![]() |
Ima nešto da moram paziti prilikom kupnje hdmi kabla? Trebam 3m.
Nemam hdmi 2.1 na tv-u. |
Pozdrav ekipa. Namjeravam kupiti PS5. E sada imam problem,u dnevnom boravku imam lg c9 65" oled a u sobu u kojoj mi je pc imam G7 samsung monitor 32". Posto zena i dijete cesto gledaju tv,htio bih spojiti ps5 na monitor,pa me zanima iskustva kolega koja imaju spojena na monitor jel velika razlika u slici.
|
Meni je bio ps5 spojen na g7 i kada je iskopcan gsync ili vrr skalira na 4k i izgleda dobro.
Ako je ukopcan je niza rezolucija i bude malo mutno. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Nemoj spajat na monitor ps5.Gubis puno vjeruj mi.Ali ako nemaš izbora to je drugo.
Poslano sa mog Galaxy S10 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Btw. ekupi više nema "pakete" u ponudi. |
Ima ga u A1 uz ugovor za trio paket + dodatni kontroler + Sackboy i Marvel Spider Man: Miles Morales.
4600kn, ako se plati gotovinom - 4500. |
Ošlo to već
"Hvala svima koji su nas posjetili i naručili PS5. Ako nisi uspio kupiti proizvod, molimo da nas nastaviš pratiti online za sve daljnje obavijesti." |
Citiraj:
Frend uzeo prije 2-3 dana, pa je bilo izgledno da ima još. Evo, sad zamišljam da je zadnjeg uzeo :D |
U Saturnu su se pojavili WD Black SSD-ovi markirani kao "works with PS5"
https://www.saturn.de/de/search.html...aming_speicher |
Sad me neka panika ulovila da me ne zezne ekupi da od jednom nemaju PS na zalihi već (a ja već platio), u petak bi trebao preuzeti...
Bem im miša ako me sad zeznu, provukao sve kablove kroz zid, samo PS čekam. :D |
Citiraj:
Ako su ti već poslali da je spremno za preuzimanje onda fakat nemaš razloga za brigu. Ali i ako nisu, ja sam pričekao 3 tjedna brijem. Došao točno kak je i pisalo kad sam platio… Sent from my iPhone using Tapatalk |
Nije došlo za preuzimanje.
Ali piše da dostavljaju od "22.10.2021.", što je ovaj petak. Paket je plaćen 07.10. i u to vrijeme je bilo svih paketa na zalihi. Sada ih više nema. |
ne brini, do sad su uvijek bili točni s time :)
|
Citiraj:
Ali ajde, čekamo petak. :) Hvala na info. |
i po 3i put - dude, ne brini.
uvijek su bili točni s time da će plejka doći onaj tren kad piše na webu, pa makar im u međuvremenu pisalo da je nedostupno. |
Citiraj:
Pusti i čekaj. Nema na stanju jer si ti kupio i valjda 20 drugih ljudi. Naravno da su maknuli sa stanja, jer je kupljeno. I ako ti ne dođe, dobit ćeš povrat novaca, a instalacije će te dočekat za neki drugi put. Chill :) |
A stiglo mu bude sigurno na vrijeme…
Proteglo se isto pitanje jednom u PS5 Hrvatska grupi na fejsu - koliko je ekupi točan sa informacijama o dostavi/preuzimanju. Svima stiglo kad je pisalo na webu… Sent from my iPhone using Tapatalk |
A eto, javili mi danas da će dostava početi od 22.10. do 14.11...
Što mi baš onako, nikako ne odgovara (očekivao sam najkasnije sredinom sljedećeg tjedna)... Ali ajde, čekamo petak. |
Ja sam recimo svoju Plejku dobio i prije tog navedenog vremena, neckao sam se cijeli tjedan bi li uzeo ili ne bi, bila je ona akcija -10% ne ekupi + onaj kod od 100kn, +cak mi je i cijeli paket odgovarao (PS+ pretplata, novi Ratchet i ona gluparija sa auticima) i tako, umjesto da cekam Bozic i eventualno popusim konzolu s obzirom kakvo je stanje s chipovima, kliknem i kupim paket...i jos neke sitnice :D.
