![]() |
Umbru sam rijesio samo me jos samo muci onaj Nocturnal Shrine. Dodjem do njega i onda mi veli da trebam biti more powerful champion da bi obavio quest :confused: To ovisi o levelu ili o cemu???
|
par pitanjaca,sad se tek uhvatio obliviona godfather dosadio,ustvari tupast je
1 ima neko brže prometalo od konja?,leteće itd,da se ne prbacujem klikovima iz grada u grad?? 2stavio sam na on udaljene objekte,zašto onda ne vidim kamen 6 m ispred??,nego tek pola metra ispod sebe. 3početnički quest je težak,našo popa martina,ušo u oblivion gate.ali je teško,bacaju vatru,onaj tupson kog vodim zapne o one biljke koje lupaju,tamo stoji,treba quest kasnije rješiti kad se malo nabildiram?? 4 kolko treba najmanje odspavati ili odmoriti da se level digne?? 5ona ženska je rekla da joj donesem 6 boca žlahtine,ali kad kliknem na quest i map ne pokazuje mi se zelena strelica?? 6onaj ribar dao neke ribe da ulovim tek 2 čopio,kružim po zelenoj strelici ali nikako da se ta ribetina pojavi??,nemam mares pušku na laštik. 7 ako maznem konja i vide me mogu zbrisati ali kad se vratim za par dana će me opet loviti?? |
Mene je jednom tako zamalo zaklao neki guard (zapravo on uz pomoc jos tipova iz blizine, tam di je ona zelena orka koja drzi konje) al sam odmaglio sa konjem do mosta (nije ni 30m udaljen)i vratio se natrag i ko da me 1. put vidi lol :confused:
|
@Demetrius
1. nema ali kad stisneš na grad na mapi pita te jel hoćeš da "odsimulira" put do tamo 2. to određuješ onim klizačem za objects distance il tak neš, i do jedne udaljenosti možeš povećat ali dalje od toga nejde, znači ne možeš stavit neograničeno jer ti ni FX-60 i 7900GTX SLI ne bi bili dosta. 3. snađi se;) 4. mislim da je i 1 sat dosta, al tek kad ti se pojavi ikona desno od kompasa 5. ne znam taj quest, ali vjerojatno moraš pronać di tog ima, sam 6. probaj zaronit, nisu uvijek na površini:) 7. da, imaš mod za to, zove se bounty reduction over time |
Taj mod bi meni trebao, bonty mi je 270 :o
skidam sutra :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kako me guardsi skuže da sam nešto ukrao ako me nitko nije vidio?
|
Kako riješiti Gray Foxa bez da moram ići okolo i krasti? Igram dobricu pa mi je malo bad munjivati stvari okolo.
|
mislim da nebus postao nikaj zlocestiji ak maznes poneku stvar, osim toga lova cisti sve grijehe :D bas kao u doba prodaje oprosta hehe
|
http://www.youtube.com/watch?v=bd8E-...earch=oblivion
1 od bugova... :D |
Citiraj:
|
Ovako... zaglavio sam u Oblivion gate-u level 2 sam :D
kad otvorim ova vrata tamo je neki tip koji summona onog malog gnoma koji baca vatru, njega nikako zaklat, a ako sneakam u drugu sobu uvijek me skuzi pa se vrati...i ubije me. http://www.imagesforme.com/thumbs/3209ScreenShot0.jpg dal da se vracam u grad ili sta...? Onaj knight sa pocetka je umro jer je glup, nezna se ni healati. |
ako ne mozes ubit 2 neprijatelja u isto vrijeme vrati se u grad i radi questove dok ne dobijes koji level, naguzit ce te do vrha 1000000 puta :D
BTW poceo sam igrat kao mage i cini se puno jaci nego sto sam ocekivao ;) |
Citiraj:
|
Završio sam Dark Brotherhood questove...ekipa je preluda...:D
Sad su mi ostali mageovi i thiefovi, završio glavni quest. Eh, kad bi Gray Foxu mogao poslati svog Silencera koja bi to igra bila... :D BTW, koji je najjači armor i mač u igri? Imam sad Daedric kompletić i onaj Imperial Dragon, ali mi se čini da još ima mjesta napretku. A mač je neko čudo sa 27 dmg pointsa. |
Citiraj:
Ja se još krpam na onoj umbri :D |
Malo sam kombinirao Daedric Longsword sa Sigil Stone-ovima.
