![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
1 privitaka
Citiraj:
To je fest premalo, meni 7800XT na stocku daje 20600-20800 GPU score ovisi o verziji drivera. To sa 12700K, ali mislim da CPU nema previse utjecaja na GPU score, samo na CPU score i overall score. Dakle, da li mu je to overall score (moze biti afektiran CPU-om) ili bas GPU score? Evo ti slika, stock CPU i stock GPU. |
Da, timespy ima poprilično retardiranu formulu za računanje score-a. Ispada da za gayming najbolje treba uzet 32-core CPU i onda će sve letit.
Recimo ja na 7600x3D sam sa 7800XT dobijao skoro duplo manji CPU score od tebe i onda to naravno utječe na ukupan score -> https://www.3dmark.com/3dm/125508517 Kasnije su odustali od toga pa ovaj zadnji steel nomad u principu ignorira CPU potpuno. |
Jesi li probao sa 7600 koju si imao? Očekuj da 3dMark ažuriraju bazu CPU-a, isto desilo sa latopom 6850H nego 6850U.
|
Nije stvar u tome da ga nemaju u bazi nego daju puno veći CPU score ako se ima više jezgri, što nije čudno. Ono što je čudno da onda ukupan score se može nabildat sa nekakvim 16-core CPU-om koji uopće nije optimalan za igre.
|
Citiraj:
To sam pitao - da li je 17890 overall ili GPU score. S obzirom da je GPU score 20900 to je onda OK. 17890 GPU (graphic) score za 7800XT bi bio debelo prenizak. |
Malo čudna stvar koja se nije u win10 događala, ali kad mi PoE nije lockan na 144fps max, i dok ne stoji na 144fps, drugi screen šteka. Vidit ću šta je problem, ali čini se da je dost često.
EDIT: adaptive sync bug, weirdge |
Malo double post ali relevantno; kolege iz ADMa ne mogu rekreirati problem. Reko sam da šalju dalje pa ako i njima bude sve oke onda fakat bog isus ne zna šta je problem.
Ako dođe do toga, što mi je prvo? Servis kaže napajanje, ali nez, 850w Seasonic je valjda dovoljan, ali to mi se čini može prvo. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:36. |