![]() |
https://www.motorsport.com/f1/news/m...-2021-1021400/
Kada ne možeš napravit dobar bolid par godina pa moraš gurati pravila da se izjednače svi :D Uvijek u F1 su bile 1-3 momčadi koje su daleko ispred svih ne znam zašto se sada odjednom pokušava pretvoriti u neki umjetan sport di svi pobjeđuju |
Pa, mozda to prije nije bilo toliko izrazeno kao danas. I to je prvenstveno zbog ovih works timova, gdje uz najbolji motor ide i najbolja sasija. Ubacis najbolje vozace i to ti je instant recept za dominaciju.
|
Nema od F12 ništa dok oni moraju štedit motore i nesmiju se vozit na repu nikome.
|
|
Pa vidiš da piše updated i modified.. To ti je nadogradnja a ne problem sa pouzdanošću :D :D :D
|
Citiraj:
A it debeljko kenja jer nije u stanju napraviti ništa korisno i nije sposoban za ništa nego da tako kenja okolo. |
|
Meni je samo fascinantno kako on dođe, odvozi i razvali konkurenciju uz sva ova medijska preseravanja. Od slikanja po sobicama ala onaj HDZ-ovac do voznje u Ferrariju i mazanja kozmetickim preparatima s Biberom, Neymarom i sl.
Na stranu što ima najbolji bolid petu sezonu u nizu. Treba odvesti bez gresaka i biti bolji od kolege koji ima isti takav stroj. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
a gle, ja dam lijevo jaje rezati da bi i kimi i vettel i riciardo i verstappen tako mogli odvesti krug. Jednostavno kad gledas onboard skuzis da taj bolid ide BOLJE i gotova prica.
Putanje braking points, to je sve isprogramirano u milimetar kod svakog vozaca.. a bottas jednostavno nije klasa ovih gore navedenih. |
Pazi da ne ostaneš bez tog jajeta :)
Vettela je Ricciardo kao rookie fino guzio 2014 u Red Bullu i na kraju bio ispred njega. Tako da se Vettel također nikad nije dokazao u istom autu sa nekime ravnopravnim. Čak štoviše, Ricciardo ga je pobjedio. Webbera panja ne računamo jer je on bio David Coulthard broj 2 ali i njega je momčad morala škartati 2010 da Fetelko dođe do prve titule jer je ipak Red Bull dete. Webber je bio donekle dobar ali daleko od odličnog. Također, Fetelko je sada uparen sa Kimijem od skoro 4 banke na grbi čiji je prime time završio pred 10 godina. Tako da te priče "što bi bilo kad bi bilo" pustimo za neke druge zadeve. Zašto Bottas onda nije distant drugi nego se on uvijek muči sa Ferrarijima? A ako nagodinu stvarno Ricciardo dođe u Ferrari umjesto Kimija, mogo bi Fetelko opet u plač. Koliko god neki ne voljeli Hamiltona, lik ubija. I da, bolji je vozač od Vettela :) Sent from Mobara |
Ja isto mislim da je Hamza bolji od Ventila, ali isto tako sam uvjeren da Hamza vozi Ferrari, a Ventil Mercedes da bi Ventil bio prvak isto toliko puta koliko i Hamza.
|
Alonso briše pod s njima. Dobro se Ham nahebo da prestigne tetka Alonsa u mexicu s onim govnom koje je na 2 cilindra radilo.
|
Citiraj:
Citiraj:
Sent from Mobara |
Jedva čekam sutra vidjeti Hondine nadogradnje, kad opale po Mečkama i Ferariju :D Hamilton neće znati šta ga je snašlo kad Hartley proleti.
