![]() |
koristim k750i jeftin al dobar
|
samsung d600
|
Sony Ericsson V630i (privatno i službeno)
Sony Ericsson K300i (prodajem za 250 kn, pogledaj: tržnica,prodaja, prodajem mob. sony ericsson K300i, 250 kn!!) :lol2: :lol2: :lol2: :dobartek: :offtopic: |
SE K750i
Nisam ovisnik o mobu, cak sta vise ni ne treba mi :D |
Njoka 6280 :goood:
|
Trenutno koristim k850 i w960 (kupljeno u inozemstvu) al i nisu baš nešto...
|
prije par dana Njoka n72 sad SE k 550i
|
Citiraj:
|
Samsung d900i,uzeo prije par dana,za sada san prezadovoljan.
|
SE W810i @ T-Mobile - službeno i za sve ostalo
SE T610 @ VIP friends - samo za curu :D |
Citiraj:
to što ti imaš boljeg ,baš me briga mogu kupit koji hoću ali mi mob služi za sms i telefoniranje ,ostalo me ne zanima i ot bez uvrede loš si |
SE K610i i imam memorijsku karticu od 512MB.mob je zmaj:D.prezadovoljan sam s njime
|
Citiraj:
|
I na ovakvoj temi se uspijete zakvačit:lol2:
|
evo kupio samsung e250,izvrstan mobitel
|
Citiraj:
|
Ma dobro jeste li vi normalni... ma ste vidjeli šta sam uopće napisao k850 i w960... to je bila za***ancija...:bonker: pa to još nema nigdje za kupit...
Pa samo sam se htio malo našalit a vi odma napadate...:goood: Al ipak w960 je bolji od tvoje n95:D (Symbian, 8GB interne memorije,walkman touch player, touch screen...):respekt: |
Koga briga koji je bolji... :fiju:
Ja imam w750 sa 4gb karticom, i ne treba mi više... |
aaa da se i ja pohvalim, jucer sam dobio na poslu nokiu N76, Anica poslala:goood: , nije da nes volim Nokije al ovaj je za sminku po plazi prava stvar:D , a bas gledam ovih dana da uzmem w880 preko oglasa i gle, upalo ovo, malo me smataju dimenzije i meni potupno beskorisni simbijan ili kako se to vec zove, al ne zalim se jel...
od prije imam jos w800 i nokiju 8850:goood: |
Motorola A925 sa tri "šanžera" (baterije).
Ah, da... Imam još i 7650 negdje u ladici. Ona je moja prva symbian ljubav. |
Imam već 7 mjeseci Nokiju E70. Stvarno odličan mobitel.
E, sada mi je trebao mob za Tele2 broj pa sam ukrao sestri Nokiju 3220 koju ona ne koristi. Trenutno razmišljam koji mob kupiti da zamijenim 3220 svojim mobom, a da ne bude neki šrot. |
Danas kupljen LG KG320 sada cemo jos vidjeti kako kaj dela
|
Jos uvijek nokia 6300(to ne mijenjam) i zamzung s500 , dodan i sagem my401c+1gb microsd+2.5mm stereo sluske i imam preklopni mp3 :)
|
imam ja najbolji mobitel.
nokia 3310, ima touch screen tj. kada se neće ekran upaliti samo ga odmjerenim udarcem čekića od 300g dotakneš i odmah proradi:D imam još i nokiu 6030. |
Da ne otvaram novu temu, trenutno imam nokiu 7610, a želim novu Nokiu (druge proizvođače ni ne želim gledat) što mislite koji je bolji n73 ili n80. N80 je kul jer ima wlan, al me zanimaju ostale pojedinosti?
|
Citiraj:
ti si kao neki veliki ***.. :D |
SE k610i + M2 512MB + koracell handsfree
|
Nokia 6280 + Nokia 3100
PS: Kupia sam samsunga u600, ali je to smeće prema nokiji, jedino je bolja kamera, a softer nikakav! |
Trenutno sam bez moba... Pao mi je u vodu neki dan :) :lol:
|
o fak ja samo mobove dobivam, neki dan N76 koja mi se vec zgadila ima pol kila i onaj simbijan koji zdere bateriju ko krava, danas dobio ruzni Samsung e840, a nis mi se ne gadi vise od Samsunga, nikako da mi neki SE novi upadne:D, sta je najgore nemrem prodat ih jer su dobiveni na dar od bliskih osoba, ajme koje s*anje:fiju:...al opet, poklonjenom konju se ne gleda u zube jel...
|
kAD DOLAZI Nokia 6500 Slide (datuma)??
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
SE K800i+1GB memory card...:care::care::care:
|
kako ste zadovoljni sa SE?
ja mislim da su mobovi dobri, dobro opremljeni, ali da im je vijek trajanja maximalne upotrebljivosti 2g, a nakon toga počinje zezat punjač, a najviše joystick i tipke kako je sa ostalim markama inače imam SE k700 |
Citiraj:
Ima sam Siemens cx65 3 godine,radia je bez greske,kupia ga za 1Kn u T-comu :goood: |
Citiraj:
|
Moj mob je Sony Ericsson w800i (2 Mpix kamera, 30 MB interno + 512 MB card).
Kamera je odlična iako nije velika rezolucija, a meme imam dovoljno. Najbolje mi je što se drži polegnuto dok slikaš kao fotoaparat. Vidi sig ˇˇˇˇˇˇˇˇ |
ja opet na ME45 :goood:
|
trenutno d750i :D
i zadovoljan sam mobac izgleda ko da ga je neko silovo al ono jos uvjek radi |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:00. |