Kad ono, isti dan dobijem na mail da je spremno za preuzimanje. Mislim da je proslo cca 4h od web narudzbe. S PS3 na PS5, samo neparne plejke kupujem :goood: |
Može mi netko pomoći s konretnim linkom?
Tražim 3m hdmi koji radi s PS5 (bar 60fps-a u 4k), vidim da ovaj koji se dobije od PS5 je hdmi 2.1 i ide do 8k. 3m je must. Ne mogu naći ništa gdje bi to kupio na licu mjesta. Narudžbe iz vana ne dolaze u obzir. Ovo je ok: https://www.hgspot.hr/video-kabel-hd...-ethernetom-3m ? Ako je ok za početak, naknadno naručim 2.1 hdmi s alia. |
|
Ova sapunica između Sonya i dbranda je nešto najbolje ikad…
2-1 za dbrand 😂 https://www.reddit.com/r/dbrand/comm...kmate_lawyers/ Sent from my iPhone using Tapatalk |
Nisam upratia do sad, ali ovaj reddit post je teski gold. :D
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Onda obavezno pročitaj i razlog ovog posta 😁 https://www.reddit.com/r/dbrand/comm...d_thanks_sony/ Sent from my iPhone using Tapatalk |
Ali ova animacija na https://dbrand.com/shop/special-edition/ps5 je nešto najjače što sam vidio. :)
|
Je, baš jako dobro složeno,
i podržavam :) Uzeo bih jednu čisto da podržim ideju uvaljivanja kite Sonyju, no konačna cifra s dostavom i davanjima mi nije baš po volji. Navijam za EU zastupnika. EDIT: opa, izgleda da je HR dostava besplatna na narudžbe preko $25. Hmm .. |
Volim kad ga mali "uvali" velikom ali zbog cijena koje dBrand formira za svoje proizvode, a prodaju jebeni komad plastike kad se sve zbroji...nabijem i njih.
|
Citiraj:
Neš ti, svi igraju plejku, al vole kad ga se "uvali" Sonyu. :rolleyes: Jedno konzola, drugo precijenjeni komad plastike. U svakom slučaju dobar posao udbrandu, marketing odjel zna svoju publiku. |
Al citam malonte njihove opise i skinova i maskica za mobove i opisi su za plakat.
Ako niš drugo, marketing im je stvarno odličan. :) A ovo sa PSom su ubili….ali ubijaju i sa bezobraznim cijenama, pa ko voli. :) |
ne znam bas koliko su ove rupe za vent dobra stvar, svida mi se ostatak dizajna, po meni su rubovi trebali biti blazi ako vec nis barem oko utora za cd ( u originalu ) ali ga dbrand sere sa cijenama opcenito. cak i da hocu nesto narucit od njih brate mili seru ga s cijenama narucio sam skin s ali ex. carbon koji nije nis nekvalitetniji od njihovog samo kosta 80% manje.
|
Citiraj:
Jasno da volim kad im netko nešto skreše (iako se ne dešava često), jer su mi kao kompanija odbojni gotovo koliko i die-hard fanovi. Istina, imam konzolu - zbog par ekskluziva koje me zanimaju, a nemam ih kako drugačije igrati. Kad bi kojim slučajem sve redom izbacivali i za PC, ne bi bilo dileme :kafa: |
Citiraj:
Podržavam Sony sa plejkom, ne znaci da podržavam Sonyeve gluposti sa patentima i tužbama. Pogotovo kad se radi o jednoj ovakvoj gluposti. Podsjeća malo na tužbu koju je Nintendo pokupio u 80ima zbog Donkey Konga… https://en.wikipedia.org/wiki/Univer...tendo_Co.,_Ltd. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Kao što rekoh... Zvali me upravo iz Ekupi, dobavljač je sada javio da PS nije dostupan (PAKET 1)...
Sutra je trebala krenuti isporuka, tek danas javili... Eto, toliko o tome "Sigurno će ti doći..." :D |
Jel onda narudzba otkazana ili je na cekanju?
|
Citiraj:
Zvati će me danas u toku dana, ovo je sve telefonski bilo. Navodno mi MOŽDA mogu ponuditi nešto drugo, ali sve je rekla-kazala. Ono što znam, ništa od PS-a za vikend, to je sigurno. |
Back to Fortnite :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:21. |