Sad se zajebavam okolo i nabijam Blunt sa sjekirama i Marksman sa lukovima...Blade je na 100 :D Ali nisam zadovoljan...Tražim nešto što je ekvivalent Bozara iz Fallouta 2 (oni koji su igrali, znaju o čemu pričam :) ) |
Citiraj:
|
Ovo nađoh, nije teško doći do njega, treba zaklati ona 2 lika koji kopaju grobove i inventory prodaju Thoromiru, a iza jednog od onih grobova je ovo;)
http://www.imagesforme.com/thumbs/6349ScreenShot1.jpg Joinao sam se u thiefes guild (btw jeste primjetili da je taj competition koji ti da onaj tip za joinat se u thiefes guild zapravo buggiran?: baad : morao sam koristiti šifru da uđem:o) btw2 kako vidim koliko mi još nedostaje do idućeg levela? |
@Sniper
1. Kolika je njegova snaga 2+10 frost damage? 2. A bas sam se pitao tko ce napraviti lika koji je lavic :D |
Lavići su fora :)
neznam kako se to zbraja ni ništa, igram igru tek 3 dana :D pogledaj u imperal citiju tamo di je ono groblje - imaš kao neka mala vrata unutra koja te vode u neku malu sobicu, unutra imaš par grobova, e pa iza jednog bi trebao biti taj item. |
Btw sto ste napravili s onim ludim wood elfom Glarthirom, tip hoce da spyam na ljudove jer je paranoičan (zapravo, lud je!) mogu ga prijaviti al ako ubijem svaku tu osobu dobijem lots of $$$, bolestan quest :D :(
|
1 privitaka
SniperWolf-prvo klikneš tu:
|
1 privitaka
Moraš 10x poboljšati jedan od glavnih skillova za jedan level.
Svejedno da li 10x jedan ili 5x2 ili... Napredak pratiš tu: |
Fala Jeltz :)
btw, onog wood elfa sam totalno preveslao, reko sam mu kao da neko spya na njega, al sam odbio ubiti te ljude (jos mi je i listu dao!!) pa se naljutio, i otisao u svoj dom, uzeo sjekiru (:D) i krenuo na posao... al sam ga prijavio guardisma (dao death list) pa su ga zaklali, na sebi je imao nekakav key s kojim sam otvorio vrata i opljačkao ga :D skoro pa level 3 :) evo i slike :D:D:D http://www.imagesforme.com/images/6124ScreenShot3.jpg |
opet ja imam pitanje koji su ljudi vech postavljali gde da nadjem skeleton key i
WTF je spoiler |
e gdje se nalazi taj wood elf?
|
mislim da je u skingradu, ja sam obavio 1. dva zadatka za njega i onda mi dopizdilo pa sam ga koknuo. fora je kad poslije pitaš nekog za rumors i kaže ti da su našli tog luđaka mrtvog i da su valjda nekom dojadile njegove gluposti:D
|
Yep, zivio u Skringrad-u :D
btw, onaj NPC za thiefes guild na karti pise da je tamo al ga nikad nema :confused: @Metallica - spoiler ti je npr ti posudiš film iz videokluba i želiš ga pogledati, a ja ti kažem ko završava, zato je spoiler warning ;) |
Citiraj:
mozda nije Bozar ali Vindicator moze bit ;) BTW netko je pitao za armor, max armor class (ukupno) je 85 bez obzira sto natrpate na sebe necete prec 85, jace od Deadric itema mislim da nema |
whatever pa gde onda mogu prochitat kak da dojdem do skeleton keya pa neam kaj sad radit treba mi da dovrshim nekaj
|
Citiraj:
Nego kad ides iz Imperial citya prema skingradu pici po cesti i obavezno odi u prvu pecinu ljevo uz cestu, na negdje pola puta. U njoj sam nasao 3000 zlata (sto u itemima sta u zlatu) + odlican mac 10 +10 frost damage...A trebas rjesiti par trolova, 2 raka, i tri impa |
nego el to sve velish njemu da nebi ja đaba hodo naokolo i trazhil onaj key
|
već je bilo spomenuto u threadu, točno opis gdje imaš taj ključ pa potraži malo
|
Citiraj:
Where do I get a Skeleton Key? • Shrine of Nocturnal Directions: Follow the road heading east out of Leyawiin and when you reach the words “County Kvatch” you’ll see your shrine. Required Offering: None, gives you a quest to complete. Complete it and return. Level Requirement: 10 Reward: The godly Skeleton Key (a lockpick that is not only unbreakable but boosts your security skill by 40) |
Citiraj:
budem svratio i tamo :) btw; koji je najvisi level u igri? |
Citiraj:
Citiraj:
Imas i spilju s vampirima ispod Skringrad-a u kojoj nades dosta vrijednih predmeta. |
e onaj count iz skringrada je vampir jel ima tamo neki quest u vezi toga mislim nešt povezano?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:23. |