P.S Jel se može negdje kladit tko hoće a tko neće završit utrku? Da založim kuću da Honda neće ni s jednim bolidom :D |
Pa i ako zavrsi, nece bit u istom krugu. :)
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Stavit ću 5kn na to da će Merc uzeti sve naslove do 2021. :p
I više manje su svi svjesni da prvak može biti jedino RB Honda. :) Tako da. ^^ Sve s Renaultom neće više biti prvak nikad. ;) Slažem se s Alonsom u onom dijelu da je McHonda mogla jedina rješit Merc, a od sad je to RB Honda ako se desi. PS. nije joke post. ;) |
|
ovdje si mozete postaviti grad, i automatski vam prilagodi vremensku zonu, te ujedno mozete ucitati komplet raspored onda u google calendar pa fino dobijete notifikacije kad koji event pocinje.
grad si postavite po svojoj zelji, trenutno je toronto https://www.f1calendar.com/#!/timezone/America-Toronto |
Zakon! fala :)
|
Verstappena guraju sa riknutim motorom nakon 9 minuta treninga :/
|
https://www.formula1.com/en/latest/h...-for-2021.html
Prijedlozi pravila za 2021. Uvode limit potrošnje na 150 mil $ godišnje. Iskreno to mi je bezveze, šta bi sad trebali momčadi tipa Mercedes, Red Bull i Ferrari otpustit 3/4 ljudi koje rade tamo. Po ovim pravilima nek uzmu F2 bolid i oduzmu za 1 :D |
Haas je zajebo pitstop na treningu..zadnja lijeva guma hahahha..
A Gasly javlja da nema snage u motoru..Surprise :D Dobra nadogradnja čini se. Kako bi rekao Alonso https://www.youtube.com/watch?v=1qrJ64svK9A Citiraj:
|
Zali se da nema grip-a a ne snage. Speed trap pokazuje da Gasly ima najveci top speed na kraju ravnice (320.8 kmh).
|
Hondaaaaaaaa :D
Do Europe odu sva 3 motora po bolidu :D Sent from Mobara |
Da nema Quali moda kod Mercedesa, bile bi i quale zanimljive a i utrke. Ovako se sve više manje zna. Volio bi da griješim. Opet Max u problemima. :hitthewal:
|
F1 sezona 2018
Citiraj:
Sta, to vec crkla neka? Pa nije bas da nema snage. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bd01a7e8fd.jpg Ovako nije nikad s McLarenom bilo. Sent from my iPhone using Tapatalk |
top speed se lako narikta, ali treba imati ubrzanje i drzanje kroz zavoje, ili jedno ili drugo.
manje downforcea i auto ide bolje u top speed a ipak su zavoji presudni. |
Ipak, s McLarenom nikad nisu bili u top 10. Ni blizu. No moguce da nemaju downforce-a, a samim tim i draga.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Hamilton dobiva novi mjenjač. 5 mjesta kazne.
|
Op op... eto još jedne pobjede Fetelka :)
Sent from Mobara |
Bojim se, bojim se. Bit će panika cijelu utrku. A treba biti brži i od Kimija. :lol2:
|
To će Ferrari pitwall riješiti, bez brige. Kao i pred 2 tjedna ;)
Sent from Mobara |
Živciraju me što konstantno bacaju kimia pod bus a da ih ostave da se utrkuju ne bi dao ruku u vatru da bi vettel imao više bodova na kraju sezone. Pogotovo ne ove sezone kada izgleda da auto više paše kimiju
|
Vettel je u karijeri samo jednom vozio u ravnopravnim uvjetima sa timskim kolegom - i izgubio ;)
Sve ostalo je bio povlaštena primadona. Prvi puta dali odrešene ruke timskom kolegi i pušiona. I bežanija u Ferrari. Sent from Mobara |
Je vam svima Kimi guilty pleasure :D
Ja sa ipak nadam jos jednoj DE/ITA himni za uljepšat nedjeljno popodne. |
Pa ja imam dojam da su mu i dali ugovor za ovu sezonu jer trpi njihova sranja, a znaju da neće naći tako dobrog vozača a da trpi to..Još im ne mogu oprostit Monaco prošle godine, zaslužio je tu pobjedu
|
Rekli su da će do Bahreina proradit ono njihovo govno od live prijenosa...
|
Kimi se pokazao 2014. i 2015. Nemojte bit smiješni.
|
Citiraj:
Jep, ništa još, opet odgoda. A baš se ponadao... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:16. |