![]() |
Vidimo nitko se danas ne žali previše .... :D
|
Da, oke je to.
|
Jedno stupid pitanje.
Ak mi je round share 0.23% dal to znaci da bi od bloka trebal vidit 0.0069 eth ili ? |
:fala:
|
Ne mogu se nikako spojiti na pool. Phoenix miner i postavke kao na stranici br 4 (by Bezimeni), ali stalno izbacuje connection closed by the pool. Reconnect in 20 seconds..
Ostalima radi normalno? |
Citiraj:
Više se dobije, čak s nekom problemima, zastojima i restartima, na jednom rigu sam dobio 0.08 i nešto sitno. S obziroma ovdje ima ljudi koji znaju, i mene zanima kako se to izračuna. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ok thx |
pa izracunas sam kad vidis koliko je blok eth-a
postotak od toga je tvoje |
Citiraj:
|
Citiraj:
Iako sam uspio nabrojati samo 3. Tako da mi se čini da se dobije više nego što pokazuje ova racunica. Iako to nema logike. EDIT: Radi se o 5-om blocku pa sve skupa opet ima logike. :-) Pa kad prije rješismo 5 komada..... |
Pao novi blok
|
Di nestane ostatak od rewarda bloka?
Odgovorio mi kolega, ide na troskove transakcija sa poola. Thx! Sa explorera: Nonce: 0xa0eb6bb01b175910 Block Reward: 3.168014941649787016 Ether (3 + 0.074264941649787016 + 0.09375) Sa poola: Time Found Variance Reward 5,591,136 0x4a9e13251fe4e4167adec26e568c2035e7e8eae1d5d55e1305f8a4b442c09f5b 5/10/2018, 10:13:55 PM 86% 3.093750 |
Ko to bjezi sa poola? Vise ljudi manji hash. :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
:goood:
danas sam se upogonio ovdje i prvi blok pao :goood: |
Citiraj:
|
4 bloka u 24 sata..Nije loše..Da bar imamo još samo 10ghs ovak bi bilo češće.. :D
|
Danas je bio presuper dan,ja pomalo zvjeram za 1-2 nove kartice ;)
Em se polakomio,em da doprinesem poolu ;) |
Za slučaj da su neki zbunjeni matematikom tipa imam isti round share prošli puta sam dobio manje sada više..Stvar je jednostavna, kad god dobijemo Uncle blok on je manji od 3 etha imamo sreće pa dobijamo od 2.75 čini mi se (mada ih ima i od 0.75), znači svota od 2.75 se dijeli svima..Zato kopač kada je uncle blok dobije manje no kada je čitav dobije više sa istim round share-om.. :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
GIGANTpool.com - Hrvatski mining pool
Ne bi li orphan trebao bit preko 3 etha? Imamo ih a ne pise da jesu, dok za uncle pise
|
Citiraj:
https://www.mycryptopedia.com/orphan...cks-explained/ Orphan i uncle block nikada nije čak ni 3 etha a kamoli preko 3... Orphan su odbačeni...Inače ethereum nema orphan blocks, neki kripto imaju, za orphan ne dobiješ ništa, za uncle nešto.. Mi nemamo orphan bloks.. |
Rekao sam da cu guglat al nisam stigao, pa se isao pravit pametan :D
Evo sad smo i ja dio naucili. :) Nego Ajmo block :D |
Citiraj:
|
Ima ak su ovako ishitrena i nepromisljena :D
Ja sam trenutno ugrubo 20% bolji nego na nanopoolu. Nek ostane taj postotak i ja sretan :) |
Citiraj:
Ovo je prva verzija sustava koju su kreirali idealisti kojima nije bila u cilju samo zarada..Međutim veliki pool-si su odbacili ovaj sistem jer su skužili da mogu pljačkati kopače. nama to nije svrha niti namjera a uostalom vrijeme pokazuje ono što se tvrdi. Pool serveri su samo prva faza.Na balkan dolaze ozbiljni igrači i ak budemo dovoljno educirani i otvorenog uma svi budemo jako dobro prošli.. :D |
Citiraj:
|
Imamo ovdje Monero kopaca?
|
Ja bi se radije cak prebacio na Monero, isplativost slicna na whattomine, niže temperature i manja potrošnja te pretpostavljam da bi brze blokove rijesavali jer je mreža slabija ( neopterećena bitmainovim quasi ASIC-ima ? ). S tim da to ima jedino smisla ako bi se svi prebacili pretpostavljam ?
|
Citiraj:
Ms varira od 63ms do 146ms, a vecinom je na oko 94ms. Hvala na odgovoru |
A jeste li razmišljali o nekom diskretnom PR-u na bitcointalku, redditu i sličnima? Brijem da bi samo tako uletilo bar 20-ak GH...
Pitanjce: Kad se planira osposobiti ETC? Ne bih dugoročno sa ovih mojih mizernih 150-ak MH ostajao na ETH, treba mi eon ili 2 da nadrljam do 1.0.... trenutno se približavam 0.5 i ide mi na Polo (ne pitaj, ostalo iz početničkih vremena :D ), pa čim to iščupam ili dalje na Bittrex ili se vratit dobrom starom ETC-u.... BTW, 50 MH u dolasku :fiju: :zdero: :clap: |
Jel tko javio Srbima za pool? Vjerujem da imaju dosta minera, a ovako tu server kod ans im je blizu i vjerujem da bi i oni zaradili vise...
|
Ja sam u dva navrata pozvao na grupi telegram, budem ponovo još koji put.
Ko je bolje potkovan sa znanjem nek otvori temu na bitcointalk forumu. |
Ukljucio se i ja sa dva komada. Ako mi se vise isplati od trenutnog ostanem.
btw, kad mogu ocekivati prve rezultate? EDIT: I zasto mi pokazuje manje nego sto mi konzola kaze? https://imgur.com/a/oTlLUik EDIT2: Takoder, workeri mi se jednako zovu pa mi racuna dva kao jedan. Pretpostavljam da je to svejedno? EDIT3: Decki ako trebate bilo kakvu pomoc sa serverima slobodno se javite. |
Citiraj:
|
Ma na simple miningu sam bio prelijen napraviti dvije grupe tako da mi se oba zovu jednako. Nemam problema s tim ako pool nema problema s tim :D.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:40. |