Kalinić i Klasnić...uvjeren sam da bi njih dva izludili švabe.. Bar da krenu Olić i Klasnić...pa kasnije uđe Kalinić i Petrić...i jedan vezni.. |
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, prvi smo xD
nego, imam neki osjećaj da ćemo danas nakantat Nijemce, jedno, 2:1 ili 3:1 |
bit će moćna ova formacija,nekako opet me vuče da će hrvatska pokazat dobar nogomet :)
|
ajoj :D samo to...
nadam se da će nekolicina dobit petardu u dupe i odigrat kako može :) |
Nadam se danas samo da ce izgunuti na terenu , da ce svi dati sve od sebe i odigrati hrabro a ne ko p.... - a rezultat je u drugom planu , jer prvo se moraju skoncentrirati na igru ...
|
Nadajmo se da će neko doć prije tekme u svlačionu i dogovorit neki bonus inače neće ljene guzice ni mrdnut na terenu... :kafa:
Prognoziram 3:1 za švabe.. |
Nema šanse da nas švabe dobiju..u najgorem slučaju nerješeno!
|
Nek igraju ko s Austrijom i nek pobjede , djaba ce biti ak odigraju perfektno i spuse . Prognoza 2-1 za nase ^^
|
Citiraj:
Uvjek se sjetim Ivaniševića i legendarne izjave nakon popušenog finala (Wimbledon?) Komentator: Gorane, borili ste se kao lav! Ivanišević: A ja bi rađe da san igra ka tovar i pobidia nego ka lav a izgubia... :D:D:D |
Bas tako , sutra niko nece toliko srat ak budemo lose igrali a dobili , svi ce govoriti bravo nasi jesmo ih razbili :D
|
Citiraj:
A kaj ste strahu?? Pa njemci su naša stara mušterija...a i pol momčadi su nam:D njemci-bolje pričaju njem nek HRV... :) |
A mi smo im dali tricu... pa su kuci otisli... :D... nadam se da cu stic pogledat utakmicu :(
|
Jos malo jace od 2 i pol sata , ole ole ole , go go HRVATSKA
|
Ma razguzit cemo ih, idem u birtiju, vec se pije naveliko ^^
|
Jedno je igrat loše protiv austrijanaca a drugo protiv nijemaca :)
sve u svemu,bilo bi lijepo ponovit 98' !!!! |
Citiraj:
|
znate kaj mi je full drago..to kaj su naši navijači full korektni..vidim da se uredno druže s navijačima drugih zemalja..zajedno zagrljeni itd..fakat lijepa scena :)
sve u svemu danas se tekma gleda u pivnici medvedgrad (tam di je jelc šatro ostal gladan) |
Ja sam realist. Kako će naši danas sijati (igrati) tako će i žeti (bodove)!
Ako uberu 3 boda, veselju neće biti kraja, ako uberu bod - odlično, ako izgube, ja ću i dalje navijati svom snagom za naše, jer su oni ipak Hrvati i zaslužili su navijanje do zadnje sekunde na Euru! Ne želim kritizirati, niti hvaliti odveć igrače ponaosob, svatko ima loših i dobrih dana, bitno je da budu ekipa i igraju onako kako najbolje znaju, i da se makimalno potrude. I zato AJMO HRVATSKA!!!! :banana::banana::banana: |
Citiraj:
Prognoziram 2:0, Klasnić, Rakitić. Svoji svojima :D |
Ja se nadam reprizi iz 98' ja se vec kladio ili ti zavjetovao da ako pobijedimo Nijemce ne šišam se do 2011. :pirate::chears:
AJMO HRVATSKA!:banana: |
Citiraj:
|
Go hrvatska!!!!
P.S. Na jednoj internet kladionici koeficijent za Hr je 5,6 a za njemačku 1,6 :D |
Citiraj:
http://www.protv.ro/filme/un-roman-i...le=54782#54782 :fiju: |
Citiraj:
|
Joj pocela me nervoza prati,ajmo nasi................
|
Citiraj:
Ja nekako imam osjecaj da cemo dobit tekmu sa 1:0. Jednostavno nebi bilo u redu da spušimo ovu tekmu, jer toliko su nas hvalili, toliko su se nabrijavali...i jso sto je najgore, uspoređivali su ovu ekipu sa onom 98", a tu su fulali...nikako ova ekipa nemoze ponovit ono iz Francuske, jer ono su bili Igrači svjetske klase, a neki klasa sam za sebe tipa Boban, Šuker , Robi... AL daj Bože da dokazemo da smo medju prvih 10 repki, kako su nas nabrijavali po noinama i internetu. BTW..Šimunić ima najbolju tehniku...lol:lol2::dobartek: |
Ma to su bratske tučnjave...to se ne računa :D
|
Idemo pomalo navijat i nadat se najboljem,pa šta bude bude! Ajmo po 3 boda xD
|
gooooool
|
mALO VAS JE MALO VAS JE GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL
|
|
"nezamjenjiv" kranjčar :fuming::fuming::fuming: koliko taj mora imat 100% tnih šansi da zabije ????
|
To nino :D Jao pa moglo je biti 3-0 2 ciste prilike :D . Neka ovako do kraja i 98' ce se ponoviti :D
|
hahahaha,eto samo da izduraju još jedno poluvrijeme:D
|
To se zove igra, samo tako i barem još 1.kom u mreži i naravno 3 boda.:D
|
odlična igra naših! trebaju još samo više tamo kod pranjića i rakitića igrat (prazno je gore) i okomito ubacivat i bit će još prilika...
ide nam :) |
Citiraj:
Guda ... |
e neka,bas treba hebeni,m švabama da bar izdrze jos jedno poluvrijeme
|
Svaka čast,to je prava igra!!! Moglo je biti 3:0 već,samo da izdrže tako i drugp poluvrijeme i četvrtfinale je tu!
|
Ma,biti će :Machineg: do kraja-slijedi finalno demontiranje Elfa :D
MI HRVATI!!!! ŠVABE :banned: :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:27. |