![]() |
gledao tko možda hancocka?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kao prvo, tvoje viđenje filma je samo tvoje i ne daje ti nikakvo pravo da odlučuješ o mentalno-psihofizičkom i inom stanju bilo koga od nas tko se ne slaže s tvojim mišljenjem. Kao drugo, čovječe, to je samo je*eni film, kak možeš reći da netko nije čovjek ako ga ne dirne? Kao treće, baš ću skoro pogledat film i nadam se da mi se neće nimalo svidjet, tek toliko da ti mogu reći da si njonjava baba :fuming: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jos jedno majstorstvo Pixar-a:
http://www.youtube.com/watch?v=ZisWj...eature=related |
Citiraj:
samo mi je glup kraj što ti misliš o kraju |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja, doduse CAM verziju ali...jako dobar film, nema kaj, Will Smith je opaku ulogu odradio, kao i u I am legend. Film je jako dobar za pogledat po meni 4.5/5 |
Citiraj:
|
Ja sam legenda .
Odlican film s Willom Smithom. Post-apokalipticni |
Citiraj:
OK film samo mi je žao što nije PAS preživio. Ali moćno mi je kad ga prikaziva, ima cijeli NYC za sebe :D |
Jumper.
Ok za ubit popodne. Guba efekti, al ono generalno glup film sa nerazradjenom radnjom. Akcijski tipa gledaj i ne razmisljaj puno. samuel jackson dosta spasava stvar svojom glumom. |
Citiraj:
Možda bacim oko, a do tada Behind Enemy Lines [720p] po drugi put ;) |
Citiraj:
isto moćno kako ide po ny samo ide i uzima što hoće jabi tio bit on:hitthewal: super mi je kako i vata s kamionom:lol2: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma Will Smith je car, mozda odem sutra odgledat Hancock ako uhvatim vremena, po trileru mi se cini dobrim ali kad will glumi onda moram pogledat
|
Danas fino do Rijeke u Cinestar igra Wanted,mislim da će bit dobar film,javim dojmove kasnije...
|
Citiraj:
Stvarno kontradiktoran film, imam dojam da ishod filma se razlikuje od gledatelja do gledatelja :stoopid: Citiraj:
|
Wanted sam gledo u kinu i dao bi mu ocjenu 8.99/10
Film je po meni jedna mješavina Matrixa i Shoot 'em upa, što ga čini jednostavno precarskim filmom...vidim da je i na IMDBu relativno dobro ocjenjen. Matrixu je sličan jer je prepun ''bullet time-a'' i mašte, dok specifičan smisao za humor i sulude scene nemalo podsjećaju na drugi navedeni film. Iako to na prvi pogled ukazuje da je film jedna čista kopija, ipak je na neki način vrlo originalan u priči i samim idejama. Jedino zamjeram na tome što ipak ima malo previše tog američkog bullshita (previše odskakivanja od stvarnosti) i to što nisam vidio sve šta pruža Angelina XD |
[quote=potemkin.hr;1081322]Raspisali se na imdb-u o tome dal se je il nije ubil i dal mu je ženska uopće stvarna, još nisu došli do zaključka :D
Kasnije se pojavi na vlastitom sprovodu za stavarno. a prava ženska je ošla vlakom a od tada je zamišlja |
evo gledo danas eragon super film ostavlja dojam isto ko ben x
malo off topic : ako odeš na archlordovu stranicu vidićeš reklamu play for free assosieted whit Ben x |
jel ima šta dobro u cinestaru a da nije seks i grad?
P.S. nešto sam vidio na tvu al nisam skužio kao 11. i 19. srpnja nekakvo kino na otvorenom na jarunu?mislim da je organizator i sponzor neko pivo ali neznam koje tražim na netu ne mogu nać ništa o tome...sad bila reklama prije 45min na tvu |
Baš gledam Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood ilitiga Ne budi zao dok ispijaš juice u predgrađu (koji kobasičasti naziv, ne? :D )
(imdb) obavezno pogledati ko nije, smijeha na kubike.:goood: |
children of men - dobro izveden film, ta nekakva apokaliptična radnja, nije ništa ekstra.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Po meni nije dobar horror sa puno krvi (to neznači da nemože biti dobar), nego onaj horor upravo što ti kažeš da se zasereš. |
Ja ak se ocu zasrat uzmem laksativ :D:D
|
Citiraj:
to je old school horor Ps : U potrazi sam za dobrim hororom kao što sam reko gore ne da je sama krv nego da je baš horor. također tražim filmove ko eragon čarolija zmajevi kraljevstavai to. a i komedije su dobre. otvoren sam na prijedloge. unapred :fala: |
Citiraj:
Ocjena 9.5/10 |
Citiraj:
Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God |
Citiraj:
:care::respekt::fala::dobar::chears: |
Ma prvi dio je smeće prema drugom, sad ti je sve jasno...
|
Citiraj:
evo još 2 pitanja: pitanje 1 :znaš li još koji ovakav film pitanje drugo hoćeli se praviti 3 dio dungeons & dragons-a |
Danas sam gledao Vantage point. Onako dobar film :chears:
|
evo odgledao upravo Black Snake Moan u 720p rezoluciji vec treci put :D meni zakon film
|
Citiraj:
|
http://www.imdb.com/title/tt0462200/
uglavnom drama s odlicnim bluesom a ako zelite detalje o radnji nabavite film :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:57. |